ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anladım canım sevindim senin adına ve kendi adıma bende gazide olmaya karar verdim.birde unutmadan kemal bey ve gazideki asistan doktorlar kapalımı yapıyorlar ameliyatları?bilgilendirsen sevinirim:))

Benim ameliyatim acik ti cnm burnum ortasindaki direk kismi varya ordan actilar ama kapalimi acikmi burna gore doktor karar veriyor sanirim... Su an dikis izim de cok az belli oluyor 19. Gunumdeyim

nasılsın burunocum yaa ?? geçti mi burnunun kenarında çıkıntı ,şiş , kemikl her neyse işte :))) benim hala duruyo sinir etti beni masajı da azalttım hatta sallamıyorum artık bi de hafif hafif yan yatmaya başladım sende son durum ne ???

iyim cnm sen nasılsın ? o gün kemal hoca masaj yaptı ya baya bastırarak o gündür masaj yapıorum baya etkili oldu burnum küçüldü resmen ve o cıkıntıda cok cok az kaldı takılmıcak bişey kadar masaja devam ediyorum bakalım ama şişlikler asagı indi gibi burnumun ucuna ve uzamıs gibi gelio banada... yatarkende hala 2 yastıkta ve dik yatıyorum cnm aslında yan yatsak sorun olmaz ama ben uyurken ters dönüp sırt üstü yatmaktan korkuyorum :) o yüzden 2 yastıktayım hala 2 yastık olunca dönmüyorum sbt kalıyorum :))

ben doktora sormustum dediğin gibi basit bi operasyonla tekrar kaldırılıyomus
1 ay sonrasında istemesende hafif bi düsme yasıyosun ama o operasyonlada cok kalkık olabilir mi acaba

misimissy senin dediğin iple kaldırma galiba..onu garantisi yok diye biliyorum ben o yüzden ameliyat olmayı düşünüyorum,çok kalkık olmasın zaten ama düşüklüğü gitsin istiyorum zaten kemer problemim yok. Gazide böyle bi ameliyat olan var mı varsa kimi tavsiye eder merak ediyorum..

kusura bakmayın böyle damdan düşer gibi oluyorum ama yeni üyeyim. osman latifoğluna randevu alıp gitmek istiyorum çünkü kuzenimin burnunun sağ tarafı neredeyse tamamen çökmüş durumdaydı ve osman beye olmuştu ameliyatını.çok başarılı buldum ve ilgili olduğunu söyledi.sorum şu cevaplarsanız çok sevinirim . 1 ay içinde dersanem başlayacak ve tekrar üniversite sınavım var ona girmem gerekiyo eğerki ameliyat olursam daha sonra gerek kanamalar gerek şişlikler benim çalışmamı engeller mi? çok mu uzun sürüyo bu etkiler?

hoşgeldin ppssff :) benimde dershanem başlayacak ve 21 eylülde ameliyatm var çalışmalarım aksar mı diye bende endişeleniyorum aslında ( ama doktorum bana alçın alındıktan sonra günlük işlerini yapablrsin sıkıntı olmaz dedi umarım öyle olur

cevap yazmana çok sevindim içim içimi kemiriyo az öncede ameliyat sonrası psikoloji baslıklı konuya baktım pişman olan çok insan var üzüldüm de . senin ne problemin vardı? hangi doktora oluyosun?

Kızlar ben de resim ekledim,fikirlerinizi paylaşırsanız çoook sevinirimm Gazide özellikle Kemal beye burnunu yaptıranlardan benim gibi olan varmıydı acaba ? Sadece ucu olduğu için daha hafif bir operasyon olur diye düşünüyorum ama yanılıyor muyum. Korkuyorum da birazcık :18:

Eki Görüntüle 502701 Eki Görüntüle 502702

Son düzenleme:

Kemal hocaya ameliyat oldum. Bir tarafın daha sis olmasindisinda şikayetim yok ama bana sorarsan saglık problemin yoksa ameliyat olma. Öyle sandığın kadar kolay geçip giden bor ameliyat değil. 2 aya yaklaştım ama hala fazla şişliğim var.

herkes nerde yaa..kimse yok ortada..eskiler zaten hiç yok ben hariç.(miss sen nerdesin bide bize kızardın!!

herkes nerde yaa..kimse yok ortada..eskiler zaten hiç yok ben hariç.(miss sen nerdesin bide bize kızardın!!

:))) cnm ya pek ii günler gecrimiyorum da o yüzden girip pek yazasım yoktu
smdi hacettepe hastanesini aradım randevu için özel bi hastane gibi ya
2. ayı doldurduktan sonra bi gidecem
burun sanki hafif düstü gibi gelio:/
sen nasılsın sende düsme filan varmı veya cıkıntı cok dogal oldu bee burnumuz

FikirAdası , buruno yorumladığınız için teşekkür ederim. Büyüklüğüde kalsın ona da razıyım ama yandan görünüşü rahatsız ediyor beni

Bir de korkuyorum ben de ama burun ucuna yönelik müdahele olur,kemik falan kırılmaz diye çok sorunlu bir süreç olmaz diye ummuştum.:44:

FikirAdası öncelikle çok geçmiş olsun.Sen de kemik kırılma falan oldumu 2 ay oldu şişlikler geçmedi demişsin de ? Bir de istediğin gibi olmustur umarım sonuç :)

Son düzenleme:
burunoooo resimlerine baktım çok güzel olmuş burnun yaaa güle güle kullan ,hem de tam benim istediğim tarzda

Acaba açık mı kapalı mı oldu teknik,anestezi nasıldı bir de kaç gün sürdü iyileşme süreci zor oldumu morluklar ağrılar falan...

Cevap verirsen çook sevinirim ben de kurban bayramında olmayı düşünüyorum

Tesekkur ederimmm begenmene sevindim :) ameliyatim acik oldu benim kemer torpulendi ve kikirdak duzeltildi ucu kaldirildi cnm baya islemi vardi yani senn de buyuk ihtimal uc kisminda dikis olur kaldirilcagi icin ama sorun yok ameliyattan hic korkma agrisiz bi ameliyat sadece beklemek kotu :) morluk flanda kisiye gore degisiyo bende hic yoktu mesela sadece goz kenarim kizardi aglamis gibi :) sisliklerde cok degildi ama oluyo yine 6 gunde tum yuz sislklerim indi 8. Gun atel cikti burnum sisti sadece o da cok cok normal elinde bi kessik olsa bi haftada gecio burnu kemiginden ayirdiklarini dusununce cok normal....

O fotolarimda 8. Ve 10. Gunler suan 21. Gunum sislikler azaliyor burnumda asagiya dogru ucu cok sis mesela... Ama bu oyle abartilcak korkcak bisey diil normal hayatini rahatlikla yaparsin ben 8. Gun atel cikti o gundur disariya cikiyorum hep agrim sizimda olmadi hic... Anestezde genel oldu kusmaktan korkuyordum hic kusmadim ama senn belki lokal olur ve cok kisa surer ameliyatin cnm

Bu bilgiler süper süper süper oldu valla karar verdim en kısa zamanda Kemal beyden randevu alıcam yaa ne güzel morluk olmamıs 8.gün atel çıkmış,hem de yapılan bi burnu gördüm tam istediğim gibi :) çok çok çook teşekkür ederim canım inan çok yardımcı oldun kararım kesinleşti artık.şimdi ulaşması kaldı doktora

Ayrıa şiş diyorsun ama ben ordaki halini çok beğendim ve bana hiç öyle gelmedi,sen çok dikkatli incelediğin için bence hem fıstık gibi burnun olmuş allah nazarlarsan saklasın yaa :) İnşallah kısa sürede gider görüşürüm de programı uygun olurda kurban bayramı tatilinde hallederiz şu işi yaa heyecan yaptım şimdii

Cnm hevesini kirmak istemem ama forumu okumamissin sanirim kemal hoca eylul itibariyle yurt disina gitti 3 ay orda kalicak yani aralikta gidebilirsin en erken eger okuyorsan flanda ocak tatilinde olursun ameliyatini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…