ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende opere oldum sonunda forumda farkli bircok basliga yazdimkiii Ben cok zor karar verdim kimse zorlanmasin diyeee korkulu ruts gordummm kac gunnn:::)))) kizlar sectiginiz hocada en onemli unsur hocanin cv dir:) acip bakin bir..... Reklam kokan yorunlara kapilip revizyonlara maruz kalmayinnn..... Ne cok para vermek nede reklami Bol olmasi iyi oldugunu gostermezzz.....Doktorluk usta cirak iliskisiyle ogrenilir o yuzden ihtisasini nerede yapmis sonra yan dallari neler ve yurt disi amerika deneyimi hangi konular uzerine acip bir okuyunnnnn...... burun kucuk ama yuzunuzun ortasinda psikolojik buyuk bir operasyonnn..... Kaldiki kucuk de bir operasyon da degil:::))))

Aynen tatlim oyle valla ama artik umursamiycam hata yaptim ins duzelir :/ bu arada banada uyar görüsmek isterim

Ne günler yaşadım bu başlık altında. İyi bir buruna sahip olmak için bayağı uğraştım ama Kemal Hoca iyi yapamadı gerçekten de.

Nefes alma problemim vardı benim şimdi daha felaket var nefes alamıyorum burnumdan resmen.
Ayrıca eğri.

Yok arkadaş iyi yaptığından emin olan adama olacaksın.
Kendinizi denek yaptırmayın. Bilene olun,yada olup hayallerinizden olmayın.

canmm inşallah grürsünde cevap yazrsınn.ameliyat için ücret ödemedğni yazmıssın pki ödememen grektğini amelyattan önce mi yoksa snra mı öğrendin bn bnu merak edyorum

nasıl bir şehirdir bu ankara ya... güya başkent... bir emre ilhan,bir muhammed dilber neden yok peki bu şehirde???? sitede en ünlü doktor bunlar ve ün yapmamış ismi bilinmeyen doktorlara olan arkadaşlarda memnun değil ve ün yapmış olana yaptırmak lazımmış diyorlar eee ankarada ün yapmış doktor nerde??? istanbula gitme imkanımız yoksa burda yokmu ismi söylenince bir emre ilhan gibi muhammed dilber gibi bilinen süper denilcek doktorlar offf istanbulda yaşamak varmış o zaman((

fiyat nedir? fotoğraflarınız var mıı..özelden atarmısınz bana telini

rewend tatlım ne yaptın burun operasyonunu 20 gün sonra olucam demistin bide bn bi yazını okumustum da unuttum, ankda ii bi kuaför bulmustun galiba balgattaydı adı neydi cnm o kuaförün:)

rewend tatlım ne yaptın burun operasyonunu 20 gün sonra olucam demistin bide bn bi yazını okumustum da unuttum, ankda ii bi kuaför bulmustun galiba balgattaydı adı neydi cnm o kuaförün:)

hayatım tarıhı bıraz uzattım korktum ıyıce otursun dedım bakalım heralde 15 gun sonra olurum...kuafor un adı ares kuafor :) balgat pazarının tam karsısında bu arada nerden nereye gecıyoruz

hayatım tarıhı bıraz uzattım korktum ıyıce otursun dedım bakalım heralde 15 gun sonra olurum...kuafor un adı ares kuafor :) balgat pazarının tam karsısında bu arada nerden nereye gecıyoruz

tatlım gelişmleri yaz mutlaka olurmu insallah bu sfer cok ama cok ii gecer Allah hepimizin yardımcısı olsun
:) evt konudan konuya gectm baktım kimsenin sesi cıkmıo bi konu acıyım dedim:)

buruno ya cnm bnm iki taraftada kıkırdak problemi olmaya basladı bugün farkettm cok minik bisey de dier taraftan cıkmıs dha yeni:/
ya mahvetti bu adam burnumun içini bi tarafımda burun içi etim yine sisti kapadı ne nefes alabiliyorum ne de seklinden memnunum
kızlar ameliyatınızı cok cok ii bi doktora yaptırın bnce sonra dhada kötü cekiyosunuz ama şöyle bisey var ankda dogru düzgün doktor yok ii doktor bulan varsa paylassın ltfen

al bendende o kadar ya bu ne kıkırdak çıkmış bi tarafta ayrıca benm cildim ameliyattan sonra aşırı derecede bozuldu mahvoldu şekli neysede pek hoşuma gitmesede sorun şuki cildim aşırı derecede sivilceleniyo hassaslaştı krem sürsem kızarıyo makyajı kabul etmiyo ne ettik biz ya

cnm seninde mi kıkırdak sorunun var:/
ameliyattan sonra burun cilt yapısında farkılasma olurmus parlak gözükürmüs deri yukarıdaki haberde de paylasmıstım
bide kızlar bnm burun topu kücüldükce sanki burun deliklerim dha da büyüyo gbi geldi aynı sorunu yasayan varmı

Kızlar mrb. Ben de burnumdaki kırıktan kaynaklanan eğrilik ve sağ tarafın kapalı olmasından dolayı ameliyat olmayı istiyordum. Gazide ufak bi arastırmadan sonra ameliyata karar verdim. 18 Aralıkta ameliyat oldum. Bora Özel yaptı ameliyatımı. Ameliyat sonrasında aşırı bi sıkıntı yaşamadım aslında. 3.gün sonunda da burundan nefes almaya basladım ama bana agızdan nefes almak daha kolay geldiği için bi süre agızdan nefes almaya devam ettim. Şu anda burnum acık. Morluklar verdiği kremler sayesinde 3 gün içerisinde geçti nerdeyse hafif sarılıklar kaldı onlar da 5. günden sonra giderek azaldı. Şişlikler biraz daha geç düzeliyor tabi. burnum ve yüzümde hala şişlikler var. Ve şişliklerden dolayı hafif bi yamukluk görünüyor ama bunun şişliklerden oldugu cok belli bende. Bana masaj önerdi doktor bi kremle masaj yapıyorum. Ben o masajı uyguladıktan sonra şişlik iniyor ve burnum düzgün görünüyor fakat bi süre sonra tekrar şişlik oluşuyor hafiften. Aslında ben bunu alcı cıktıktan sonra rapor almaya gittiğimde de doktora söylemiştim ve bana sag tarafa daha sert masaj uygula dedi nasıl yapmam gerektgni gösterdi. sonrasında tlf la tekrar bu konuyu belirttim ve burda belirtmek istediğim bi sey hiçbir zaman doktora ulasamama veya cvp alamama gibi bi sorun yasamadım. bora bey o konuda gercekten cok iyi. bu görüşmede de beni bilgilendirmeye calıstı Ödem ve şişlikten kaynaklandıgını söyledi ve 3 ay içerisinde bu daha düzgün hale gelir tam iyileşme de 6 ay sürer dedi. ve bunu ameliyat olan arkadaslarım da söyledi hatta biri yine gazide oldu ve o burnunun şekli ancak 6 ay içerisinde belli oluyor bende öyle oldu dedi. Ben de bu sebeple bu eğriliği çok fazla umursamadım sabretmeliyim diye düşündüm ama şimdi burda yazılanları okuyunca korktum. Tam olarak basından itibaren konuyu takip edemediğim için de bi yorum yapamadım ama sizdeki sorunlar da bu şekilde mi başladı bilgi almak istedim.

Tatlım avene'in temizleme jeli var. Cleanenca gel yazıyor üzerinde... Yeşil bir temizleyici.. 35 lira civarı... Şiddetle tavsiye ediyorum! Doktoa yazmıştı banada... Başta farkı anlamayabilirsin ama düzenli kullan sabah akşam sivilce sorunun kalmayacak. Ancak Burundaki parlayamaya çözüm değil tabi.

canımm ne kadar para ödedin acaba gazide oldun değilmi özelde değil sgk yada emekli sandığı mı karşıladı acaba

kızlar burnunuz ne alemde ya sanki bnde düsme var soguklar burnunuzda sisme gibi biseye neden oluyomu peki
bu m. dilber süper burunlar yapıyo ya

canımm ne kadar para ödedin acaba gazide oldun değilmi özelde değil sgk yada emekli sandığı mı karşıladı acaba

Ben Hastaneye 1100 ödedim. Emekli sandığı karşılamadı yani karşıladıysa da o sağlık sorunları dedikleri kısmı karşılıyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…