Anladım cok geçmiş olsun. Peki neden öylesiniz yani ne olduRica ederimm. Evet ben yüksek riskli gebeyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım cok geçmiş olsun. Peki neden öylesiniz yani ne olduRica ederimm. Evet ben yüksek riskli gebeyim.
Merhabalar umarım bebişiniz sağlıklıdırMedicalpark batıkent hastanesinde doğum yaptım sürecin en başından en sonuna kadar çok ilgililerdi. Gülenay Gençosmanoğlu ve Süleyman Erçoban hocaları çok iyi. Yenidoğan yoğunbakımı da aynı şekilde çok temiz ve hem hemşireler hem de doktoru Çağatay hoca işlerini hakkıyla yapıyorlar.
Bebeklerimden biri için solunum desteği verildi 1 hafta diğer bebeğim ise beslenemediği için 5 gün kaldı. Çok şükür sağlıklı çıktılar şu an da iyiler 5 buçuk aylık oldular. Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahMerhabalar umarım bebişiniz sağlıklıdır
Yenidoğan yoğun bakımda kalma sebebiniz neydi acaba? Süreciniz nasıl işledi, ilerledi?
Anladım, teşekkür ederim, sizin minnoşlar da sağlıkla büyüsünler inşallahBebeklerimden biri için solunum desteği verildi 1 hafta diğer bebeğim ise beslenemediği için 5 gün kaldı. Çok şükür sağlıklı çıktılar şu an da iyiler 5 buçuk aylık oldular. Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Araştırdığınız doktorlar konusunda bilgi alabilir miyimMerhabalar, öncelikle hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Sizinle doğum tarihlerimiz aynı gibi gözüküyor, benim de tahmini doğum tarihi 5 Haziran.
Ne güzel de açıklamalı yazmışsınız çok teşekkürler, ben de yeni yeni doktor araştırmaya başladım. Özgür Özyüncü'yü söylediler, paket ücreti olarak bir ücreti yok doktor bey o şekilde tercih etmiyormuş, muayene 4.500 TL (aylık) gittikçe veriyormuşsunuz. Detayları isteyen olursa özelden paylaşabilirim.
Bir de Memorial'da Ertuğrul diye bir riskli gebelik doktorunun olduğunu duydum. Ona da haftaya bakacağım.
Fakat kafam çok karışık![]()
Merhabalar, ben pek bir doktor bakmadım genelde doktora göre hastane bazlı ilerledim aslında. Memorial ile görüştüm fakat bana bilgi verenler pek sıcak gelmedi yani gelirsen gel gelmezsen bye bye tavrındaydılar. Memorial'daki doktor iyi olmasına rağmen orayı eledim.Araştırdığınız doktorlar konusunda bilgi alabilir miyim
Orda hangi doktorla anlaştınız? Gülenay hanım ve tülay hanım çok önerildi banaMerhabalar, ben pek bir doktor bakmadım genelde doktora göre hastane bazlı ilerledim aslında. Memorial ile görüştüm fakat bana bilgi verenler pek sıcak gelmedi yani gelirsen gel gelmezsen bye bye tavrındaydılar. Memorial'daki doktor iyi olmasına rağmen orayı eledim.
Başkent ile telefonla görüştüm özel hastaneler içerisinde en uygun doğum paketi fiyatını Başkent Hastanesi verdi, hastane olarak tıbbi açıdan da çok yeterli bir hastane zaten fakat fiziki koşulları biraz boğuk gibiydi ama bilemiyorum orayı da eledim kafamda, (ben çok şey yaşadım artık beterin beteri vardır diyip kötüyü çağımak istemiyorum ama) biraz da olsa konfor arıyorum sanırım o yüzden elemiş olabilirim.
Medical Park Batıkent ile tanışma randevusu gerçekleştirdik ve evime de çok uzak olduğu halde (ki resmen Ankara'nın 2 ucundayız) çok içimize sindi, hastane de doktor da, sonuçta Medical Park ile anlaştık. Memorial ile kıyaslandığımızda paket içeriği de Memorial'a göre dolu geldi bize, baya detaylı inceledik. Memorial'da doğum sonrası şerbet ikramı, kuaför hizmeti gibi şeyler var gereksiz süslemişler içeriği (Acıbadem gibi yapmaya çalışmış Memorial)
Medikal Park'ın tahlil tetkik içerikleri bi tık daha yoğun, bu da etkili oldu tabi.
Benim gebeliğin riskli olduğu için, Gülenay Hoca ile anlaştım bir sefer gidebildim henüz ama memnunum şuan içinOrda hangi doktorla anlaştınız? Gülenay hanım ve tülay hanım çok önerildi bana