hadi hayırlı olsun cnm
seninde iyi haberlerini beklyorz
çok sağol canım.inşallah hepimizin çok iyi geçecek.rahat girmek çok önemli haklısın, nasıl uyursak öyle uyanıyomuşuz ben öyle duydum :) bi de kpss çalışıyorum üstelik.şimdi bile kitap da götürüyüm de ameliyattan çıkınc soru çözerim diyorum şapşal mıyım neyim :)
bu arada estetik mi bilmiyorum ama ben de hazal kayanın burnunu beğenirim.doğal ve düzgün buluyorum ve öyle bi burun istiyorum.anlatmak yerine bende mi fotoğrafıyl gitsem acaba :) doktoruma şekil konusunu sorduğumda ameliyat öncesi senle konuşucaz isteklerine göre bi şekil belirlicez demişti çünkü.
Kızlar Burnumda et var Amaliyat Olmam Lazım Amaliyatta ek Olarak burnumu küçültmek İstiyorum mümkünmü burun Kemiğini aldırıp Hafif Ucundan Kaldırmak Amacım .
msj tam gelmemis onun hakkında bi bilgim yok ama dısardan gözlemdigim kadarıyla renkli bi kişilik ama biraz fevri galiba
hakan akkaya gibi konusma stili var^^
bnde kpss.ye grcem ama hiiç takmıyorum asıl bnde var bişiylikler galiba
cnm sen ne zmn ameliyat olucaksın dua edelim burdan^^
ben inanıyorum ya ins Allah'ın izniyle senin ameliyatın cok güzel gecicek
bide bise dha sorucam bn tatlım ya burun grafisinden filan ücret alıyolarmı
bnde kemal hocaya olucam ama ücreti ne zmn vericez ameliyattan sonra dmi^^
evet biliyorum.aslında çok iyi bi hocaymış ama malesef o benim ameliyatıma sadece gözetmen olarak girecekmiş.ameliyatımı baş asistan yapıcak.ama olsun bu bile içimi rahatkattı diyebilirim.öünkü bütün devlet hastanelerinde baş asistanlar yapıyo artık sanırım.sen kemal hocay özel olarakmı gittin yoksa denkmi geldi.nekadar ödiyceksin
bende kpss ye gırıcem malesef.hatta oyuzden cok dusundum amelyatı sınvadan sonramı olsam.calısmamaı engellermı dıyede.sonradan dusundum fazla enellemez dedım.zaten doktorlarda genelde oyle dıyolar.hemde daha fazla gecıktırmek ıstemedım.zaten kac ayda ıyılesıcek.hazır evde ve bosken olayım kurtulayım dedım:)))
nerde ve kıme olacaksın.buarada fotografla gelınmesınden hıcbırı hoslanmıyo.bana sakın gosterme falan dıyolar hahah:))aynısı olmaz falan dıye.ben bıtek en son gorustugum doktora gosterdım onlada olucam zaten.ama yınede fıkır almak acısından goturulebılır.
hahaha sanırım benım bas asıstan doktorum bora ozelden bahsedıyosun:)cok kıbar cok seker ve dıslerıde cok guzel dımı:))vede cok genc bende korkuyorum buyuzden ama kendıne guvenlı enazındançyılda 200 burun yapıyoruz falan dedı bana
burun etı sonradan tekrar buyuyo dıye bılıyorum:? en azından bı arkadasımda oyle oldu
bnde kpss.ye grcem ama hiiç takmıyorum asıl bnde var bişiylikler galiba
cnm sen ne zmn ameliyat olucaksın dua edelim burdan^^
ben inanıyorum ya ins Allah'ın izniyle senin ameliyatın cok güzel gecicek
bide bise dha sorucam bn tatlım ya burun grafisinden filan ücret alıyolarmı
bnde kemal hocaya olucam ama ücreti ne zmn vericez ameliyattan sonra dmi^^
tatlım benım saat yarın netlesecek yok ozel deıl hastanede oluam kemal hocaya
ya ben hic calısmıyorum ama stajım yüzünden ertelemek zorunda kaldım=((
iyilesirsin ins cnm yaklasık 1 ay filan var galiba senin ameliyattan sonra kpss.ye^^ oyüzden fazla takma bosver iyi olur ins.
iyi düsünelim iyi olsun
evet malesef tekrarlıyomus kemal hocaya sordum burun etleri cok nankördür tekrarlar dedi ilac tedavisini devam ettiriyomussun
yalnız sende polen alerjisi yok dmi ona dikkat et cnm
polen zmnı bitince ameliyat ol mutlaka
gerci 11 hazirana kadar biter herhalde ya
hadi ya bnde fotograf göstermeyi düsünüyodum
miranda kerr ya onun burnu cok güzel bnce^^
bilmiyorum ki cnm o mu ama bnm bahsettgm renki gözlü sarısındı
renkli bi kişilik^^
konusma stili hakan akkaya.yı hatırlattı bna
kelimeleri cok döndürüyoo
hıım benmki değil o zaman.ya zaten bu doktorların hepsi öyle konuşuyo.bide çok havalılar:)))
ya bende polen alerjisi yok heralde ama kronik faranjit var.bide mekan değişikliklerinde burnumda çok çok hafif bir akıntı olıyo.mercimek kadar yani:))soğuk sıcak oldumu,yazın bile oluyo bu.vücudum bi reaksiyon veriyo heralde.
anladım.kemal hoca doktor ama,hani girmiyolardı ameliyata yasaktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?