ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gilebek naptın gözlük olayını? bu arada okul telaşından giremedim siteye kusuruma bakmayın :'(

valla arada girip durumundan bahsetsen iyi olur tabi seviniriz:)valla yavaş yavaş takmaya başladım.çoğu kişi doktoru izin versede takmaya cesaret edemiyo sanırım.bende edemedim ilk önce.benim dört ay olucak 1hafta sonra.3 aydan sonra ara ara taktım.bi iz falanda olmadı.güneş gözlüğümde numaralı gözlüğümde kemik değil tel gözlük tarzında olduğu için birazda ona güveniyorum.sen naptın takıyomusun gözlük.asıl önemlisi senin nefesin düzeldimi açıldımı tamamen çok merak ediyorum.bi bendemi var buşekli nasıl memnunmusun.çıkıntı sorunu falan varmı.vaktin olduğunda uzunca bi bilgi verirsen çok sevinirim:))sanada okulunda kolay gelsin buarada.))

ameliyat olduğum ilk günlerde,forumda biyerde bir mesaj görmüştüm.birisi 4 olup hala nefes almadığını yazmıştı.bende ne kadar üzülmüştüm ve inanamamıştım!!benim başıma gelse ne fena faln diye..ve benimde başıma geldi!!!4 ay olucak ameliyat olalı ve hal nefesim tam anlamıyla açılmadı.doktorum geri geliceni söylüyo ama ne zaman.ya düzelmezse diye çok korkuyorumeskiden burnum tıkalı diye düzelttirmek için ameliyat oldum şimdi eskisindende kötü oldu(bu kadar süre geçipte aynı sorunu yaşayan var mı aranızda arkadaşlar

teşekkür ederim :)) aslına bakarsan benm de var nefes problemim yani bazen tıkandığı oluyo nefes aldığımda sesler çıkıyo ıslık gibi hani temizlediğimde geçiyor büyük bir çoğunlukla ama genel olarak nefes alabiliyorm ama belki de içinde hala ödemler olduğundan ve senin de bünyenden dolayı o ödemler yüzünden nefes alamıyo olabilirsin ayrıca hiç mi alamıyorsun nefes? yani burnumuzda atel varken nasıl ağzımızdan almak zorunda kalıyorduk ya nefesi öyle misin şu anda?

bir de masaj yapmayı hep unutuyorum bu yüzden sanırım tam gözlerimin arasında biraz bi çıkıntı var bi de kemerlerimin alındığı yerler burun duvarlarının altında sağ tarafta biraz kemik var sanki simetrik değil yani ama pek takmıyorum açıkçası geçiceğini düşünüyorum çünkü ufak bi çıkıntım vardı sağ tarafta yine ama masaj yapınca geçmişti buna güveniyorum açıkçası ama gerçekten takmamaya çalışıyorum üzlmekle iye burası böyle demekle kendimi yiyip bitirsem ne yazar yani :))) memnunum şeklinden o bana yeter burnumun ucunun sert olması dışında tabi :))

ben normalde lens takıyorum ama bölümüm kimya olduğu için laboratuar derslerinde lens takmamalıymışız ve o yüzden pazartesi doktora gidicem ve gözlük istiycem ama tereddütteyim bir de lab derslerinde ayrı bi gözlük kullanılıyor ben gözlüğümün üstüne ayrı bir gözlük takıcam sonuç olarak bu da beni endişelendiriyo iki ayımı on dokuz gün mü ne geçti ama işte bilmiyorum en azından haftada üç saat o şekilde dolaşıcam ama eğer göz doktorm lens takma artık da diyebilir gözlerim biraz alerji oluyor sanki bu yüzden sürekli takmam da gerekebilir neyse artık bakalım nolucak hayırlısı (

Kizlarrr ne alemdesiniz ? Ben ise basladim bi sure uzak kaldim... Burnuma masaj yapmayi unutuyorum üseniyorum nolcak boyle bllmiyorum nefesimde iyi degil agizdan aliorum genelde.. Sizler nasilsiniz ?

ama senin daha erken sanırım..benim 4 ay oldu.yok okadar değil tabi alıyorum nefes ama eskisi gibi diil.gün içinde ağzım kapalı nefes alıyorum ama çok iyi değil.gecede ağzım açık uyuyorum.dahası tad alamıyorum ben hala yedilerimden.alıyorum ama yediğim şeyin tam aromasını alamıyorumbence gözlük sürekli takılmazsa pek sorun olmaz.bende arada takıyorum ve şuana kadar bi sıkıntı yaşamadım.doktorunda bi bildiği vardır heralde:)ben burun şeklimden çok memnun değilim yakeşke nu kadar doğal yapmasaydı.birazcık daha kalkık ve biraz kavisli yapsaydı daha güzel olurdu.benmde sağburnumun bitişinde bi çıkıntı var.masajla iyice bastırarak yapınca biraz azaldı gibi.umarım tamamen geçer of

Kizlarrr ne alemdesiniz ? Ben ise basladim bi sure uzak kaldim... Burnuma masaj yapmayi unutuyorum üseniyorum nolcak boyle bllmiyorum nefesimde iyi degil agizdan aliorum genelde.. Sizler nasilsiniz ?

tatlım msj kutun dolmus msj atmaya calısıyorum ama gtmiyo:/
staj yapıyorum biraz yogun geciyo günler oyüzden artık masaj filan yapmıyorum ya kendi haline bıraktım:)

benim de öyle bi kemik var dediğin gbi geçer ikimizinkide inşallah ve umarım nefes alıp tad alablirsin en yakın zamanda canım ama belki biraz dapsikolojk olabilir tad konusuu yani bi ihtimal var sonucta o yüzden söylüyorum kendini rahat bırak sıkma canını bi gün bi bakmıssın her şey çok gzl :)) bu arada lens takabiliyorum ama lab derslerinde gözlük takıcam mecburen umarım bir şey olmaz arada evde de takmaya basladım biliyorum artık sonumuz hayrolsun ( masaj yapmayı da unutmasam keske :)

inşallah sağol:)ama psikolojik olduğunu sanmıyorum.ben hiç bir aşamada çok takıntılı olmadı zaten.çoğuna göre gayet rahattım hep.hani zamnala düzeleceğini kesin bilsem bekliycem.ama ya bidaha eskisi gibi olmazsa korkusu sarıyo arada insanı.neyse hayırlısı artık Allah hepimizin yaardımcısı olsun.evet masajını yapsan iyi olur.en azından akşamları evdeyken.düşün ben 4 aydır yapıyorum.bıktım usandım amayapmaya çalışıyorum işte.)

Kızlar ne alemdesiniz? Epeydir giremiyordum buraya...
O kadar yoğun bir hayatım var ki uyumuya zor vakit buluyorum perişan bir haldeyim bu aralar yani...

Burunlarınız nasıl kızlar? Benim canımı çok sıkan 2 durum var. Burnumun tam ortasında hani kemer olur ya insanlarda... İşte onun biraz altında kemer gibi çıkıntı var ve aynı yerin sağ tarafında da ciddi anlamda çökme var! Sol normal ama sağ tarafta var işte... Ben o kadar pişmanım ki Kemal beye ameliyat olduğuma... Zaten sorunlu bir burnum yoktu. Sorunsuz burnuma sorun yarattı resmen... 2. Kez ameliyat olmak falan istemiyorum ben... (( ama çıkıntı olmasa bile çöküntüden yana durum vahim yani... Bir ben miyim sorun yaşayan? Burnum şişken nasılda güzeldi her şey... ((

Masajı nasıl ve ne kadar süreyle yapıyorsunuz? Ben artık masaj pek fayda etmez sanıyordum. Faydası oluyorsa devam edeyim

tatlım msj kutun dolmus msj atmaya calısıyorum ama gtmiyo:/
staj yapıyorum biraz yogun geciyo günler oyüzden artık masaj filan yapmıyorum ya kendi haline bıraktım:)

Tatlım çöküntü ne oldu senin? Herkesin 4. Aydan sonra oluyormuş, bizde çok çok erken oldu. Tadım yok hiç....

Bu kadar olur..Tarif ettiğin durumlar hem de tamı tamına burnun aynı yerinde bende de var. tabi ben senin bahsettiğin doktora ameliyat olmadım,özelde olmuştum. ben revizyon olacağım bu sorun için,ama sabrediyorum bir iki yıl daha beklerim ne olacak ki.

merhaba bu sorunlar bende de oldu 6 ay oldu ameliyat olalı sağ tarafta çökme var yaptırdığım doktor kanatların ince dedi kıkırdak takviyaesi yaparsak burnun kabalaşır dedi. siz hangi doktora yaptırdınız kemal beyin soyismi nedir çünkü şimdi başka bir doktorla revizyon için görüştüm aynı doktor mu bilemedim!!!!

Milletin nasıl tek seferde harika burunları oluyor anlamıyorum. Bir bizi mi buldu yani? Benim burnum sorunlu bir burun değildi ama mahvetti. Çıkıntıyı geçtim, çöküntü ne olacak ya?
Revizyon olmak istemiyorum ben... Bu kezde aynı şeyleri yaşayıp yaşamayacağımı bilmiyorum ama bu burun düzeltilmeli bunu biliyorum. Offf ne olacaak fikrim yok hiç... kafam çok karışık! (

Kıkırdak takviyesi belli oluyormuş dışardan... Çökme bu yüzden çok korkutuyor beni... Benim doktorum Kemal FINDIKÇIOĞLU'ydu. Siz revizyonu kime yaptırmayı düşünüyorsunuz?

canım benimde burnun sorunlu değildi. nefes problemim için ameliyat oldum bende. yatmışken kalkıklık olsun istedim ve üst tarafta kemer gibi bir çıkıntı kaldı.

burdan çıkardığım sonuç. küçük burunla ameliyat olanlar çok süper burun elde edemiyorlar. mutlaka bir sorun çıkıyor. ama kemerli burnu olanlar falan fıstık gibi burunları oluyor çünkü onlarda yapılcak şeyler sınırlı değil...

Sanırım haklısın ama sorunsuz bir burunu düzeltmek bence daha kolay olmalı... Sen ne kadar oladu canım ameliyat olalı? Kemer gibi çıkıntı geçmiyor mu? Ben ameliyat olalı tam 3 ay oldu.

Tatlım çöküntü ne oldu senin? Herkesin 4. Aydan sonra oluyormuş, bizde çok çok erken oldu. Tadım yok hiç....

tatlım bnm ya smsm yoktu msj atamadım kusura bakma kuzucum
bnmde cöküntü ve cıkıntı var bnde pişmanım ona yaptrdıgıma gercekten ilk sferde cok güzel sonuclar alanlar var
bide staj filan cook yoruluyorum burnuma bakıcak zmnda kalmıyo:)
kendi haline bıraktım artık insallah düzelir

Sanırım haklısın ama sorunsuz bir burunu düzeltmek bence daha kolay olmalı... Sen ne kadar oladu canım ameliyat olalı? Kemer gibi çıkıntı geçmiyor mu? Ben ameliyat olalı tam 3 ay oldu.

4 yıl olacak canım. başlarda vardı iner dedi doktor inmedi vala. şişlikler indi o çıkıntı kaldı.
bende başlarda çok kafama takıyordum elimde ayna dolanıyordum ama takmıyorum artık. zamanla unuttum
doktor 1 sene olunca gel törpüleym dedi gitmedim. lokal olacağından korktum ha bu yaz ha öbür yaz derken vaktim kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…