ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm fiyat ortalama 1000 tl
ama şöyle biseyde var bn o problemi kemal beyle konustum nefes problemin tam cözülemiyomus malesef bna öyle dedi
özellikle bnde burun eti sismesi var alerjiden dolayı o tam gecemiyomus tekrarlayabiliyomus
bide cnm asagıdan almak yerine direk 14. kata cık öyle yazdır adını sekretere yoksa asagıdan kemal beye vermiolar

Son düzenleme:

tatlım ameliyatdan önce mutlaka sekil konusunda konus bncede
yalnız az bi zamanın oluo ayın 18 de tahlil 21 de ameliyatın var
ya bni endiselendiren tek sey kemal bey cok yogun işi aceleye getirmekten korkuyorum:/
yaptırmayı düsünenler bnce para mevzusunu pek önemsemiyolarsa özelde olsunlar tavsiyem cünkü orda sizi cok bekletiyolar ve özel olmadıgı için pek de ilgili deiller malesef
kemal hoca ii ama o da cok yogun ulasmanız zor oluyo:/ ameliyat olucaksınız ama ondan önce bile zor randevu ayarlıyosunuz yani sekil konusunda filan öyle uzun uzun konusma fırsatınız olmuo

Teşekkur edıyorum canım verdıgın bılgıler ıçin.Beni ucret konusu dusunduruyor nekadar arastırma yaparsam okadar yuksek meblaglara cıkabılıyor (

Kemal bey bana uc asagi bes yukari 1.000 lira tutar dedi.Canim kemal bey zaten surekli ameliyatlarda olan birisi.Aceleye getirdigi yok.Isinde uzman kendisi.Acelesi var aceleye getiripte kotu yapar diye dusunup kendinizi skmayin.Bir bakista burunda neler istedigini kestirebiliyor.Randevu gunumde uzun uzun sohbet ettik zaten.Aksam uzeri gitmenizi tavsiye ederim.3-4 gibi gidin.O zaman hastasi olmuyor.Plastik cerrahi bolumu de bos oluyor.Rahat rahat oturup sohbet edersiniz.

Teşekkur edıyorum canım verdıgın bılgıler ıçin.Beni ucret konusu dusunduruyor nekadar arastırma yaparsam okadar yuksek meblaglara cıkabılıyor (

rica ederim tatlım ins. herkes gönlündeki gibi bir ameliyat olur
kendime dua ettgm zman ameliyat olucak herkese dua ediyorum dua gercekten cok önemli
ins. hersey cok güzel olur

ben yeni üye oldum çünkü burun estetiği olacağım için kafamda biçok soru işareti var haliyle:)bende bikaç yere gittim.devlet hastanesine çünkü özele vericek kadar param yok malesef!en son gaziye gittim ve en iyi muameleyi orda gördüm açıkcası.ilk önce bora diye çok genç çok şeker bi baş asistnla görüştüm.o biraz bahsetti ve sonra hocamada soralım dedi.buarada devlet hstanelerinde artık proflar ve doktorlr ameliyat yapmıyomuş diye öğrendim.gittiğim yerlerdede hep baş asistanlar yapıcaktı.bu durum canımı çok sıksada mecburen kbul edicektim.neyse doktor geldi oda çok şeker karşıladı anlattı kısaca konuştuk.sonra netten bide baktımki adam profmuş.havalara uçtum resmen.bora ve ikisi girecekmiş ameliyata.ve ameliyat günümü aldıım:)11 haziran.çok az kaldı.başka birşey düşünemiyorum nerdeyse.doktorumun adı mehmet sühan ayhan.baya baktım ama hakkında pek bişiy öğrenemedim.bi bilgisi olan varsa lütfen yalvarırım cevap atsın..

tatlım aynı gun gazıde amelıyat oluyoruz ıkımızde cok komık belkı karsılasırız ha ne dersın sedyede yan yana el sallarız bende aynı gun kemal hocaya oluyorum

canım ben sühan hoca hakkında çok iyi diye duymuştum, hatta gazide okuyan arkadaşlarımdan biri dedi, ama onun artık gazide ameliyatlara girmediğini duymuştum.. ne güzel ulaşmışsın ona.. bir de ameliyat ücreti prof olduğu için değişiyor mu? senin ne kadar olacak?

Mehmet bey yeni prof oldu bi bu bilgi var elimde :) Ben de kemal hocaya olacagim 21 haziranda :)

cnm mehmet sühan hocayla ilgili konu acılmıs gerci gögüs ameliyatı ama ameliyat olanlar daha ii bilirler
istersen linki bi incele

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...a-meme-kucultme-ameliyati-olanlar-buraya.html

Canım neguzel amelıyat tarıhını almışsın inşallah cok guzel gecer ve memnun kalırsın darısı bızlere.
tatlım aynı gun gazıde amelıyat oluyoruz ıkımızde cok komık belkı karsılasırız ha ne dersın sedyede yan yana el sallarız bende aynı gun kemal hocaya oluyorum
Şimdiden çokk geçmiş olsun hayırlısıyla guzel haberlerınızı alalım.Bende cuma sabah ankarada olacagım okulla işlerimi bıtırınce saat 4 gıbı gıdeceğim bakalım ne olacak.

Mehmet bey yeni prof oldu bi bu bilgi var elimde :) Ben de kemal hocaya olacagim 21 haziranda :)

Seninde guzel haberlerını ve fotograflarını beklıyoruz sağlıkla olsun bıtsın ınşallah.

kızlar hepinize teşekkürler:)az önce geldim hastaneden.tahlil sonuçlarımı göstermek için gitmiştim.ameliyat öncesi yapmam gerekenleri falan söylediler.atelimi aldım 90 tl:)ve baş asistan bora özelle konuştum.ve malesef öğrendimki ameliyatımı o yapacakmışsühan hoca sadece gözetmn olarak yanında olacakmışbn o yapar asistanda bakar sanmıştım hahaha:)neyse işte boraya endişelerimi anlattım.bu arada yanımda resimler götürdüm.benm burnuma benzeyen burunlar falan.fox tv de yer gök aşk diye bi dizi varya,orda bade karakteri var,onun şuanki burnu estetik.işte hayalimdeki burun o.inşallah ona benzer bişi olur:)kızın adı tuvana türkay sizde bakın netten.bide sormak istediğim soruları aklıma geldikçe yazıyodum.onları sordum.çünkü o anda unutuyosun.tavsiye ederim.ya işte borada kendine güvenli biri.güzel ilgilendi ve güven verdi diyebilirim.sen bize bırak.doğal bi burun yapıcaz falan dedi.yılda 200 burun yapıyoruz dedi.ve sühan hocam çok iyidir,özellikle ona gösterdim seni falan dedi.tabikide proflar ameliyat yapmıyomuş.daha doğrusu yüksek meblalara ve muhtemelen kendi kliniklerinde yapıyolardır.anlıycanız mecbur güvenmek durumundayım.ya zaten bu iş şans işi biraz.bakalım benim bahtıma ne çıkacak:))fiyata gelince bin ,bin yüz arası bişiy tutar dedi bana.hatta vezneyede sordum.bellide olmaz bakarsın 800 falan tutar dedi.bakalım görücez.

heheh ne tesadüf:)inşallah ikimiznkide çok iyi geçer.ben sabah 7 buçukta olucam,sen kaçta olucaksın.bu arada kemal hocaya özel olucaksın heralde.ne kadar ödiyceksin

evet biliyorum.aslında çok iyi bi hocaymış ama malesef o benim ameliyatıma sadece gözetmen olarak girecekmiş.ameliyatımı baş asistan yapıcak.ama olsun bu bile içimi rahatkattı diyebilirim.öünkü bütün devlet hastanelerinde baş asistanlar yapıyo artık sanırım.sen kemal hocay özel olarakmı gittin yoksa denkmi geldi.nekadar ödiyceksin

kızlar bugün burun grafisi,ultrason ve fotoğraflar çekildi.cuma günü ameliyat olucam Allah'ın izniyle. acayip heyecanlıyım hayırlısıyla atlatırız inşallah hepimiz.

bu arada estetik mi bilmiyorum ama ben de hazal kayanın burnunu beğenirim.doğal ve düzgün buluyorum ve öyle bi burun istiyorum.anlatmak yerine bende mi fotoğrafıyl gitsem acaba :) doktoruma şekil konusunu sorduğumda ameliyat öncesi senle konuşucaz isteklerine göre bi şekil belirlicez demişti çünkü.

kızlar bugün burun grafisi,ultrason ve fotoğraflar çekildi.cuma günü ameliyat olucam Allah'ın izniyle. acayip heyecanlıyım hayırlısıyla atlatırız inşallah hepimiz.
ins. cnm iyi gecer dualarımız seninle
rahat bi sekilde gir tatlım ins. hersey güzel olur Allah'ın izniyle

hadi hayırlı olsun cnm
seninde iyi haberlerini beklyorz

ins. cnm iyi gecer dualarımız seninle
rahat bi sekilde gir tatlım ins. hersey güzel olur Allah'ın izniyle

çok sağol canım.inşallah hepimizin çok iyi geçecek.rahat girmek çok önemli haklısın, nasıl uyursak öyle uyanıyomuşuz ben öyle duydum :) bi de kpss çalışıyorum üstelik.şimdi bile kitap da götürüyüm de ameliyattan çıkınc soru çözerim diyorum şapşal mıyım neyim :)

heheh ne tesadüf:)inşallah ikimiznkide çok iyi geçer.ben sabah 7 buçukta olucam,sen kaçta olucaksın.bu arada kemal hocaya özel olucaksın heralde.ne kadar ödiyceksin

tatlım benım saat yarın netlesecek yok ozel deıl hastanede oluam kemal hocaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…