ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bnde kpss.ye grcem ama hiiç takmıyorum asıl bnde var bişiylikler galiba
cnm sen ne zmn ameliyat olucaksın dua edelim burdan^^
ben inanıyorum ya ins Allah'ın izniyle senin ameliyatın cok güzel gecicek
bide bise dha sorucam bn tatlım ya burun grafisinden filan ücret alıyolarmı
bnde kemal hocaya olucam ama ücreti ne zmn vericez ameliyattan sonra dmi^^

nerde ve kıme olacaksın.buarada fotografla gelınmesınden hıcbırı hoslanmıyo.bana sakın gosterme falan dıyolar hahah:))aynısı olmaz falan dıye.ben bıtek en son gorustugum doktora gosterdım onlada olucam zaten.ama yınede fıkır almak acısından goturulebılır.

Kızlar Burnumda et var Amaliyat Olmam Lazım Amaliyatta ek Olarak burnumu küçültmek İstiyorum mümkünmü burun Kemiğini aldırıp Hafif Ucundan Kaldırmak Amacım .

burun etı sonradan tekrar buyuyo dıye bılıyorum:? en azından bı arkadasımda oyle oldu

msj tam gelmemis onun hakkında bi bilgim yok ama dısardan gözlemdigim kadarıyla renkli bi kişilik ama biraz fevri galiba
hakan akkaya gibi konusma stili var^^

hahaha sanırım benım bas asıstan doktorum bora ozelden bahsedıyosun:)cok kıbar cok seker ve dıslerıde cok guzel dımı:))vede cok genc bende korkuyorum buyuzden ama kendıne guvenlı enazındançyılda 200 burun yapıyoruz falan dedı bana

bende kpss ye gırıcem malesef.hatta oyuzden cok dusundum amelyatı sınvadan sonramı olsam.calısmamaı engellermı dıyede.sonradan dusundum fazla enellemez dedım.zaten doktorlarda genelde oyle dıyolar.hemde daha fazla gecıktırmek ıstemedım.zaten kac ayda ıyılesıcek.hazır evde ve bosken olayım kurtulayım dedım:)))

Yok kemal beyden randevu aldim direk.Odasinda gorustum.Uc asagi bes yukari 1.000 lira tutar dedi.

ya ben hic calısmıyorum ama stajım yüzünden ertelemek zorunda kaldım=((
iyilesirsin ins cnm yaklasık 1 ay filan var galiba senin ameliyattan sonra kpss.ye^^ oyüzden fazla takma bosver iyi olur ins.
iyi düsünelim iyi olsun

Son düzenleme:

hadi ya bnde fotograf göstermeyi düsünüyodum
miranda kerr ya onun burnu cok güzel bnce^^

bilmiyorum ki cnm o mu ama bnm bahsettgm renki gözlü sarısındı
renkli bi kişilik^^
konusma stili hakan akkaya.yı hatırlattı bna
kelimeleri cok döndürüyoo

burun etı sonradan tekrar buyuyo dıye bılıyorum:? en azından bı arkadasımda oyle oldu

evet malesef tekrarlıyomus kemal hocaya sordum burun etleri cok nankördür tekrarlar dedi ilac tedavisini devam ettiriyomussun
yalnız sende polen alerjisi yok dmi ona dikkat et cnm
polen zmnı bitince ameliyat ol mutlaka
gerci 11 hazirana kadar biter herhalde ya

vall bende kpss ye hazırlanıyorum.önce çok düşündüm sınvadan sonramo olsam diyede,sonra dedim zaten kaç ay sürücek iyileşmesi biranönce olup kurtuluyum dedim.umarım fazla etkilemez çalışmamı:)

evet bencede.inşallah iyi olur herşey gün sayıyorum şimdi:))

ya bende polen alerjisi yok heralde ama kronik faranjit var.bide mekan değişikliklerinde burnumda çok çok hafif bir akıntı olıyo.mercimek kadar yani:))soğuk sıcak oldumu,yazın bile oluyo bu.vücudum bi reaksiyon veriyo heralde.

hadi ya bnde fotograf göstermeyi düsünüyodum
miranda kerr ya onun burnu cok güzel bnce^^

:)ya bende foxtaki yer gök aşk dizisi var,ordaki badenin burnuna bayılıyorum.gerçekten çok doğal.öyle olması için neler vermezdim:))bide önceki hali benim burnuma benzediği için ben onun fotolarını bide başka benzeyen burun fotolarını çıktı aldım.en son görüşmemde gösterebildim ancak.bitek bora bey bakalım dedi işte.ya şöyle yaklaştım sizde öyle yapın.ben bu burnu istiyorum bunu yapın diye diilde,benim burnuma yapılan işlemlerle aşağı yukarı böyle bişi olurmu falan dedim:))üzerinde konuşmak için,fikrim olsun diye getirdim dedim öyle işte:))

bilmiyorum ki cnm o mu ama bnm bahsettgm renki gözlü sarısındı
renkli bi kişilik^^
konusma stili hakan akkaya.yı hatırlattı bna
kelimeleri cok döndürüyoo

hıım benmki değil o zaman.ya zaten bu doktorların hepsi öyle konuşuyo.bide çok havalılar:)))

hmm cnm benm dediğim polenden dolayı burun eti içinde sisme oluo eger öyle bi problemin yoksa sorun yok demektir

anladım.kemal hoca doktor ama,hani girmiyolardı ameliyata yasaktı?

sadece proflar ameliyata girmiyolar cnm
dısardan gidip direk randevu aldıgında doktorlarla görüstrmüyolar bas asistana veriolar
sektere gidip adını yazdırman gerekio ücret filan vermiyosun ekstradan
kemal bey ögleden sonra orda oluo genellikle
burda senin gibi bi arkadasta bas asistana olucaktı daha sonradan degiştrdi doktora yazdırdı adını
eger içine sinmediyse sende bi konus istersen
ameliyat fiyatı degismio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…