Cnm hevesini kirmak istemem ama forumu okumamissin sanirim kemal hoca eylul itibariyle yurt disina gitti 3 ay orda kalicak yani aralikta gidebilirsin en erken eger okuyorsan flanda ocak tatilinde olursun ameliyatini
Canım yeni karar verdiğim icin forumu kısa suredir takip ediyorum,estagfurullah sen kırmıs olmassın ki hoca yokmus burda napalım,ben calısıyorum ve yeni girdim ise 1 yıl izin hakkım yok o yuzden sonra olmam mumkun degil gibi bisey: ( olmadı selahattin ozmene mi gitsem acaba off bilmiyorum ki kafam karıstı simdi: (
:))) cnm ya pek ii günler gecrimiyorum da o yüzden girip pek yazasım yoktu
smdi hacettepe hastanesini aradım randevu için özel bi hastane gibi ya
2. ayı doldurduktan sonra bi gidecem
burun sanki hafif düstü gibi gelio:/
sen nasılsın sende düsme filan varmı veya cıkıntı cok dogal oldu bee burnumuz
Kemal hocaya ameliyat oldum. Bir tarafın daha sis olmasindisinda şikayetim yok ama bana sorarsan saglık problemin yoksa ameliyat olma. Öyle sandığın kadar kolay geçip giden bor ameliyat değil. 2 aya yaklaştım ama hala fazla şişliğim var.
Anladim cnm gazide bora diye basasistan flan var amaa bu forumdada olan arkadaslar memnun istersen bi gidip gorus zaten ucretsiz tamemen muayene....
fikir adası burnunu görebilir miyiz acaba....?
Kemal bey bana hiç ücretten bahsetmedi cnm törpüleriz derken ama ilk ameliyat konuşmamızda peşin peşin bin tl vs diye söylemişti pek sanmıyorum ama belli olmaz tabi.
kızlarrr size bi sorum olucak bilgisi olan varmı merak ettim....
şimdi diyelim 6 ay sonra bizde kemik v.s kaldı hani kemal hoca lokalle torpüleriz,alırız,kaldırırız diyor ya ! biz o işlemlere ekstra ücret ödücekmiyiz ? bilgisi olan varmı ?
buruno cnm ben kemal bey meme ameliyatı düşündüğümü de söylemiştim o esnada da törpüleyebiliriz demişti hazır sen baygınken diye ama burnum böyle çıkıntılı oldu diye benim kafam karıştı acaba meme ameliyatı farklı bi dr a mı olsam diye düşünüyorum. Sence sen olsan ne yapardın ??? bazı hastalarının burunlarına bakıyorum gayet hoş belki de çıkıntı olayı benden mi kaynaklı diyorum anlamadım gitti ne burunlar adamlar fıstık gibi yapıyo benim burnumda aman aman bişey yoktu sen de ameliyat öncesinde gördün sonuç neden böyle bilemiyorum ???? yani burnumu lokelle düzelttirip meme ameliyatı için başka dr bulsam :26:
Düşme bendede var sanırım canım. Randevuyu nasıl aldın? Kime kontrole gideceksin? 2. Ayımda bende mı gitsem acaba? Şimdi gitmezsem taa 5. Ayıma gitmiş olcam :/
tatlım hacettepeden alıyım dedim burdan bi arkadas vardı demir beye ameliyat oldu memnun kaldı
sadece kontrol amaclı bi gideyim diyorum yarın arıcam tlfn numarası 444 44 44 ama bn daha alamadım randevu polikinlikten alınıyo dediler 444 44 44 aradıgımda polikinliği tekrar arıcam
hıım çıkıntılardan falan dolayı canın sıkkın galiba:/ama başka bi doktora görünmek ne kadar doğru bilmiyorum.gazide olduğunu duyunca sırf gıcıklığına bu burun olmamış falan demesinler:)evet banada fazla doğal oldu gibi geliyo burnumbugünlerde pek beğenmemeye başladım ya.benmki kalkık değil pek zaten.ucuna doğruda şiş zaten.bide sağ yanağa bağlanan yerde şişlik çıkıntı var zaten.masaj yapmaya bastırmaya çalışıyorum çokta gücüm yetmiyo.biliyosun benm hala nefestede problemim var.bende bi kbb doktorunamı görünsem diyorum.bide gözlük işi var.senin doktorun ne dedi.benmki takabilirisn dedi ama hiç kimse hemen takmıyomuş.korktum iz olur diye.ama takmakta istiyorum napsam bilemedim
Demir beyi bende çok duydum ama o KBB doktoru... Plastik cerrahi ne kadar benzesede çok farklı bir alan... Gazide ameliyat olmadan önce Hacettepe'ye gitmiştim ve ameliyat şart kararı ilk kez orada verilmişti sonra ben cesaret edemeyip kaçmıştım :)) Demir beyin hastasınıda gördüm hatta orada :)
Bende burnumu gitmeden göstermek istiyorum aslında... Tek taraflı şişlik canımı sıkıyor. Ama başka doktora ne dicem ki gidersem? :/
canım başka dr gitmeden önce yine kendi dr görün bi istersen drlar hep hastaların en büyük hatası sorun yaşayınca başka dr araştırmaları diyo ama sen bilirsin gene de. Ben aralık da gelsin gidip burnumu törpületicem o çıkıntıyı yani kendi kendine geçeceğini sanmıyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?