ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hayır tabiki boraya gitme bence.aynı hastanede üztelik asistana göstermen hiç olurmu.ayıp olur valla:)hep söylüyorumya,halen tam alamıyorum.aynen benimde sağ taraf açık,kulak çubuğunu tam sokabiliyorum ama sola çok zor giriyo ve canım acıyoborada hepsi geri gelicek diyo bakalım ne zaman.4 gün sonra 3 ay olucak:/

Aminnn tatlim :)) sanirim benimkiler erken geldiler baya su an dusecek ipim kalmadi :))

Kıkırdak nasıl dışarı çıkıyor? Anlamadım ben tatlım :/

Benim 2 aya yaklaştı ama daha 1 tane bile dikişim düşmedi ya! Görünürdede hiç dikiş falan yok bende... :S Neden böyle ki acaba?

benim hala burnum acılmadı arkadaslar yaa 24. günüm bugun cok deniz suyu sıkmıyorum ondanmı acaba fosur fosur dolaşıyorum evde tıs tıs sesler evdekileri cıldırttım :)

Bol bol deniz suyu sık, benim her iki burnumda gayet normal açık çok şükür! Spreyi kullan, çok faydasını göreceksin.

o tıs tıs sesler bnden de geliodu özellikle ablamı deli ediomusum geceleri malum cok horluyorz
deniz suyunu bnde erken bırakmıstım ama teramiycni bırakmamak gerekio galiba

Ayhhhh ben hiç teramiycine kullanmıyorum. Kemal hoca devam et de demedi. Neden önemli ki teramiycine? Benim burnumu tıkıyor gibi geliyor, tahammül edemiyorum tatlım.

Tatlım dikişi nasıl çekiyorsunuz? Herkeste bunu okuyorum ama benim çekebileceğim bir dikiş mevcut değil. Kafayı yicem. Ne dikişim düştü, ne de görünürde bir dikiş var. Nerede oluyor da bu dikiş çekiyorsunuz?

slm kızlar ben de amelıyat olmayı dusunuyorum cıddı nefes sorunum var burun kemıgım hafıf kaymıs sınızutım var ve bır kere amelıyat gecırdım bunun ıcın ve sımdı hem saglık hem de estetık ıstıyorum bora bey benım ıstedıgım burun seklını verır mı bana ve olan bır arkadas bana cevap yazabılır mı nasıl bır doktor ve ucrette pazarlık yapıyomu

bu hafta gıtmeyı dusunuyorum kıme gıdıyım kızlar saglık estetık ve para bora bey bana yardımcı olabılır mı dırek arayıp ondan mı randevu alcam paramda az yardımcı olun...tabı az ucret alabılecek doktorun adını vererek

sevgili goplin, benimde burnumda nefes alma problemi ve şekil boukluğu var 21 eylülde ameliyatım var gün sayıyorum Bora bey yapıcak.. Bora beyle görüşmeni tavsiye ederim beni ikna etti ve içime sindi 1000 tl civarı dediler bana..

tatlım dikis cıkıcagı zmn burnuna bisey batıo gbi oluyo uc kısmı
ben beklemeden birisini hafif cektm geldi o tarafta problem yok sükürler olsun ama dier tarafta burnumu yukarı kaldırınca uctaki kıkırdak dısarı cıkıo onu göstermem lazım:/ kemal hocada burda yok ne yapsam bilemedm smdi baska bi müdahele olsun da istemiyorum dikis filan tekrar sisicek Allah korusun insallah gerek kalmaz
bnce dikişlerm düsmedi die üzülme hic cnm içerde de eriyebiliyomus:))
seninkiler içerde eridi galiba
burada sacların dökülüyomu ya bnm halen cok dökülüyo( hemde cok

Ayhhhh ben hiç teramiycine kullanmıyorum. Kemal hoca devam et de demedi. Neden önemli ki teramiycine? Benim burnumu tıkıyor gibi geliyor, tahammül edemiyorum tatlım.

cnm bnde artık teramycn kullanmıyorumda buruno.nun burnu 25 gnlük oldugu için bnce kullan dedim:))
ben coktan bıraktım senin sisler nası oldu tatlım ya

ayıp mı olur diyosun kime gideyim bilemedim ki sekerim:))

Hala dökülme var ama çok şükür eskisi gibi değil tatlım. Seninde en kısa zamanda azalır umarım... Sarımsaklı şampuan denemeyi düşünüyorum ben ama bakalım icraate geçebilecek miyim?

Kemal hoca yokken başka doktora görünme derim ben canım. Tabi karar senin yinede... Kemal hocayı cepten ara, ulaşmayı dene. Olmuyorsa da başka bir doktora dahi göstersen başka çaren yok zaten tatlım. Allah korusun ama 2. operasyon falan olacaksa bile en az 6 ay geçmesi gerekiyor. Sana bu durumda hiçbir şey yapılamaz yani...

Tek taraflı şişliğin vardı seninde benim gibi... Ne alemdesin canım? Beni o ezme hareketi bıktırdı ama epey faydasını gördüm.

tesekkurler msj attıgın ıcın sevgılı dontforget ınsaallah amelıyatın basarılı gecer amelıyatgununu 21 eylul demıssın bende amelıyatımı 3 4 haftaya olmak ıstıyorum acaba bora beye gıtsem bana yakın tarıh verır mı saglık sorununda varmıs nıye okadar pahalı):burda ucretsız olan varda kkb ben guvenemedım 1 kerede oldum sonucta ıyısı olsun dıyorum ve burnuma ıstedıgım seklı versın ıstıyorum senın ıstedıgın sekılı vercek mı burnuna ıyı ılgılenıp derdını dınlıyomu yoksa bes dakkada ayak ustumu konusuyo ıstedıgın seklı ıyıce dınledımı canım ya ben foto gotureyım dedım sen nasıl yaptın

ben bırsey daha soracagım dontforget bora beyın soyadı ne ve bransı tam olarak ne ve sen neden bora beyı sectın sımdıden tesekkurler ıyı geceler...

Kizlar ya benim burun ortasindaki kikirdagim egriydi ya o dumduz olmustu simdi yine eski egri oldugu tarafa sol tarafa cikmaya basladi kemal bey risk var demisti ama ins dahada cikmaz :/ daha 26 gun oldu dikislerim erken dustugundenmi acaba diyorum

Kizlar ya benim burun ortasindaki kikirdagim egriydi ya o dumduz olmustu simdi yine eski egri oldugu tarafa sol tarafa cikmaya basladi kemal bey risk var demisti ama ins dahada cikmaz :/ daha 26 gun oldu dikislerim erken dustugundenmi acaba diyorum

Çıkmaya başladı derken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…