rewend ya mutlaka bize hbr ver rezviyonu cnm cok sıkıldı(((
bna da revizyon diyecek eminim bide bnde kıkırdak problemi var dikişim erken düştü burnu yukarı dogru kaldırdıgımda dha fazla cıkıyo kıkırdak:/
cıkıntı cöküntü bide o egri gbi görüntü var yani dha ne olsun tam revizyonluk bi burun(
onu gectim stajım var bn nası dinlenicem seninde düğün var tatlım Allah yardımcımız olsun ne yapıcaz bilmiyorum
kızlar bu hafta kimler gidicek zmnı ayarlarsak birlikte gtsek ya
canım benım sorma ya daha kotu olursa dıye korkuyorum sanırım senınle aynı problemlerımızmecbur guvenıcem ama bu kez tehdıt edıcem bak guzel yapmassan rezıl ederım senı dıcem cıddı cıddı yapıcam
cnm ben yrn gidicem ögleden sonra müsaitsen gidelim beraber mail attım çarsamba uygunum dedi
ah tatlım nası korkuyorum bi bilsen varya dün cok moarlim bozuldu cnklü bnm bünye hemen sisiyo morarıyo gecmio da kolay kolay bide mezuniyet var bu yıl asırı cnm sıkıldı ya insallah olucaksada hayırlısı olur hayırsızsa da olmasın bu kıkırdak cnmı cok sıkıyo yoksa belki olmazdım revizyon da cok pahalı ya gerci bu yaptıgı revizyon deil dmi tatlım
10 dakikalık nasıl bi işlem cok merak ediyorum
tatlım dedıgıne gore ufak bı kesı yapılıp bır ıkı dıkısle lokal anestezı altında olacak bı ısmıs bant bıle olmucak dedı ama burun ucun bıraz sısebılır dedı
evet atıcak dıkıs cnm.ya detaylara ınersek kusur varda ben artık kıkırdaktakı egrılık gıtsın baska bısey ıstemıorum cnm ne dıyım
evet atıcak dıkıs cnm.ya detaylara ınersek kusur varda ben artık kıkırdaktakı egrılık gıtsın baska bısey ıstemıorum cnm ne dıyım
ins tatlım cok gerginim o dikiş tekrar morarma ve sisme yapmaz ins.
ilk ameliyatını nası atlatmıstın bn cok kötüydüm avatar gbi olmstm cok agır atlattm o yüzden cok sıkılıyo içim ins. hersey gönlümüzce olur ondan baska secenegimde yok suanda zaten kmse dokunmaz suanda burunlarımıza 6 ayın gecmesini bekliyolar normalde onuda gectm revizyon cok pahalı bnm kıkırdak sorunu olmasaydı belki olmazdım ona
Tatlım kıkırdağında tam olarak ne var senin? Neyi traşlayacak yani? Tamam 3 dklık işlemmiş ama tekrar açması gerekmiyor mu? Nasıl 3 dk sürecek? Anlamadım ben...
cnm benm ortadaki kıkırdagım sola kaydı baya kenardan cıkıo ve ordaki deri ince oldugu için zorluyo kızarık duruo cocuklar burnun kanamış flan diyorlarkıkırdak fazlası var dedi kemal bey onu traslıyıp bi kaç dikiş atıp düzelticekmiş
senin sorunuda bnm gbi ya sisermi acaba
Azcik siser dedi bana cnm ama ben bekliycem iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?