ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Misimissy`nin bahsetigi kisi benim :)
Ben de direk randevu alip gitmistim.Basasistan Kirdar Guney yapacakti ameliyatimi.Icime sinmedi.Gittim iptal ettim.Kemal Hoca ile gorustum.Ameliyatim 1 hafta ertelendi.Kemal Hoca yapacak insallah :) 21 haziranda.

biliyorum cnm sensin
iyisini yaptın ya zaten içine sinmesi önemli

ee fiyat değişecekmi.y ben anlamıyorum hem doktorlar artık girmiyo diyolar hemde kemL hocaya vermişler.yanlış anlama senin için sevindim tabiki.madem öyle bende iptal ediyim:))

haydaaa!!ameliyatım iki gün kla öğrendiğim şeye bakkeşke daha önce bilseydim nebiliyim.aman şimdide okadar hazırladım kendimi.değiştir tekrar gün al falan nebiliym.artık ne çıkarsa bahtıma mı desem acaba:))

kızlar 11 ınde olan ameıyatım kema hocanın ısı cıkması sebebı ıle dun yapıldı kendısı tarafından..ayyyyyyy ne kotuymus o sedyeye yatmak amelıyat olmak.sırf kemal hoca var dıye yaptırdım bende genız etı falanda vardı hepsını halletmıs saolsun su an tek sorunum gozler mosmor ve ok şiş agrım pek yok..ucretı merak edenler yatış yaparken 1000 odedık 284 unu cıkarken ıade ettıler Allahıma sukur buda gectı sımdıden sekıl ıyı duruyo kı KEMAL FINDIKCIOGLU bu konuda mukemmel muhakkak ona olun canlarım:9

ha bu arada artık tecrube sahıbı bırı olarak tavsıyem kemal hocaya muhakkak resım goturun kı ben goturdum cok ıyı yapmıssın dedı hanı bırebır olmasada ne ıstedgını bılırım dedı..sormak ıstedgınız bısey varsa cvplarım

cnm coook sevindim gecmiş olsun ins. kısa süre icinde iyilesirsin
Allah sifa versin
darısı bizim basımıza

cnm senin yerinde olsam istihare yapardım
ya gercekten biseyler görüyosun ve belli ki kararsız kalmıssın ona göre kararını verirsin
hic bisey için gec deil merak etme bide şöyle bi durum var hakkında hayırlısı kimse o yapsın ameliyatını
burda okudum 10000 tl ye burun ameliyatı olanlar var sırf isim yapmıs diye o kişiye gidip yaptrmıslar ama sonuc istedikleri gibi olmamıs
Allah korusun Allah onlara da sifa versin
ben önceden de yazmıstım yine yazıyorum sifayı veren Allah onlar sadece bi vesile oyüzden isimlere fazla takılma

kızlar dün ben de ameliyatımı oldum. ameliyat öncesi, ameliyat sırasındave sonrasında çok rahattım.çokgüzel uyuyup uyandım.hatta doktor soru sormaya başladı. bayılıcam birazdan ondan konuşturuyosunuz beni dedim :) buz istedim kendime gelir gelmez. ama herşeye rağmen bugün o kadar şiştim ve morardım ki yaratığa döndüm resmen.bi de ara ara sızıntı şeklinde kanama oluyo. pazartesi tamponları çektirmeye gidicem. inşallah o zamana kadar geçer bu şişlik. gülemiyorum bile gözlerimi açamıyorum. bu kadar şişeceğini tahmin etmemiştim açıkçası.ki canım çok az da değildir benim.
bu arada size tavsiyem ben ameliyata girmeden doktorum silikon tamponu ve ateli bna aldırmıştı. onları devlet karşılamıyomuş.ikisi toplam 50-60 tl tutar, 100 falan derlerse alma demişti.almanızı tavsiye ederim.silikon tampon nefes almanızı hiç zorlaştımıyo. böyle işte. ben narkozdan korkuyodum ama ameliyat hakkaten en kolayıymış.öyle derlerdi de inanmazdım. uyudum uyandım bittimi diye sordum.ama sonrasında bu şişlikler biraz zorlaştırıyo süreci. hepimize acil şifalar diliyorum

Son düzenleme:

cnm ya cook sevindim senin de ameliyatının iyi gecmesine
iyi ya bak oldun kurtuldun, smdi dinlen iyilesmene bak
daha da iyi haberlerini bekliyorz
dualarımız seninle gecmis olsun Allah tez zamanda sifa versin
morluklarda gecer ins. tez zamanda

çookk sağol canım benim.valla kpss çalışması da yalan oldu.gözüm açıp bakamıyorum kitaba :) neyse ki 40 bin atama haberi çıktı belki bi de öyle güler yüzümüz.darısı başına kuşum.ameliyat hiç bişeymiş yahuu.hatta değişik bi deneyim diyebilirim :) inşallah sen de sorunuszca atkatıcaksın.hepimiz fıssstıkkkkk gibi olucaz :)

cnm dun bende gazıde amelıyat oldum sen kıme oldun ve oda no kactı kesın gormusudur bırbırımızı

^^ayy ins canım iyi bi sekilde atlatmak istiyorum ins hersey gönlümüzce olur
tatlm valla bnde hiiic calısmıyoruum suanda aklımda hic sınav yok^^
ama cnm sen bikac günde iner morlukların ins. bakarsın ya
hepimiz daha da fıstıııık gibi olalım ins.
bigün hep birlikte toplanıp peyniiiir die foto cektirelim yeni hallerimizle:))

Gecmis olsun arkadasım
Bisey sormak istiyorum izninle

1000 tl gercekten cok iyi bi rakam
Sende deviasyon fln oldugu icin bi kısmını devletmi karsıladı acaba yoksa normal ucretmi bu? =)

Gecmis olsun arkadasım
Bisey sormak istiyorum izninle

1000 tl gercekten cok iyi bi rakam
Sende deviasyon fln oldugu icin bi kısmını devletmi karsıladı acaba yoksa normal ucretmi bu? =)

tatlım gıt al gununu cunku normal fıyat bu hatta ben 715 odedım

çok geçmiş olsun.inşallah şeklide sağlığında istediğin gibi olur.inşalah benmkide tabi.sen kurtuldun sıra bende.benimkide yarın sabah.çok heyecanlı ve mutluyum.inşallah herşey yolunda gider.benim içinde dua edin kızlar:))

tatlım gıt al gununu cunku normal fıyat bu hatta ben 715 odedım

geçmiş olsun rewend oldun demek.hani birliklte olacaktık el ele ahahahah:))benmkide inşallah okadar tutar.fazla para ödemek istemem tabiki:)kemal hocdan memnun kaldın demek ne güzel sevindim senin adına.ben biraz risk alıp asistana olucam ama olsun napalım kısmet artık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…