canım ben dün hacettepeyi aradm oraya gidip randevu almak gerekiyomus gerci bnm okul orda bi okula gttgmde görünürüm
bi kontrol için gtmem gerekiyo ama kime gtsem karar veremedim borayamı göstersem diyorum bazen kararsız kaldım
sen halen nefes alamıyomusun bnm bi tarafımdan tam alamıyorum ama dier taraf ii gbi
hep birlikte toplanıp doktora gidelm:)))
canım bnmde 25 günde filan gelmişti bi tanesini birazcıcık bn cektm gibi ama o dier taraf kendiliginden geldi o kıkırdak cıkıo gibi olan
evdeki herkesin burnunu tek tek inceledimnormalde de cıkıomu die evet biraz cıkıo ama bnde burnumu yukarı kaldırdgmda cok cıkıo
cabuk iyilesen tarafta bi dikiş daha geldi dün dier taraf erken cıktı galiba:/
bnm 2. ay olmak üzre darısı basına:))
tüm işlemler 10 dakikalık
cok relax ya öyle relax olmasaydı ne olurduk bilmiyorum:)))
tatlım bnm dün bi dikişim dha düstü ama bi tanesi erken düsmüs gbi sanki ordaki kıkırdak burnumu yukarı kaldırdıgımda dısarı cıkıo:/
seklini bi begeniyorum bi begenmiyorum degsk bi psikoloji:))
dün hacettepeyi aradım demir hoca için oraya gdip randevu almak gerekiyomus sonra kim ugrasıcak dedim:))
kime gtsek ki kontrol için bnm o kıkırdagı filan göstermem gerekio
benim hala burnum acılmadı arkadaslar yaa 24. günüm bugun cok deniz suyu sıkmıyorum ondanmı acaba fosur fosur dolaşıyorum evde tıs tıs sesler evdekileri cıldırttım :)
o tıs tıs sesler bnden de geliodu özellikle ablamı deli ediomusum geceleri malum cok horluyorz
deniz suyunu bnde erken bırakmıstım ama teramiycni bırakmamak gerekio galiba
canım bnmde 25 günde filan gelmişti bi tanesini birazcıcık bn cektm gibi ama o dier taraf kendiliginden geldi o kıkırdak cıkıo gibi olan
evdeki herkesin burnunu tek tek inceledimnormalde de cıkıomu die evet biraz cıkıo ama bnde burnumu yukarı kaldırdgmda cok cıkıo
cabuk iyilesen tarafta bi dikiş daha geldi dün dier taraf erken cıktı galiba:/
bnm 2. ay olmak üzre darısı basına:))
bu hafta gıtmeyı dusunuyorum kıme gıdıyım kızlar saglık estetık ve para bora bey bana yardımcı olabılır mı dırek arayıp ondan mı randevu alcam paramda az yardımcı olun...tabı az ucret alabılecek doktorun adını vererek
Kıkırdak nasıl dışarı çıkıyor? Anlamadım ben tatlım :/
Benim 2 aya yaklaştı ama daha 1 tane bile dikişim düşmedi ya! Görünürdede hiç dikiş falan yok bende... :S Neden böyle ki acaba?
Ayhhhh ben hiç teramiycine kullanmıyorum. Kemal hoca devam et de demedi. Neden önemli ki teramiycine? Benim burnumu tıkıyor gibi geliyor, tahammül edemiyorum tatlım.
Aminnn tatlim :)) sanirim benimkiler erken geldiler baya su an dusecek ipim kalmadi :))
hayır tabiki boraya gitme bence.aynı hastanede üztelik asistana göstermen hiç olurmu.ayıp olur valla:)hep söylüyorumya,halen tam alamıyorum.aynen benimde sağ taraf açık,kulak çubuğunu tam sokabiliyorum ama sola çok zor giriyo ve canım acıyoborada hepsi geri gelicek diyo bakalım ne zaman.4 gün sonra 3 ay olucak:/
tatlım dikis cıkıcagı zmn burnuna bisey batıo gbi oluyo uc kısmı
ben beklemeden birisini hafif cektm geldi o tarafta problem yok sükürler olsun ama dier tarafta burnumu yukarı kaldırınca uctaki kıkırdak dısarı cıkıo onu göstermem lazım:/ kemal hocada burda yok ne yapsam bilemedm smdi baska bi müdahele olsun da istemiyorum dikis filan tekrar sisicek Allah korusun insallah gerek kalmaz
bnce dikişlerm düsmedi die üzülme hic cnm içerde de eriyebiliyomus:))
seninkiler içerde eridi galiba
burada sacların dökülüyomu ya bnm halen cok dökülüyo( hemde cok
sevgili goplin, benimde burnumda nefes alma problemi ve şekil boukluğu var 21 eylülde ameliyatım var gün sayıyorum Bora bey yapıcak.. Bora beyle görüşmeni tavsiye ederim beni ikna etti ve içime sindi 1000 tl civarı dediler bana..
sevgili goplin, benimde burnumda nefes alma problemi ve şekil boukluğu var 21 eylülde ameliyatım var gün sayıyorum Bora bey yapıcak.. Bora beyle görüşmeni tavsiye ederim beni ikna etti ve içime sindi 1000 tl civarı dediler bana..
Kizlar ya benim burun ortasindaki kikirdagim egriydi ya o dumduz olmustu simdi yine eski egri oldugu tarafa sol tarafa cikmaya basladi kemal bey risk var demisti ama ins dahada cikmaz :/ daha 26 gun oldu dikislerim erken dustugundenmi acaba diyorum
Çıkmaya başladı derken?
ayıp mı olur diyosunkime gideyim bilemedim ki sekerim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?