ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

banada bazen çok az düşmüş gibi geliyo.bizmi kuruntu yapıyoruz bilmiyorumki.ben hacettepeyede gitmiştim.ordada asistanlar yapıyo bu ameliyatı.ben bi asistanla görüştüm orda adıda utkuydu.ama konuşmaları beni hiç tatmin etmemişti mesela.hatta hemen yapcaktı benim ameliyatıda ben vazgeçtim,biraz daha araştırıyım diye.özel hastane gibi olmasına gelince evet içi dışı yenilenmiş baya konforluydu bende beğendim.ama daha önemlisi doktorların nasıl olduğu.kbbci daha iyi diye bişey yokı bence.o içinde iyi estetikçi dışında iyi bence:)yani aslında ikiside girmeli bu ameliyata aynı anda ama nerdeee..neyse sen bi git görün bakalım ne diycekler.merakla bekliyoruz.bide aslında hep beraber bi buluşabilsekte eski ve yeni burunlarımızı karşılaştırıp birbirimize fikir versek dimi

Merhaba arkadaşlar, haftaya ameliyatım var selahattin hoca'ya bir tanıdık aracılığıyla gittim, önce selahattin hoca daha sonrada kırdar güney hoca muayene etti ve kırdar hoca (baş asistan) 14 eylüle gün verdi. Tahmin ediyorum ki ameliyatıma selahattin hoca girmeyecek. Bir hafta kaldı ve endişelerim çoğaldı. Yarın hastaneye gidip kemal fındıkçıoğlu ile görüşmek istiyorum, acaba ameliyat tarihim aynımı kalır yoksa 2/3 ay beklermiyim. Sevgiler..

İşin özü KBB doktoruna ameliyat olmak istemedim. Kötü bir burnum yoktu, nefesi düzeltcem derken burnumu bozmalarından korktum. KBB doktorları şekil konusunda pek iyi değil.

Demir beye ameliyat olan kızın burnu alçıdaydı ben gördüğümde... Tam o gün dikişleri aldırmaya gelmişti. O halde bile burnu güzel görünüyordu ama kız 2 tanıdığının Hacettepede olmuş burnu düşmüş, duyunca korkup kaçtım hastaneden...

Mesaj kutumuda boşaltıyorum hemen

Aaaa Kemal hoca iple asma yöntemini hiç önermedi ki bana Düşerse başka bir şey yapacağından bahsetti ama net ismini hatırlamıyorum tatlım

Aaaa Kemal hoca iple asma yöntemini hiç önermedi ki bana Düşerse başka bir şey yapacağından bahsetti ama net ismini hatırlamıyorum tatlım

tatlım ya kemal beyin günahını almayım smdi bna sey dedi düserse lokal anesteziyle kücük bi işlem yapıp kaldırırız dedi
burdan da bi arkadas o ip yöntemi diyince ben kemal hocada onu demstr sandm
baska işlemlerde mi varmıs lokal anesteziyle yapılan bi yöntem yokmu sadece tatlım

Kemal hoca burda yok yurt disina cikti 3 ayligina aralikta donuyor ve geldiginde muayene olsan ocakta flan olursun sanirm ameliyatini... Kirdar bey de kendine guvenen biri ama sen bilirsin sans isi biraz

Kemal hoca burda yok yurt disina cikti 3 ayligina aralikta donuyor ve geldiginde muayene olsan ocakta flan olursun sanirm ameliyatini... Kirdar bey de kendine guvenen biri ama sen bilirsin sans isi biraz

Zaten selahattin hocaya olmak istiyorum ama ameliyata girip girmeyeceğinden emin değilim, bende yarın selahattin hocayla konuşurum ama ameliyata girmesi için ne yapmam gerekiyoki

Banada lokal 10 dakikalık bir işlemden bahsetti Kemal hoca canım Kemal hocanın 10 dakikalık operasyonları meşhur zaten :)))

Bu arada burnun ne alemde tatlışımmmm?

Son düzenleme:
kızlar bana da yardım edin septum deviasyonu olunca ssk ücreti karşılıyor mu ?

kızlar bana da yardım edin septum deviasyonu olunca ssk ücreti karşılıyor mu ?

hyr cnm benim ameliyatımda septum deviasyonu olarak yazıodu 817 tl ödedim artık 60 tl de atel flan... sadece içerde sorunun varsa KBB a git derim belki orda ödemeyebilirsin ama plastik cerraha ödüyosun

Zaten selahattin hocaya olmak istiyorum ama ameliyata girip girmeyeceğinden emin değilim, bende yarın selahattin hocayla konuşurum ama ameliyata girmesi için ne yapmam gerekiyoki

cnm duyduguma göre selahhattin bey ameliyatlarını özelde yapıpı 3.500 flan alıyor hastanede yapmıyormus eger sana 1000 tl civarı dendiyse hastanede kırdar bey yapacaktır ameliyatını... ama burdan bi arkadasın ameliyatına gözetmen olarak gelmiş belki sanada gelip ne yapılması gerektiğini söyler ama konus net ögren tabi

Banada lokal 10 dakikalık bir işlemden bahsetti Kemal hoca canım Kemal hocanın 10 dakikalık operasyonları meşhur zaten :)))

Bu arada burnun ne alemde tatlışımmmm?

tüm işlemler 10 dakikalık
cok relax ya öyle relax olmasaydı ne olurduk bilmiyorum:)))
tatlım bnm dün bi dikişim dha düstü ama bi tanesi erken düsmüs gbi sanki ordaki kıkırdak burnumu yukarı kaldırdıgımda dısarı cıkıo:/
seklini bi begeniyorum bi begenmiyorum degsk bi psikoloji:))
dün hacettepeyi aradım demir hoca için oraya gdip randevu almak gerekiyomus sonra kim ugrasıcak dedim:))
kime gtsek ki kontrol için bnm o kıkırdagı filan göstermem gerekio

Son düzenleme:
benim hala burnum acılmadı arkadaslar yaa 24. günüm bugun cok deniz suyu sıkmıyorum ondanmı acaba fosur fosur dolaşıyorum evde tıs tıs sesler evdekileri cıldırttım :)

canım ben dün hacettepeyi aradm oraya gidip randevu almak gerekiyomus gerci bnm okul orda bi okula gttgmde görünürüm
bi kontrol için gtmem gerekiyo ama kime gtsem karar veremedim borayamı göstersem diyorum bazen kararsız kaldım
sen halen nefes alamıyomusun bnm bi tarafımdan tam alamıyorum ama dier taraf ii gbi
hep birlikte toplanıp doktora gidelm:)))

tatlımmm :) senin 2. ayına yaklaştı dimii dikişlermi var hala ben geçen haftalada temizlerken baya dikiş geldi cokmu erken acaba erkendenmi düştü dikişlerim korktum şimdii :/

benim hala burnum acılmadı arkadaslar yaa 24. günüm bugun cok deniz suyu sıkmıyorum ondanmı acaba fosur fosur dolaşıyorum evde tıs tıs sesler evdekileri cıldırttım :)

o tıs tıs sesler bnden de geliodu özellikle ablamı deli ediomusum geceleri malum cok horluyorz
deniz suyunu bnde erken bırakmıstım ama teramiycni bırakmamak gerekio galiba

tatlımmm :) senin 2. ayına yaklaştı dimii dikişlermi var hala ben geçen haftalada temizlerken baya dikiş geldi cokmu erken acaba erkendenmi düştü dikişlerim korktum şimdii :/

canım bnmde 25 günde filan gelmişti bi tanesini birazcıcık bn cektm gibi ama o dier taraf kendiliginden geldi o kıkırdak cıkıo gibi olan
evdeki herkesin burnunu tek tek inceledim normalde de cıkıomu die evet biraz cıkıo ama bnde burnumu yukarı kaldırdgmda cok cıkıo
cabuk iyilesen tarafta bi dikiş daha geldi dün dier taraf erken cıktı galiba:/
bnm 2. ay olmak üzre darısı basına:))

Fiyat hiç konuşmadım tetkiklerimi verirken sorucam ama. Bugün öğrendim selahattin hoca gazi den ayrılıyor bu sebeple ameliyat yapmıyor ama ameliyat da bulunuyormuş. Ama kırdar hoca için çok iyi dediler. Saol bebeğim ilgine

valla bende o konuda hiç sıkıntı yaşamadım tamponlar alındığı an tüm nefesim koku vs herşey eskisi gibi oldu hala öyle. horlama vs hiç bişey normalim yani şu çıkıntı da olmasaydı iyiydi ama onu da dert etmiyorum törpületicem hatta fazla törpületip biraz da kavis isticem olusa tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…