ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir de şöyle düşün. küçük burunu onarıcam diye ufak ufak ilerlersin ama büyük burnu yont yontabildiğin kadar...
hangisine şekil vermek daha kolay olurdu sence??

Sanırım haklısın ama sorunsuz bir burunu düzeltmek bence daha kolay olmalı... Sen ne kadar oladu canım ameliyat olalı? Kemer gibi çıkıntı geçmiyor mu? Ben ameliyat olalı tam 3 ay oldu.

tatlım bnm cok yogun oldugunu yazmıssın ama sakın basını fazla egme mesela cok yorulacak seyler yapma bnce dhada sisiyosun cnkü, bn basımı ne zmn fazla egsem o cıkıntı dahada sisiyo:/
bnm cöküntüyü dısardan bakan dikkatlicce baktıgında hatta dikkatlice bile farketmeden anlabiliyo daha da cok inmez dmi orası
kıkırdak takviyesi bide igne ile bisey yapıyolarmıs ameliyat yapmadan ahmet karacalar yapıyo hatta
bu videoda nası ameliyat yaptıgını anlatıyo heykel sanatıyla estetik yapıyomus
http://www.izlesene.com/video/heykeltras-estetik-cerrah-prof-dr-ahmet-karacalar/2523257
ay bizi hemen ameliyat masasına yatırdılar dogru düzgün fotograf bile cekmeden

Son düzenleme:
Kıkırdak takviyesi belli oluyormuş dışardan... Çökme bu yüzden çok korkutuyor beni... Benim doktorum Kemal FINDIKÇIOĞLU'ydu. Siz revizyonu kime yaptırmayı düşünüyorsunuz?

ben antalyada olucam kemal islamoğlu ile görüştüm çok sıcak bir yaklaşım segiledi similasyonu yaptı ama kıkırdak takviyesini similasyonda gösteremiceğini söyledi... çok mu belli oluyor acaba hiç görmedim ki kafamda canlandıramıyoum ... similasyonu çok beğendim...

Bence daha çok iner o çöküntü... Benimkide iner hatta... Üzgünüm keşke hiç inmeseler Herkesin 4. ayda şişlikler iyice indikten sonra ortaya çıkmaya başlamış ve sonradan da iyice artmış. Bizimki çok erken oldu, beni korkutanda bu...

Kıkırdak takviyesi dışardan belli oluyormuş, bizim çıkıntı gibi yani... İğne ile yapılan benim bildiğim geçici dolgu... Zamanla tekrarlatmak gerekiyor. Oysaki ben hepsi tek seferde olsun bitsin istemiştim

evet tatlım gecici dolgu ama suanda dua etmekten baska caremiz yok bide insan psikolojisini neye yönlendirirse mutlaka o geliyo basına
inmicek gbi düsünelim o cıkıtıyı hem 3. ayda sisliklerin %90 ını iniyomus farzedelim ki tüm sisliklerimiz burun ucunda suanda inerse sadece burun ucundaki sisliklerimiz inicek
bu sekilde olumlama yaparsak daha ii olur die düsünüyorum:)
yoksa kötü düsündükce hep dha kötüsü geldi basıma tecrübeyle sabit:))
hamile olmayı cok isteyen bi kadının yalancı gebe olması gibi bi durum, gercekten insan psikolojisi cok karmasık düsündükce o hastalıgı vücutta var ediyor bi zmn sonra
oyüzden artık burnumuzu fazla düsünmeyelim kendi haline bırakalım biraz Allah insallah hepimize sifa vericek dua edelim bide olumlu düsünelim olurmu:)))

Peki tatlım :) Arada yaz buralara... Çok uzak kalma

ben fotografları göremiyorum neden?

aynen cnm bnm kesinlikle kemal hocaya ameliyat olmayın bile diyebilirm
aranızda burun üst kısmı cok incelen varmı ya tüm sislikler burun ucunda eskiye nazaran dha az sis ama burun ucum halen sis:/

Benim normalde kalındı zaten canım bir şey diyemiyorum o yüzden incelmesi için...

Benim çukur ve çıkıntı olan kısım gittikçe kötüleşiyor ve elime çok sert kemik geliyor. Artık bir kemerim var bile denilebilir! Ameliyata kemersiz girip kemerle çıkan ilk hasta benim sanırım! Düzeltilmesi lazım ama KEMAL hocaya düzelttirmeye korkuyor insan... Sen ne yapmayı düşünüyorsun canım?

slm kızlar benmde problemlerim giderek artıyorr pişman olmaya basladım

nefes problemim var hosur hosur dolaşıyorum sol tarafım cok tıkandı acınca bile düzgün nefes alamıyorum ((

2.5 ayı geçti şimdiye cok iyi nefes almam gerekmezmiydi hatta giderek kötüleşti nefesim off offf kemal hoca gel artıkkk

Tatlım mail at hemen Kemal hocaya... Aynı gün cevaplıyor. Uzaktan masaj falan tarif etmişti mesela bana... Bakalım ne diyecek sana? Hatta mailden sonra bizide bilgilendir. Merak ettim sorunun neymiş? İyi olur umarım her şey...

Burnunun şekli nasıl canım? Memnun musun? Bir sorunun yoktur umarım... Ben başlarda çok memnundum. Sonrada mahvoldu burnum

cnm ben artık kemal hocayı düsünmüyorum muhammet dilber ya cok güzel burunlar yapıyo smdi öylesine kontorle gidicem kemal hocaya gelince ama ona bi dha güvenemem
güleryüzlü ii biri ama sonuclar kötü:/

cnm bnde baska doktora gidicem demir hocaya ya hacettepe hastanesinde staj yaptgm halde üşeniyorum gtmeye oysaki kbb katınıda dolastım ama bi randevu almaya üsendim:/
aslında üsenmekden cok korku galiba artık gercekten dha kötü seyler olmasından korkuyorum
bide kemal hocadan pişman olunca hevesimde kalmadı:/

Son düzenleme:

Demir bey KBB doktoru değil mi? Ben bir plastik cerrah bile böyle yaptıysa kbb doktoruna yanaşamam heralde hiç... Bazen gözümü karartıyorum, git düzeltsin Kemal hoca yaptığı yanlışı diyorum ama bazende cesaret edemiyorum işte...

Bende atayim cnm daha hic atmadim mail flan... Burnumun sekli de eh iste kemer kisminda cikintilar var elledgimde tarla gibi inisli cikisli :/ ve septumum baya egrildi sol tarafimdanda nefes alamiorum ailem cok rahatsiz oluo hosurduyorum resmen ( birde is hayyatinda daha kotu duruma dusuosun Allah yardimcimiz olsun inss

Aynen cnm bende cok useniorum tekrar yasamak istemiorum bunlarida ve pismanim para biriktrip iyi bi doktora olmadgma
Muhammet dilber super dimiiii en begendgm burunlar ona ait

dün kemal beye mail attım hemen cnpladı sorunlarımı anlattım masajı bırakmamı söyledi... onu beklememi söyledi aralıgın ilk haftası geliomuş ozman görüşürüz dedi ve 1 yıl beklencegi için bişey yapılamaz zaten dedi bakalım daha neler görecegizzz nefes almam cok sıkıntı edio beni artık seklinden geçtim

Kıyamam ya! Bana da masajı bırak dedî ama bırakmaya cesaret edemiyorum nefes zor bir problem... Allah yardımcımı olsun tatlım benim...

Canım sen tam olarak ne yaZdın mailde? belki bana da yardımcı olur. sorunlar aşağı yukarı aynı hep...

Burnuna ellediğin zaman inişli çıkışlı olmasının sebebi nedir acaba? Bende de var o? Düzgün yapılmaması diye düşünüyorum ama düşünmekte istemiyorum. Ne olur insin bu çıkıntı? Senin o inişli çıkışlı olan yerler dışarıdan belli mi canım?

Aminn cnmm Allah hepimizin yardimcisi olsun kemal beya size dediklerimin aynini yazdim nefes alamadgmi koku bile alamadgmi septumumun egrildgni bi tarafin bosalip diger taraftanciktigni ve kemer kisminda inisli cikisli sekil bozuklugnunn oldgnu

Bence bu inisli cikisli olmasi tabikide duzgun yapilmadgndan disardan braz belli oluyor ama sisler indikce daha cok belli olur bence cnm ve kemer kismi kotu yapilmis braz daha törpülenmeliymis bakalim bekliyorum kemal beyi diyecegm ilk sey islemleri asistanlarami yaptirdiniz olacak dikisler kotu kemer kotu flan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…