Bende karar verdim cuma günü kemal beye gideceğim sınavlarım için ankarada olacagım hafta sonu.Bir gun önceden gidip konuşmak hatta randevu almak nıyetındeyım benı tek dusunduren refakatçi olmadan geceyi gecırebılırmıyım,kontrole kacgun sonra çağırıyor ve ucret nekadar cıkar.!998 yılında devıasyon olmuştum cerrahpaşa tıpta sanırım aynı sorun yıne var nefes alırken zorlanıyorum genız etı ve bademcık olmadıgı halde agzım acık uyumaya başladım ve kemık torpuletıp hafıf ucunu kaldırtmak ıstıyorum.Kemal bey ıle görusen arkadaşlar verdıgı fıyatı yazarlarsa ortalama bır fıyat bılgım olacak tedarıklı olmakta fayda var cunku uzaktan gıdeceğim(
Canim evet sabah saat 08:30 de ac karnina orada olmam gerekiyor.Tahliller kan ornegi,akciger filmi ve kalp ritmini iceriyor.Kemal bey bana tahlil gunu burada olamayabilirim dedi.Sekil konusunu ameliyattan once konusuruz dedi.En iyisi de ameliyattan once karar vermek bence.
Teşekkur edıyorum canım verdıgın bılgıler ıçin.Beni ucret konusu dusunduruyor nekadar arastırma yaparsam okadar yuksek meblaglara cıkabılıyor(
ben yeni üye oldum çünkü burun estetiği olacağım için kafamda biçok soru işareti var haliyle:)bende bikaç yere gittim.devlet hastanesine çünkü özele vericek kadar param yok malesef!en son gaziye gittim ve en iyi muameleyi orda gördüm açıkcası.ilk önce bora diye çok genç çok şeker bi baş asistnla görüştüm.o biraz bahsetti ve sonra hocamada soralım dedi.buarada devlet hstanelerinde artık proflar ve doktorlr ameliyat yapmıyomuş diye öğrendim.gittiğim yerlerdede hep baş asistanlar yapıcaktı.bu durum canımı çok sıksada mecburen kbul edicektim.neyse doktor geldi oda çok şeker karşıladı anlattı kısaca konuştuk.sonra netten bide baktımki adam profmuş.havalara uçtum resmen.bora ve ikisi girecekmiş ameliyata.ve ameliyat günümü aldıım:)11 haziran.çok az kaldı.başka birşey düşünemiyorum nerdeyse.doktorumun adı mehmet sühan ayhan.baya baktım ama hakkında pek bişiy öğrenemedim.bi bilgisi olan varsa lütfen yalvarırım cevap atsın..
ben yeni üye oldum çünkü burun estetiği olacağım için kafamda biçok soru işareti var haliyle:)bende bikaç yere gittim.devlet hastanesine çünkü özele vericek kadar param yok malesef!en son gaziye gittim ve en iyi muameleyi orda gördüm açıkcası.ilk önce bora diye çok genç çok şeker bi baş asistnla görüştüm.o biraz bahsetti ve sonra hocamada soralım dedi.buarada devlet hstanelerinde artık proflar ve doktorlr ameliyat yapmıyomuş diye öğrendim.gittiğim yerlerdede hep baş asistanlar yapıcaktı.bu durum canımı çok sıksada mecburen kbul edicektim.neyse doktor geldi oda çok şeker karşıladı anlattı kısaca konuştuk.sonra netten bide baktımki adam profmuş.havalara uçtum resmen.bora ve ikisi girecekmiş ameliyata.ve ameliyat günümü aldıım:)11 haziran.çok az kaldı.başka birşey düşünemiyorum nerdeyse.doktorumun adı mehmet sühan ayhan.baya baktım ama hakkında pek bişiy öğrenemedim.bi bilgisi olan varsa lütfen yalvarırım cevap atsın..
Şimdiden çokk geçmiş olsun hayırlısıyla guzel haberlerınızı alalım.Bende cuma sabah ankarada olacagım okulla işlerimi bıtırınce saat 4 gıbı gıdeceğim bakalım ne olacak.tatlım aynı gun gazıde amelıyat oluyoruz ıkımızde cok komıkbelkı karsılasırız ha ne dersın sedyede yan yana el sallarız bende aynı gun kemal hocaya oluyorum
Mehmet bey yeni prof oldu bi bu bilgi var elimde :) Ben de kemal hocaya olacagim 21 haziranda :)
tatlım aynı gun gazıde amelıyat oluyoruz ıkımızde cok komıkbelkı karsılasırız ha ne dersın sedyede yan yana el sallarız bende aynı gun kemal hocaya oluyorum
Mehmet bey yeni prof oldu bi bu bilgi var elimde :) Ben de kemal hocaya olacagim 21 haziranda :)
ins. cnm iyi gecer dualarımız seninlekızlar bugün burun grafisi,ultrason ve fotoğraflar çekildi.cuma günü ameliyat olucam Allah'ın izniyle. acayip heyecanlıyımhayırlısıyla atlatırız inşallah hepimiz.
kızlar hepinize teşekkürler:)az önce geldim hastaneden.tahlil sonuçlarımı göstermek için gitmiştim.ameliyat öncesi yapmam gerekenleri falan söylediler.atelimi aldım 90 tl:)ve baş asistan bora özelle konuştum.ve malesef öğrendimki ameliyatımı o yapacakmışsühan hoca sadece gözetmn olarak yanında olacakmış bn o yapar asistanda bakar sanmıştım hahaha:)neyse işte boraya endişelerimi anlattım.bu arada yanımda resimler götürdüm.benm burnuma benzeyen burunlar falan.fox tv de yer gök aşk diye bi dizi varya,orda bade karakteri var,onun şuanki burnu estetik.işte hayalimdeki burun o.inşallah ona benzer bişi olur:)kızın adı tuvana türkay sizde bakın netten.bide sormak istediğim soruları aklıma geldikçe yazıyodum.onları sordum.çünkü o anda unutuyosun.tavsiye ederim.ya işte borada kendine güvenli biri.güzel ilgilendi ve güven verdi diyebilirim.sen bize bırak.doğal bi burun yapıcaz falan dedi.yılda 200 burun yapıyoruz dedi.ve sühan hocam çok iyidir,özellikle ona gösterdim seni falan dedi.tabikide proflar ameliyat yapmıyomuş.daha doğrusu yüksek meblalara ve muhtemelen kendi kliniklerinde yapıyolardır.anlıycanız mecbur güvenmek durumundayım.ya zaten bu iş şans işi biraz.bakalım benim bahtıma ne çıkacak:))fiyata gelince bin ,bin yüz arası bişiy tutar dedi bana.hatta vezneyede sordum.bellide olmaz bakarsın 800 falan tutar dedi.bakalım görücez.
ins. cnm iyi gecer dualarımız seninle
rahat bi sekilde gir tatlım ins. hersey güzel olur Allah'ın izniyle
heheh ne tesadüf:)inşallah ikimiznkide çok iyi geçer.ben sabah 7 buçukta olucam,sen kaçta olucaksın.bu arada kemal hocaya özel olucaksın heralde.ne kadar ödiyceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?