yok cnm aslında cıkıntıyada pek takmıyorum ama burun ucu ya 2.ayda düsmemesi gerekirdi daha bunun 6. ayı ayı var(
yani sükürler olsun öyle cok cok hafif bi düsüklük ama dier ayları düsündükce biraz korkuyorum acıkcası
hacettepede ameliyat olsaydım keske diyorum cnkü gercekten bikac kişiden duydum hacettepe özel hastene gbymis
gazide işler dha farklı randevu almakda sorun dha sonra doktorunla pek konusmadan kendini ameliyat masasında buluyosun:/
bide aslında kbbciler daha iimis sasırtıcı ama emre ilhan filan kbbci mesela
gözlük konusunu hic konusmadık doktorumla biliyorum ki ama bnce sen yine takma biraz dha
tatlım sna özel msj atıyorum gtmio özel msj kutun doluymus en iisi burdan yazıyım:))
bn gaziye gtmicem hacettepeden demir beye randevu almak istiyorum ama daha alamadım
bnde sadece kontrol amaclı gtcem
aynen cnm bnde de sag taraf dha sis
nası olmustu peki cnm demir beyin hastası bn bisey yaptrmayı düsünmüyorum ama kontrol amaclı gidecem galiba
neden ona olmadın tatlım
canım haklısın aslında ama doktorlar hep kendi hatasını örtme yönünde oldugu için ben dısardan bi doktorda görsün diyorum
düsüklük için iple kaldırırz demişti kemal hoca ama nette okudum mesela hic önermiyolar
kbbçiler dha iimis
sen naptın cnm cıkıntı gecmedi dimi halen aslında o hafif cıkıntı bile burna bi zmn sonra asagı dogru egim verio bnce
baska doktorları da arastrmak da fayda var
meme estetiği için biraz dha arastr tatlım bnce nette filan cnkü silikonlar ii olmayınca gögüs içerisinde patlıyomus
hemşireyim orda kaynağın sorun yapacagını düşünmüyorum ....bir hoca öğrencisini öneriyorsa dikkate almak lazım öneren kişi belli...
Kırdar Güney hoca doğru adresmi? Lütfeenn haftaya ameliyatım var
Aaaa Kemal hoca iple asma yöntemini hiç önermedi ki banaDüşerse başka bir şey yapacağından bahsetti ama net ismini hatırlamıyorum tatlım
Merhaba arkadaşlar, haftaya ameliyatım var selahattin hoca'ya bir tanıdık aracılığıyla gittim, önce selahattin hoca daha sonrada kırdar güney hoca muayene etti ve kırdar hoca (baş asistan) 14 eylüle gün verdi. Tahmin ediyorum ki ameliyatıma selahattin hoca girmeyecek. Bir hafta kaldı ve endişelerim çoğaldı. Yarın hastaneye gidip kemal fındıkçıoğlu ile görüşmek istiyorum, acaba ameliyat tarihim aynımı kalır yoksa 2/3 ay beklermiyim. Sevgiler..
Kemal hoca burda yok yurt disina cikti 3 ayligina aralikta donuyor ve geldiginde muayene olsan ocakta flan olursun sanirm ameliyatini... Kirdar bey de kendine guvenen biri ama sen bilirsin sans isi biraz
tatlım ya kemal beyin günahını almayım smdi bna sey dedi düserse lokal anesteziyle kücük bi işlem yapıp kaldırırız dedi
burdan da bi arkadas o ip yöntemi diyince ben kemal hocada onu demstr sandm
baska işlemlerde mi varmıs lokal anesteziyle yapılan bi yöntem yokmu sadece tatlım
kızlar bana da yardım edin septum deviasyonu olunca ssk ücreti karşılıyor mu ?
Zaten selahattin hocaya olmak istiyorum ama ameliyata girip girmeyeceğinden emin değilim, bende yarın selahattin hocayla konuşurum ama ameliyata girmesi için ne yapmam gerekiyoki
Banada lokal 10 dakikalıkbir işlemden bahsetti Kemal hoca canım Kemal hocanın 10 dakikalık operasyonları meşhur zaten :)))
Bu arada burnun ne alemde tatlışımmmm?
banada bazen çok az düşmüş gibi geliyo.bizmi kuruntu yapıyoruz bilmiyorumki.ben hacettepeyede gitmiştim.ordada asistanlar yapıyo bu ameliyatı.ben bi asistanla görüştüm orda adıda utkuydu.ama konuşmaları beni hiç tatmin etmemişti mesela.hatta hemen yapcaktı benim ameliyatıda ben vazgeçtim,biraz daha araştırıyım diye.özel hastane gibi olmasına gelince evet içi dışı yenilenmiş baya konforluydu bende beğendim.ama daha önemlisi doktorların nasıl olduğu.kbbci daha iyi diye bişey yokı bence.o içinde iyi estetikçi dışında iyi bence:)yani aslında ikiside girmeli bu ameliyata aynı anda ama nerdeee..neyse sen bi git görün bakalım ne diycekler.merakla bekliyoruz.bide aslında hep beraber bi buluşabilsekte eski ve yeni burunlarımızı karşılaştırıp birbirimize fikir versek dimi
tüm işlemler 10 dakikalık
cok relax ya öyle relax olmasaydı ne olurduk bilmiyorum:)))
tatlım bnm dün bi dikişim dha düstü ama bi tanesi erken düsmüs gbi sanki ordaki kıkırdak burnumu yukarı kaldırdıgımda dısarı cıkıo:/
seklini bi begeniyorum bi begenmiyorum degsk bi psikoloji:))
dün hacettepeyi aradım demir hoca için oraya gdip randevu almak gerekiyomus sonra kim ugrasıcak dedim:))
kime gtsek ki kontrol için bnm o kıkırdagı filan göstermem gerekio
benim hala burnum acılmadı arkadaslar yaa 24. günüm bugun cok deniz suyu sıkmıyorum ondanmı acaba fosur fosur dolaşıyorum evde tıs tıs sesler evdekileri cıldırttım :)
tatlımmm :) senin 2. ayına yaklaştı dimii dikişlermi var hala ben geçen haftalada temizlerken baya dikiş geldi cokmu erken acaba erkendenmi düştü dikişlerim korktum şimdii :/
cnm duyduguma göre selahhattin bey ameliyatlarını özelde yapıpı 3.500 flan alıyor hastanede yapmıyormus eger sana 1000 tl civarı dendiyse hastanede kırdar bey yapacaktır ameliyatını... ama burdan bi arkadasın ameliyatına gözetmen olarak gelmiş belki sanada gelip ne yapılması gerektiğini söyler ama konus net ögren tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?