ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun karagökçe:)acil şifalar.sen kime oldun peki.ben baş asistan boraya olucamda.bu arada bende atelimi kendim aldım tabiki.90 tl tuttu.gazi hastanesinin içindeki medikalden aldım.bide flaster bant aldırdı koca bi kutu 18 tl.yani toplam 90.hayır burnuma yapıştıracağı 5 santim bant bi kutuyu boşuna aldırdı bana

aaa ne güzel yaklaşmış valla.benim diğer görüştüklerim bana resim mesim gösterme diyolar hıyarlar:)))

biraz içimi rahatlattın çok sağol:)aslında çokta takmıyorum.aynen senin gibi düşünüyorum.bu iş gerçekten biraz şans işi.tamamen paraylada alakalı değil.mesela hacettepedeki asistan ban 650 falan tutar demişti ben şok olmuştum ne kadar ucuz acaba kötümüdür diye.aslında yanlış bi düşünce.bu arada ankara üniversiteside 3.500 istedi yuuuh dedim.özel hastanede olurum o paraya delirmiş bunlar:))neyse işte Allah yardımcımız olsun başka söyliycek bişiy yok:))

iyi dilekleriniz için çok sağolun kızlar.inşallah hepiniz hayırlısıyla atlatırsınız.ben hacettepe kbb de oldum ameliyatımı.deviasyon vardı.onla birlikte estetik yapıldı.septorinoplasti diyiler buna :) hacettepe çok temiz bi hastane,özel hastane statüsünde.çalışan herkes çok ilgili.

düne göre morluklarım daha azaldı,yüzüm şiş hala ama çok tatlı oldu böyle yanaklarım tombik tombik :) ben düşünüyosanız ertelemeyin derim.hiç korkmayın ameliyattan.ikinci günü biraz morarıyosunuz sadece.benim uyku,nefes alma,yemek yeme gibi problemlerim neredeyse hiç olmadı şükür.yarın da tamponlar alınacak.en azından aklınızdaki isimlerle gidin görüşün.sonrası bi şekilde geliyo.ben annemin tepkisinden korkardım.morarırsam falan o üzülür diye endişelenirdim ama bu süreçte en büyük destekçim o oldu sağolsun.insanın iyileşesi gelmiyo yahu herkeste bi ilgi bi hürmet şımarıyosunuz valla :)

Kızlar bende olmayı cok istiyorum ama aklımda bazı korkular var
Tabiki guzel olmazsa diye korkuyorum ama bu neticede sans işi bunun dısında bi iki sey var sizin fikrinizi ogrenmek istiyorum

Birincisi bi program var ben orda burnumu fotografta duzelttim cok guzel oldu ama alıskın olmadıgımdanmı yoksa guzel olmadıgındanmıdır nedir sanki yarım burunlu gibi oldum
Anlatamıyorum ama boyle tuhaf geldi
Sizde burnunuzu ilk gordugunuzde boyle bisey dusundunuzmu :26:

Digeride akrabaların cevremdekilerin tepkisinden cekiniyorum
Mesela kayınvalidem eminimki laf sokacaktır dogal guzellikten yanayım ben bu ne boyle yapay fln diyecek

Ve ben duygusal yonu zayıf biriyim cok mutsuz olurum galiba boyle bi durum olursa
Sizede boyle tepkiler geldimi? Geldiyse naptınız ? :26:

tatlım ben sna dua ettm bügun bizzat senin için dua ettm
ins yarın Allah'ın izniyle coook güzel atlatıcaksın ameliyatını
heycan yapma cnm dualarımızla arkandayız^^
ins cook güzel olucak

tatlım hı sorma bende senınle elele gırmeyı umıd etmıstım ama nprsın bu arada yaratık gıbıyım su an heryerım mosmor ve şiş japon balıgı gıbıyım yanı hazır ol tatlım benım bunlara.ha bırde gtmeden ıyıe banyo yap sakın oje surme benım ojelerı sıldıler amelıyata gırmeden tırnklardan morarma oranına gore oksıjen gıdıp gtmedıgını ölçüyorlar.ha bırde genıs rahat basından geceek bır seyler gıy lens cıtcıt tırnak protezı ne varsa evde bırak

ever cnm sende cok güzel düsünüyosun
hepimiz Allah'a emanetiz
ins hepimizin ameliyatı Allah'ın izniyle cok güzel gecicek
Allah hepimize sifa versin ins.

cnm aslında gercekten cok güzel bi soru sormussun ameliyat olmadan önce sosyal ve dini boyutunu da düsünmek gerekiyo
ilk basta burun kaza eseri sonucumu seklinde bozukluk oldu
bnm mesela kaza sonucunda sekil bozuklugu oldu eger kaza soucunda sekil bozuklugu varsa ve bu senin cok büyük oranda psikolojini ve sosyal hayatını etkiliyosa ameliyat olabilirmissin
yani dini acıdan böyle
istersen bu linki bi incele
xxxx

diger bi boyutu da şu cnm mesela senin yüzün kemiklidir ve sna aslında kemikli bi burun daha cok gider mesela burcu esmersoy burnu güzel deil ama yüzüne o tip burun gidio
ve cok sayıda erkek fanı var
kendi yüz tipin kücük bi burunu kaldırmayadabilir
yüz tipinide dikkate al bnce tatlım

kısacası bn senin yerinde olsam ilk olarak din boyutunu düsünürdüm yani kaza eseri sonucunda mı böyle oldu ger öyle ise ve psikolojini bozuyorsa esinle konusup eger o da istiyorsa istihare yap istersen sonra karar ver bnce

umarım biraz aklının karısıklıgı gidebilmistir
yani bn senin yerinde olsam böyle yapardım
hakkında hayırlısı olsun cnm^^

Son düzenleyen: Moderatör:

Cuma gunu saat 11 gıbı gazıye geldım 14.kata cıktım belkı ddım buradan bırılerınıde görurum sekretere kemal hocayı sordum burada olacaktı ama amelıyatta dedı yoksa o saatte senmı amelıyattaydın.Çok gecmıs olsun ınsallah ıstedıgın gıbı bır sonuca ulaşırsın.

yemın ederım o bendım tam 11 cıvarı amelıyata aldı

yemın ederım o bendım tam 11 cıvarı amelıyata aldı

Valla kemal beyden cok buradan bırılerını görebılme umudu ıle hastaneye gıtmıstım hatta otobusten ınıp okula ugramadan arkadası surukleye surukleye gel nolur gıdelım kızlardan bırı mutlaka vardır hem dr beylede görusuruz dedım tum hayallerım yıkıldı =) Neyse bırdahakı sefere görusuruz ınsallah şimdı nasılsın peki benım sanırım bırdahakı sınav dönemıme kalacak amelıyat tamda kısa gelecek hayırlısı bakalım.

Ameliyat olanlar ameliyat sureclerini paylasabilirler mi?Ne yaptiniz hazirlik icin neler aldiniz?Hicbir fikrim yok bu konuda.Hayatim boyunca hic hastalanmadim hic doktora gitmedim :). Ilk defa deneyim sahibi olacagim.Ailemde de ameliyat olan yok hic.Yani ne yapilir hazirliklar nedir yanimizda ne goturulur hicbir fikrimiz yok :) Beni aydinlatirsaniz sevirim.

Bir de gorusmeye giderken ucret odedinizmi? Muayene icin bile 150 kusur lira para istendiğini duydumda=)

ıyı sayılırım tatlım cok sukur yuzum ınsan yuzune donmeye basladı 4.gunum bugun ama burnm baya şiş ayrıca kısın yap amelıyatı canım bence sıcak odemlerı arttırıyor.cuma gunu alcım alınacak sende gelsene tanısalım

bende ılk kez oldum 4 gun once cnm .valla gece kalmadıgın ıcın extra bısey getrmene gerek yok yanlız basından rahatlıkla geebılecek bır penye gıt makyaj lens cıtcıt oje protez trnak vs takmıcan ayrıca gece 12 den sonra hıcbısey su bıle yıyıp ıcme amelıyata kadar ha bıde amelıyattan once bolbol yuzustu yat benım en cok ozledıgım bu sırt ustu ve oturur gıbı yatıom 4 gundur:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…