ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar o inişli cıkıslı durum bnde de var ayrıca burnumun bi tarafı sis oldugu içim mi bilmiyorum ama hafif egri duruyo
ameliyat olacaklara tavsiye kesinlikle devlet hastanesinde ameliyat olmayın

tatlım seni cok ii anlıyorum bnm önceki burnumda egrilik yok ama suanki burnumda var gercekten cok üzücü bu durum, kemal hoca nası yaptı anlamadım gtti
bi dua buldm snada gönderiyim ins. dualar sayesinde düzeliriz yoksa bn kemal hocaya artık hic güvenmiyorm

cnm ben kemal hocayada gtcem ama öylesine bide ondan baska bazı doktorlarada göstercem

Aynen cnm bende cok useniorum tekrar yasamak istemiorum bunlarida ve pismanim para biriktrip iyi bi doktora olmadgma
Muhammet dilber super dimiiii en begendgm burunlar ona ait

evt tatlım bnde cok begeniyorum m. dilberi ii bi doktor gercekten ama kbbciymis o da galiba garip ya bu en ii estetik yapanların cogu kbbci:))

Herkese merhaba, misicim sana özellikle merhaba :)
Biliyosunuz ben hacettepede ameliyat oldum ve tek kuruş para ödemedim.
Ve burnumdan Allahıma bin şükür olsun çok memnunum.
Nasıl istediysem tam da öyle oldu.
Ne "ben estetiğim" diye göğe doğru bas bas bağırıyo, ne de eski kemerimden eser var.
Belki biraz kanatlar daraltılabilirmiş diyorum boş zamanım çok olup da aynayla bütünlştiğim zamanlarda :)
Kaldı ki ben doğru düzgün kontrollerime gitmedim, gidemedim.
Adam akıllı masaj yapmadım.
Önce Allahıma, sonra doktoruma çok güvendim sanırım.
Kendinize zaman tanıyın bence biraz.
İlk zamanlarda benim de elime gelen ve dışardan belli olan bir kıkırdağım vardı.
Doktorum zamanla geçeceğini söyledi.
Ve geçti sanırım.

Merhabalar,
Ne zaman ameliyat olduğunu merak ettim :)
Bir de Hacettepede kime ameliyat oldun öğrenebilirmiyim??

tatlım bnm tekrar yazmana sevndim:)
cnm bn en bastan tam istedgm gibi olmadı maalesef ucuyla oynamadı hic oyüzden kızıyorum aslında ucu daha kalkık ve kücük olabilirdi belki sisliktendr hala diyorum ama bilmiyorm cnm ya:/
canımı en cok sıkan nokta iki tarafımda aynı oranda iilesmediği için bi tarafım dha sis o yüzden dikkatlice bakıldıgında burnum egrimsi gbi duruyo 4 ay olucak yakında bide
bnm eski burnum egri deildi sadece kemer vardı, burnumda olmayan biseyin olusması sonradan canımı cok sıkıyo
hacettepdedeki demir beye gidicektm ya bide hacettepede staj yapıyorum üsendim acıkcası gtmeye
ya bnm arkadaslarım ameliyat oldugumu anlamıyolar yakın arkadaslarım anlıyo
belki 2. operasyona gerek olabilir ama kime olucam hic bilmiyorum kıkırdak problemimde var yani beya sıkıntı:/
öyle cnm dua etmekten baska carem yok

gökcecim ya sna bisey sorucam senin burun ucundaki sislik ne durumda halen varmı bnm burun ucumdaki sislik var halen dier üst taraftakiler gecti ama alt taraf duruyo ilk günlere oranla dha ii sükürler olsun ama 4. aya giricem yakında senin 4. ayda ne durumdaydı burun ucu sisliğin suanda nası merak ettm
bide burun ucunda hic düsme yasadınmı

Son düzenleme:

peki ne dedi sorularının cevabı olarak benım ameliyat günüm 7 aralık 2012 sizin kontrole geldıgınız gun bende gelsem sızınle tanışsam burnunuzuda gormus olurum hem fikrinizi öğrenirim.....

KIZLAR KONUŞMALARINIZ BENİ ÇOK KORKUTTU .... benim ameliyatım sadece rinoplastide değil septorinoplasti olacak septum sıkıntılı.... korkuyorum...

KIZLAR KONUŞMALARINIZ BENİ ÇOK KORKUTTU .... benim ameliyatım sadece rinoplastide değil septorinoplasti olacak septum sıkıntılı.... korkuyorum...

valla tatlım sizleri korkutmak için yazmadık ama zmnla cıkan sorunlar bunlar cok cok ii düsünmek gerekiyo ameliyatı
birazda sans faktörü var tabi ama bna tekrar sorsalar nerde olmak isterdin diye muhammet dilber derim gercekten basarılı
kemal hoca randevu vergnde bulusalm evt sende görmüs olursun tanısırz hem ama senin ameliyat gününden önce olsun bnce

Son düzenleme:

Benim 5 ay oldu dün.burun ucum şiş halen uyuşuk diyelim ya da. Benim zaten talebim doğal olmasından yana olduğu için ucu aşırı kalkık değildi burnumun. O yüzden bandajlar açıldığından bu yana aşırı değişiklik olmadı burnumda canım.

Merhaba, benim ameliyatımda septorinoplasti. Önceliğim sağlıktı yani, nefes sıkıntım vardı. Kıkırdaklar ve etler yer değiştirdi diyebilirim burnumda. Bununla birlikte de kemeri törpülendi. Dua edin çokça. Allah yardımcınız olsun. Korkulacak hiç bişey yok.

Siz Hacettepeden kime ameliyat oldunuz?

cnm naber bayadır girmiyorum burun ameliyatı bölümlerine canım sıkılıyo moralim bozuluyo çünkü. sen hacettepeye bi dr la demir bey miydi görüşmeye gidecektin ne yaptın burnun nasıl düzeldi mi zamanla. benim biraz şişim indi ama bi taraf diğer taraftan farklı hala şiş mi bilmiyorum ama bi sol burun deliği ufak sağ daha geniş tombiş duruyo fotolarda falan çok kötü gözüküyo anlayacağın. kemal beyde bi gelemedi yani şiştim iyice onu beklemekten

ya kızlar ben bu meme büyütme ameliyatını kemal hocaya olmasam mı burnuma bak bi de mememin mi içine etsin diyorum ama eşime ne oluysa başka dr adı duyunca bile çıldırıyo Allah Allah parasıyla değil mi sanki taktı yani tek şansım kemal hoca yani ((

Kemal hoca 3 Aralık Pazartesi günü iş başı yapıyormuş, hemen gelebilirsin Pazartesi günü dedi. Ben şehir dışındayım, gidebildiğim en erken tarihte gitcem. Salı günü gecesi yola çıkcam. Çarşamba günü giderim hemen sanırım... Sen ne zaman gideceksin canım?

Meme küçük hataları kaldırabilir ama burun kaldırmıyor canım ne yazıkki... Bir kez sonu hüsran olunca ikincisine cesaret edemiyor insan... Çok haklısın aslında...

tatlım bnm geldiği gün giderim herhalde bi ararım önden cepten ya varya herkes sikayetci şuna bak
bn tekrar kemal hocaya güvenemem herhalde ya:/
öylesine gidicem zaten

cnm bnde bakıyorum arada bi senide merak ediyodum ii oldu yazdıgın dediğin sorun bnde de var bugün tam 4 ay oldu o bitarafı daha sis ve o sislik yüzünden burun egrimsi duruyo gibi geliyo bna, delikler aynı orantıda deil ya bide sadece kemal hocanın hastalarında var bu sorun yeni ameliyat olanlara bakıyorum hic sislik yok aynı oranda iilesiyo burunları bi bizde böyle cıktı
demir beye gitmedim cnm ya aklım cok karısık bikac doktora gidicem diyorum hem zmn bulamıyorum hem de artık hevesim kalmadı
dıskapı da bi doktor varmıs ilker bey die oda iimis bikac doktora gtmek lazım aslında
meme ameliyatını kemal beye yaptrma bnce simetrik olabiliyomus biri asagıda biri yukarıda gbi:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…