ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar burnunuz ne alemde ya sanki bnde düsme var soguklar burnunuzda sisme gibi biseye neden oluyomu peki
bu m. dilber süper burunlar yapıyo ya

Bende de düşme var ama olmadığına inandırmaya çalışıyorum kendimi... 6 ay oldu bizim... Düşer mi artık daha fazla? :/

merhaba benim de yarın bora hocayla randevum sizden ricam nasıl memnunmusunuz acaba ne tavsiye edersinizz?

merhabalarr benim amelyatımıda bora hoca yapacak ayın 31 ınde nasıl memnunmusun acaba bilgi verirseniz sevinirimm..

genel olarak memnun kaldım.burnumu doğal yaptı.benim 7 ayı geçti.nefes alma sorunum aylarca düzelmedi.bora hep düzelicek ,normal.bi altı ay geçsin,bekle falan dedi.bende bigün bi kbb ciye görüniyim dedim.sağ tarafta et kemiğe yapışmış dedi.ben şok oldum.bora bunu bana niye söylemedi.ya da göremedimi nedir artık bilmiyorum orasını???iyice konuş istediğin şekli falan.bilmiyorum ya..şansın bololsun:)

hayatım tarıhı bıraz uzattım korktum ıyıce otursun dedım bakalım heralde 15 gun sonra olurum...kuafor un adı ares kuafor :) balgat pazarının tam karsısında bu arada nerden nereye gecıyoruz

rewend hayırdır ne ameliyatı?revizyonmu olucaksın yoksa.nolduki??

bir süredir girmiyodum.şöyle bi baktım yazılanlara,çoğunun sorunları hala sürüyo gibieski arkadaşlarda gelmiş bu arada:)benim malum en büyük sorunum nefes alma problemiydi.en son yazmıştım.kbb ciye gittim ve sağ tarafta et kemiğe yapışmış ondan nefes almaıyosun dedi.iki dakkada hallederiz kolay falan dedi ama ben pek güvenemedim.gazi kbbydi.orası artık hastanelikten çıkmış üniversite dersliği gibi olmuş!!kobay gibi oturtuyolar seni.deneyimli bi doktor da yok ortada.neyse sıkıntım şu ki;bu operasyonu kbb ciyemi yoksa kendi cerrahımammı yaptırsam.malum boraya kızgınım şuan.bunu nasıl görmez yada bana söylemez.o bana hep düzelicek diyip durdu.bu arada 7 ayı geçmiş.bi süre sonra bıraktım zaten tarih hesabını falan.6.ay kontrolüme gitmedim.hayır okadar zaman ne sıkıntı çektim nefesim tam açılmadı diye,şimdi nedenini öğrendim ama nerye yaptıracağımı bilemiyorum.kolay dedi doktor ama nebiliyim ya bişey olursa!!böyle bi sıkıntı yaşayan varmıdır acaba.nefes sorunu yaşayanlar bence bu konuya eğilsin.bi kbb ciye görünün derim.bu arada burnun tam şekli 6 ay sonra oturumuş falan lafları hikaye.benim 2. ayda falan neyse o.hiç değişmedi..

Ben Hastaneye 1100 ödedim. Emekli sandığı karşılamadı yani karşıladıysa da o sağlık sorunları dedikleri kısmı karşılıyor sanırım.

nesrin merhaba bende ayın 31 ınde bora özel e amilyat olucam memnumusun burnundan beni biraz bilgilendiriseniz sevinirimmm

merhaba bende ayın 31 nde bora hocaya amelyat olucam nasıll memnunmusun amelyatındann bilgi verirsen çok mutlu olurum...

tşk ederimm bilginden dolayı umarım herşey yolunda giderrrr :) çok heyecanlıyımmm

Merhabalar... ben de gazi hastanesinde 27 martta kırdar güney beye ameliyat olmak için tarih aldım. fakat amliyatımı kemal beye yaptırmak istiyorum. ancak kendisinden randevu almam mümkün olmadı dolu olduğu söylendi. Daha önce hastası olmuş olanlar yardımcı olabilir mi kendisine nasıl ulaşabilirm?

Kemal bey mi? Sakın!!! Burada bir sürü insan o adamdan yakınıyoruz, mahvetti burnumuzu diyoruz

Misimissy ve fikir adası. İlk ameliyat olduğunuzda sizi takip ediyordum. Ve ben de kemal beye olmayı düşünüyordum. Sizin ne gibi sorununuz oldu ? Memnun kalmadığınız noktalar ne ?

Misimissy ve fikir adası. İlk ameliyat olduğunuzda sizi takip ediyordum. Ve ben de kemal beye olmayı düşünüyordum. Sizin ne gibi sorununuz oldu ? Memnun kalmadığınız noktalar ne ?

yani hangisinden baslayım ki bilmiyorum bi kere ii törpülememiş cıkıntı var bnm burun bi kösesinde cöküntü var sonra bikac ay sonra burun ucu düstü, bi tarafımdan hic nefes alamıyorum dikişleri ii olmadıgı için erken cıktı o da kıkırdagın cıkmasına sebeb oldu burun kanadında bi taraf daha sis vs...
yani daha ne olsun ki sakın olma bnce bi de 10 dakikalık işlemleride yok ortada:/ gazi hastanesi temizlik noktasında da cok zayıfmıs bu sene hastanede staj yapınca anladım
bnce burun ameliyatı olucaksın 1 kez tam iyi bi yerde olmalısın sonra revizyon derdine düsüyosun

Ah senin adına çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda iyi bi doktora duzelttirirsin. Çok dikkatli olmak lazım. cevabın için teşekkür ederim. Ameliyat olmak konusunda o kadar emin değilim artık. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…