Benim normalde kalındı zaten canım bir şey diyemiyorum o yüzden incelmesi için...
Benim çukur ve çıkıntı olan kısım gittikçe kötüleşiyor ve elime çok sert kemik geliyor. Artık bir kemerim var bile denilebilir! Ameliyata kemersiz girip kemerle çıkan ilk hasta benim sanırım! Düzeltilmesi lazım ama KEMAL hocaya düzelttirmeye korkuyor insan... Sen ne yapmayı düşünüyorsun canım?
Benim normalde kalındı zaten canım bir şey diyemiyorum o yüzden incelmesi için...
Benim çukur ve çıkıntı olan kısım gittikçe kötüleşiyor ve elime çok sert kemik geliyor. Artık bir kemerim var bile denilebilir! Ameliyata kemersiz girip kemerle çıkan ilk hasta benim sanırım! Düzeltilmesi lazım ama KEMAL hocaya düzelttirmeye korkuyor insan... Sen ne yapmayı düşünüyorsun canım?
Aynen cnm bende cok useniorum tekrar yasamak istemiorum bunlarida ve pismanim para biriktrip iyi bi doktora olmadgma
Muhammet dilber super dimiiii en begendgm burunlar ona ait
Herkese merhaba, misicim sana özellikle merhaba :)
Biliyosunuz ben hacettepede ameliyat oldum ve tek kuruş para ödemedim.
Ve burnumdan Allahıma bin şükür olsun çok memnunum.
Nasıl istediysem tam da öyle oldu.
Ne "ben estetiğim" diye göğe doğru bas bas bağırıyo, ne de eski kemerimden eser var.
Belki biraz kanatlar daraltılabilirmiş diyorum boş zamanım çok olup da aynayla bütünlştiğim zamanlarda :)
Kaldı ki ben doğru düzgün kontrollerime gitmedim, gidemedim.
Adam akıllı masaj yapmadım.
Önce Allahıma, sonra doktoruma çok güvendim sanırım.
Kendinize zaman tanıyın bence biraz.
İlk zamanlarda benim de elime gelen ve dışardan belli olan bir kıkırdağım vardı.
Doktorum zamanla geçeceğini söyledi.
Ve geçti sanırım.
Ne "ben estetiğim" diye göğe doğru bas bas bağırıyo, ne de eski kemerimden eser var.
Belki biraz kanatlar daraltılabilirmiş diyorum boş zamanım çok olup da aynayla bütünlştiğim zamanlarda :)
İlk zamanlarda benim de elime gelen ve dışardan belli olan bir kıkırdağım vardı.
Ve geçti sanırım.
Ve geçti sanırım.
Aminn cnmm Allah hepimizin yardimcisi olsun kemal beya size dediklerimin aynini yazdim nefes alamadgmi koku bile alamadgmi septumumun egrildgni bi tarafin bosalip diger taraftanciktigni ve kemer kisminda inisli cikisli sekil bozuklugnunn oldgnu
Bence bu inisli cikisli olmasi tabikide duzgun yapilmadgndan disardan braz belli oluyor ama sisler indikce daha cok belli olur bence cnm ve kemer kismi kotu yapilmis braz daha törpülenmeliymis bakalim bekliyorum kemal beyi diyecegm ilk sey islemleri asistanlarami yaptirdiniz olacak dikisler kotu kemer kotu flan....
KIZLAR KONUŞMALARINIZ BENİ ÇOK KORKUTTU .... benim ameliyatım sadece rinoplastide değil septorinoplasti olacak septum sıkıntılı.... korkuyorum...
gökcecim ya sna bisey sorucam senin burun ucundaki sislik ne durumda halen varmı bnm burun ucumdaki sislik var halen dier üst taraftakiler gecti ama alt taraf duruyo ilk günlere oranla dha ii sükürler olsun ama 4. aya giricem yakında senin 4. ayda ne durumdaydı burun ucu sisliğin suanda nası merak ettm
bide burun ucunda hic düsme yasadınmı
Merhaba, benim ameliyatımda septorinoplasti. Önceliğim sağlıktı yani, nefes sıkıntım vardı. Kıkırdaklar ve etler yer değiştirdi diyebilirim burnumda. Bununla birlikte de kemeri törpülendi. Dua edin çokça. Allah yardımcınız olsun. Korkulacak hiç bişey yok.KIZLAR KONUŞMALARINIZ BENİ ÇOK KORKUTTU .... benim ameliyatım sadece rinoplastide değil septorinoplasti olacak septum sıkıntılı.... korkuyorum...
Merhaba, benim ameliyatımda septorinoplasti. Önceliğim sağlıktı yani, nefes sıkıntım vardı. Kıkırdaklar ve etler yer değiştirdi diyebilirim burnumda. Bununla birlikte de kemeri törpülendi. Dua edin çokça. Allah yardımcınız olsun. Korkulacak hiç bişey yok.
valla tatlım sizleri korkutmak için yazmadık ama zmnla cıkan sorunlar bunlar cok cok ii düsünmek gerekiyo ameliyatı
birazda sans faktörü var tabi ama bna tekrar sorsalar nerde olmak isterdin diye muhammet dilber derim gercekten basarılı
kemal hoca randevu vergnde bulusalm evt sende görmüs olursun tanısırz hem ama senin ameliyat gününden önce olsun bnce
valla tatlım sizleri korkutmak için yazmadık ama zmnla cıkan sorunlar bunlar cok cok ii düsünmek gerekiyo ameliyatı
birazda sans faktörü var tabi ama bna tekrar sorsalar nerde olmak isterdin diye muhammet dilber derim gercekten basarılı
kemal hoca randevu vergnde bulusalm evt sende görmüs olursun tanısırz hem ama senin ameliyat gününden önce olsun bnce
ya kızlar ben bu meme büyütme ameliyatını kemal hocaya olmasam mı burnuma bak bi de mememin mi içine etsindiyorum ama eşime ne oluysa başka dr adı duyunca bile çıldırıyo Allah Allah parasıyla değil mi sanki taktı yani tek şansım kemal hoca yani ((
Kemal hoca 3 Aralık Pazartesi günü iş başı yapıyormuş, hemen gelebilirsin Pazartesi günü dedi. Ben şehir dışındayım, gidebildiğim en erken tarihte gitcem. Salı günü gecesi yola çıkcam. Çarşamba günü giderim hemen sanırım... Sen ne zaman gideceksin canım?
cnm naber bayadır girmiyorum burun ameliyatı bölümlerine canım sıkılıyo moralim bozuluyo çünkü. sen hacettepeye bi dr la demir bey miydi görüşmeye gidecektin ne yaptın burnun nasıl düzeldi mi zamanla. benim biraz şişim indi ama bi taraf diğer taraftan farklı hala şiş mi bilmiyorum ama bi sol burun deliği ufak sağ daha geniş tombiş duruyo fotolarda falan çok kötü gözüküyo anlayacağın. kemal beyde bi gelemedi yani şiştim iyice onu beklemekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?