diloşu bilmem ama ben ank üniversitesi tıp fakültesinden prof ruşen aytacın hastasıydım illa oraya gideceksen tavsiye ederim canım.memnun kalırsın çok şeker bir doktor.muayenehanesi tunalıda
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bendede pko var ve 32 yaşındayım çocuk sahibi olmak çok istiyorum ama sağolsun bir doktor umutlarımı söndürdü nerdeyse 1 kez tüp bebek tedavisi gördüm transfer yaptığı merkezde diğer doktor rahmin çok ince boşu boşuna transfer olmuş dediği an çok yıkıldım daha sonra sende rahim kalınlaşma sorunu var çocuğun olmama ihtimalide var diyince siz düşünün artık halimi 1 yıl geçti halen toparlanamadım çok ağır zamanlar yaşadım çok yıprandım güvenim kalmadı bana para için değilde sadece çocuk istiyen birini mutlu etmek için çalışan bir doktor tavsiye edebiliyorsanız sevinirim .
merhaba.bende senin gibi cok arastirma yaptim.bence gidip merkezlerle gorus.hangisi kafana yatarsa.ben bu ay tedaviye basladim.benim basladigim yer baskent hastanesi hulusi bey.genede aklina takilan bisey olursa sorabilirsinMerhaba Ankara'ya yeni taşındık benimde 1 yıldır olmuyor bana ankarada doktor ismi lütfen acil olarak yardımınıza ihtiyacımız var
Bende bu ay başladım tedaviye. Doktorum HRS'de Tarık AKSU... Çok memnunum ilgisinden. Kime sorduysam olumlu cevaplar aldım. Rabbim gönlümüzün muradını versinMerhaba Ankara'ya yeni taşındık benimde 1 yıldır olmuyor bana ankarada doktor ismi lütfen acil olarak yardımınıza ihtiyacımız var
Merhaba Ankara'ya yeni taşındık benimde 1 yıldır olmuyor bana ankarada doktor ismi lütfen acil olarak yardımınıza ihtiyacımız var
kızlar cok saolun peki süreç Nasıl isliyor ne Zaman gitmeliyim adet donemi mi masraf ne kadar tutuyorBen de baskent universitesi'nde gogsen bey de ikinci denememde hamile kaldım. Kesinlikle çok memnun kaldım. Biraz kalabalık ama rapor cikarabiliyorsun. Her turlu tahlili orda yaotirabiliyorsun. Ve harika biri doktorumuz cok da ilgilim
siz gebe kaldınız mı ?Tüp bebek tedavisimi gördünüz?kesinlikle önerebileceğim doktorum, novaart tüp bebek merkezinde Ahmet Erdem. öncesinde gazi üniv. idi.
arkadaşım da Cihangir Çakıcı ile başladı. onun hakkında da iyi şeyler duydum ama gitmedim hiç.
inşallah herşey istediğin gibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?