anladım canım sevindim senin adına ve kendi adıma bende gazide olmaya karar verdim.birde unutmadan kemal bey ve gazideki asistan doktorlar kapalımı yapıyorlar ameliyatları?bilgilendirsen sevinirim:))
nasılsın burunocum yaa ?? geçti mi burnunun kenarında çıkıntı ,şiş , kemikl her neyse işte :))) benim hala duruyo sinir etti beni masajı da azalttım hatta sallamıyorum artık bi de hafif hafif yan yatmaya başladım sende son durum ne ???
ben doktora sormustum dediğin gibi basit bi operasyonla tekrar kaldırılıyomus
1 ay sonrasında istemesende hafif bi düsme yasıyosun ama o operasyonlada cok kalkık olabilir mi acaba
kusura bakmayın böyle damdan düşer gibi oluyorum ama yeni üyeyim. osman latifoğluna randevu alıp gitmek istiyorum çünkü kuzenimin burnunun sağ tarafı neredeyse tamamen çökmüş durumdaydı ve osman beye olmuştu ameliyatını.çok başarılı buldum ve ilgili olduğunu söyledi.sorum şu cevaplarsanız çok sevinirim . 1 ay içinde dersanem başlayacak ve tekrar üniversite sınavım var ona girmem gerekiyo eğerki ameliyat olursam daha sonra gerek kanamalar gerek şişlikler benim çalışmamı engeller mi? çok mu uzun sürüyo bu etkiler?
benimde burnum kemerli ve bana 1000tl civarı dediler, özele göre çok uygun..
Kızlar ben de resim ekledim,fikirlerinizi paylaşırsanız çoook sevinirimmGazide özellikle Kemal beye burnunu yaptıranlardan benim gibi olan varmıydı acaba ? Sadece ucu olduğu için daha hafif bir operasyon olur diye düşünüyorum ama yanılıyor muyum. Korkuyorum da birazcık :18:
Eki Görüntüle 502701 Eki Görüntüle 502702
Kızlar ben de resim ekledim,fikirlerinizi paylaşırsanız çoook sevinirimmGazide özellikle Kemal beye burnunu yaptıranlardan benim gibi olan varmıydı acaba ? Sadece ucu olduğu için daha hafif bir operasyon olur diye düşünüyorum ama yanılıyor muyum. Korkuyorum da birazcık :18:
Eki Görüntüle 502701 Eki Görüntüle 502702
herkes nerde yaa..kimse yok ortada..eskiler zaten hiç yok ben hariç.(miss sen nerdesin bide bize kızardın!!
burunoooo resimlerine baktım çok güzel olmuş burnun yaaa güle güle kullan ,hem de tam benim istediğim tarzda
Acaba açık mı kapalı mı oldu teknik,anestezi nasıldı bir de kaç gün sürdü iyileşme süreci zor oldumu morluklar ağrılar falan...
Cevap verirsen çook sevinirim ben de kurban bayramında olmayı düşünüyorum
Tesekkur ederimmm begenmene sevindim :) ameliyatim acik oldu benim kemer torpulendi ve kikirdak duzeltildi ucu kaldirildi cnm baya islemi vardi yani senn de buyuk ihtimal uc kisminda dikis olur kaldirilcagi icin ama sorun yok ameliyattan hic korkma agrisiz bi ameliyat sadece beklemek kotu :) morluk flanda kisiye gore degisiyo bende hic yoktu mesela sadece goz kenarim kizardi aglamis gibi :) sisliklerde cok degildi ama oluyo yine 6 gunde tum yuz sislklerim indi 8. Gun atel cikti burnum sisti sadece o da cok cok normal elinde bi kessik olsa bi haftada gecio burnu kemiginden ayirdiklarini dusununce cok normal....
O fotolarimda 8. Ve 10. Gunler suan 21. Gunum sislikler azaliyor burnumda asagiya dogru ucu cok sis mesela... Ama bu oyle abartilcak korkcak bisey diil normal hayatini rahatlikla yaparsin ben 8. Gun atel cikti o gundur disariya cikiyorum hep agrim sizimda olmadi hic... Anestezde genel oldu kusmaktan korkuyordum hic kusmadim ama senn belki lokal olur ve cok kisa surer ameliyatin cnm
Bu bilgiler süper süper süper oldu valla karar verdim en kısa zamanda Kemal beyden randevu alıcam yaa ne güzel morluk olmamıs 8.gün atel çıkmış,hem de yapılan bi burnu gördüm tam istediğim gibi :) çok çok çook teşekkür ederim canım inan çok yardımcı oldun kararım kesinleşti artık.şimdi ulaşması kaldı doktora
Ayrıa şiş diyorsun ama ben ordaki halini çok beğendim ve bana hiç öyle gelmedi,sen çok dikkatli incelediğin için bence hem fıstık gibi burnun olmuş allah nazarlarsan saklasın yaa :) İnşallah kısa sürede gider görüşürüm de programı uygun olurda kurban bayramı tatilinde hallederiz şu işi yaa heyecan yaptım şimdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?