ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin sorunuda bnm gbi ya sisermi acaba

tatlm nie cıkmıs peki bzm kıkırdak sordunmu sende cöküntü veya cıkıntı varmı nereyi törpüleyecekmiş ki
sen nası bekliceksin tatlm bn pek anlamadım

Zaten yuzde yüz düz olur dememisti onun verdigi güvenle pek umursamiyo bence fazla kikirdak var dedi orayi trasliycam dedi iste ben hemen bisey yaptrmiycam braz zaman gecsin iyce otursun belki daha da sorunlar cikicak bi kac aya ona gore oralarida düzelttirrim diye düdünüyorum cnm o yüzden bekliycem

anladım tatlım ondan baska sansımız yok galiba:/ cnm cook sıkılıyoo(( tam da inmek üzereydi burunumuz

kızlar bugün gttm alfagizemle de karsılasmıs oldum ii oldu tanstık birbrmzle
buarada cnm burnun beya oturmus bi sorununda yok sükürler olsun masallah diyelim ve gercekten dısardan görsem estetik demem asla dogal ve güzel olmus yani güle güle kullan
ben kemal hocaya gtmiş olmak için gttm birazda, bagırıs cagırıs yapmıcaktm orda:)
tabi herzmn ki gbi güleryüzlüydü sonra odaya grdim neyse halimi hatrımı sordu bnde iiyim ama burnumdan sikayetciyim dedim
neyse baktı filan ya varya bnm ona dert yanmam gerekirken o bna dert yandı:) güleyim mi ağlayım mı
geldiğinden beri cok sikayet geliyomus bna dediki cok ufak bi sorunlara bile takıp geliyolar önceki burunlarını unutuyolar tarznda konustu
bn isyan etmiyorum ama ... diye devam edicektim sözümü kesti sna demiyorum zaten dedi kısacası kendi dert yandı:/
sonra bnm sorunuma gelince burnunda cok hafif bi egrilik var ama cok dikkatli bakınca anlasılıyo dedi
bundan önceki burnum egrimiydi dedi bnde hayır dedim orda yine bi acıklama yaptı
cıkıntı ve cöküntü olabilir takılıcak seyler deil dedi
bnmde bi sınırım var tarznda konustu bnada burnumun içindeki et sismis o da ameliyatla ilgili deil ama alerjiyle ilgili dedi
ve o 10 dakikalık işlemde burun ucun pek degsmez dedi bn ona sasırdm yaza kadar bekleyelim baska sorunlarında cıkarsa beraber yaparz dedi
rewendcim ya seninde burun ucundaki bi yer dha sis ya bnmde öyle o 10 dakikalık işlemde değişmiyomus yani burunu tekrar kaldırmam gerekir dedi o sorunu cözmem için dedi
ben pek anlamadım peki sna neden o işlemi yapıcak
kısacası kızlar nefes problemimle ve kıkırdak problemimle bas basa kaldım baska bikac doktora dha gidicem bakalm
kırdar bey bi kızın atelini actı gayet güzel olmus masallah yapan yapıyo bnce gayet güzel ameliyat

bende gazide ameliyat olcam Allah nasip ederse bu çarşamba. ben estetik ameliyat için değil ilk başta nefes problemi için gitmiştim KBB uzmanına. uzman dr. Yusuf Kızıl. ama ameliyat olmuşken küçük bi kemerim var. onu da aldırmak istiyorum. törpületmek. plastik cerrahi değil kendisi . ama güven verdi bana, bilgili bir doktor. szi dinliyor nasıl olması gerektiğini anlatıyor falan. ama ben kararsızım. acaba nasıl olur? korkuyrm acaba bi plastik cerraha mı gitseydim

Sınırı varmış! Aynı cümleyi banada kurmuştu tatlım... Hayret bir şey ya! Bana en başından sınırım belli deseydi ben asla ona ameliyat olmazdım!!!

hayatım benım tam orta kemık varya en ucta orda kıkırdakta cıkıntı var o egrı duruyo o 10 dk lık ıslem senın burun nasıl bılmıyorum..kızlar ankaradayız ya uygun bır zamanda kızılayda bulusalımda kemal hocayı yuzyuze cekıstırelım ne dersınız tugbacıgım bu lafım sanada

Sınırı varmış! Aynı cümleyi banada kurmuştu tatlım... Hayret bir şey ya! Bana en başından sınırım belli deseydi ben asla ona ameliyat olmazdım!!!

tatlım napalım artık eskısınden ıyıdır dıye kendımı tesellı etmeye calısıyorum.tek sıkıntı vucudum sısmeye cok duyarlı ve ıkıncı ıslemde tekrar sısecek.bu hafta yaptrırım heralde barı nısan da dugunum var hemen yaptrayımda ınsın o zamana anca

Tatlım çok isterim ama ben Ankara'ya burun için gelmiştim, malum okul var... Döndüm yine

Habersiz bırakma bizi... Allah yardımcın olsun tatlım

Benimkiyle ayni sorun galiba ama bana bekle dedi daha kotu olsun oyle gel dio resmen

17 yaşındayım bende estetik yaptırmak istiyorum burnuma, banada yardımcı olurmusunuz ? sgk'mı karşılıyor ? doğal görünen bi burun istiyorum rahatta nefes alıyim sorun çıkar diye korkuyorum

Benimkiyle ayni sorun galiba ama bana bekle dedi daha kotu olsun oyle gel dio resmen

bnada öyle dedi tatlım artık ona ne kadar güveniriz orası ayrı bn baska bi doktora gidip nefes için de göstericem
nefes alamıyorum bi atarafımdan hic bnce o da biliyo bzm burunlar revizyonluk oyüzden yaza kadar bekle dedi bnada

dha ne laflar dedi cnm ya sastım dogrusu bu kadar hastalarından bunaldıgını bilmiyodum ii de bu olanlar onun suçu:/

aynı sorun tatlım bndekide uc kısmında bi sislik var egri durmasına neden oluyo ama onu düzeltmek için yine kesik atması acması gerekiyomus öyle dedi bna bekle bnce biraz dedi

kızlar benım sorunum burnumda kemik var ve ucu düşük .. ben kemiği törpülettirip ucunu toplattırmak ıstıyorum ama okudugum kadarıyla hıcbır saglık problemım olmadıgı ıcın devlette amleıyat olamıyorum öyle mı ? bır de Ersın Ülküre amelıyat olan ya da amelıyat olmus yakını olan var mı ? =) ben istanbulda yaşıyorum ama hangi doktor uyguna ve güzel yapıyorsa oraya giderim istanbulda çok pahalı bende çok bi işlem yok o yuzden 6 7 milyar veremem. benide bilgilendirseniz sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…