kızlar burnunuz ne alemde ya sanki bnde düsme var soguklar burnunuzda sisme gibi biseye neden oluyomu peki
bu m. dilber süper burunlar yapıyo ya
ben baş asistan bora özele oldum.ya kemal hocaya olanlar okuduysan eğer memnunlar.bu iş biraz şans işi.ayrıca şunuda belirtiyim arkadaşlaarr;herkesin kemal hocaya olmasının nedeni gazi hastanesinde estetik yapan sadece 2 doktor var biride o.diğerleri baş asistan.anlıycanız herkes bu yüzden ona oluyo.yani parasızlıktan.hastenedeki proflar yapmıyo çünkü ameliyat.ama tabiki iyi bir doktordur sonuçta yıllardır yapıyo bu işi.ya gazinin sitesine girin özgeçmişleri falan var doktorların bakın,biraz inceleyin.forumları araşatırın falan.ben gözümü kararttım ve asistana oldum,güven verdi bana bilmiyorum.artık gerisi kısmet:))
hayır.benimkini baş asistan bora özel yaptı
merhabalarr benim amelyatımıda bora hoca yapacak ayın 31 ınde nasıl memnunmusun acaba bilgi verirseniz sevinirimm..
hayatım tarıhı bıraz uzattım korktum ıyıce otursun dedım bakalım heralde 15 gun sonra olurum...kuafor un adı ares kuafor :) balgat pazarının tam karsısındabu arada nerden nereye gecıyoruz
Ben Hastaneye 1100 ödedim. Emekli sandığı karşılamadı yani karşıladıysa da o sağlık sorunları dedikleri kısmı karşılıyor sanırım.
kızlar hepinize teşekkürler:)az önce geldim hastaneden.tahlil sonuçlarımı göstermek için gitmiştim.ameliyat öncesi yapmam gerekenleri falan söylediler.atelimi aldım 90 tl:)ve baş asistan bora özelle konuştum.ve malesef öğrendimki ameliyatımı o yapacakmışsühan hoca sadece gözetmn olarak yanında olacakmış bn o yapar asistanda bakar sanmıştım hahaha:)neyse işte boraya endişelerimi anlattım.bu arada yanımda resimler götürdüm.benm burnuma benzeyen burunlar falan.fox tv de yer gök aşk diye bi dizi varya,orda bade karakteri var,onun şuanki burnu estetik.işte hayalimdeki burun o.inşallah ona benzer bişi olur:)kızın adı tuvana türkay sizde bakın netten.bide sormak istediğim soruları aklıma geldikçe yazıyodum.onları sordum.çünkü o anda unutuyosun.tavsiye ederim.ya işte borada kendine güvenli biri.güzel ilgilendi ve güven verdi diyebilirim.sen bize bırak.doğal bi burun yapıcaz falan dedi.yılda 200 burun yapıyoruz dedi.ve sühan hocam çok iyidir,özellikle ona gösterdim seni falan dedi.tabikide proflar ameliyat yapmıyomuş.daha doğrusu yüksek meblalara ve muhtemelen kendi kliniklerinde yapıyolardır.anlıycanız mecbur güvenmek durumundayım.ya zaten bu iş şans işi biraz.bakalım benim bahtıma ne çıkacak:))fiyata gelince bin ,bin yüz arası bişiy tutar dedi bana.hatta vezneyede sordum.bellide olmaz bakarsın 800 falan tutar dedi.bakalım görücez.
genel olarak memnun kaldım.burnumu doğal yaptı.benim 7 ayı geçti.nefes alma sorunum aylarca düzelmedi.bora hep düzelicek ,normal.bi altı ay geçsin,bekle falan dedi.bende bigün bi kbb ciye görüniyim dedim.sağ tarafta et kemiğe yapışmış dedi.ben şok oldum.bora bunu bana niye söylemedi.ya da göremedimi nedir artık bilmiyorum orasını???iyice konuş istediğin şekli falan.bilmiyorum ya..şansın bololsun:)
tşk ederimm bilginden dolayı umarım herşey yolunda giderrrr :) çok heyecanlıyımmm
bişey istesem senden fotoğrafın varmı bakabilirmiyimm rica etsemm :)
Merhabalar... ben de gazi hastanesinde 27 martta kırdar güney beye ameliyat olmak için tarih aldım. fakat amliyatımı kemal beye yaptırmak istiyorum. ancak kendisinden randevu almam mümkün olmadı dolu olduğu söylendi. Daha önce hastası olmuş olanlar yardımcı olabilir mi kendisine nasıl ulaşabilirm?
Misimissy ve fikir adası. İlk ameliyat olduğunuzda sizi takip ediyordum. Ve ben de kemal beye olmayı düşünüyordum. Sizin ne gibi sorununuz oldu ? Memnun kalmadığınız noktalar ne ?
yani hangisinden baslayım ki bilmiyorum bi kere ii törpülememiş cıkıntı var bnm burun bi kösesinde cöküntü var sonra bikac ay sonra burun ucu düstü, bi tarafımdan hic nefes alamıyorum dikişleri ii olmadıgı için erken cıktı o da kıkırdagın cıkmasına sebeb oldu burun kanadında bi taraf daha sis vs...
yani daha ne olsun ki sakın olma bnce bi de 10 dakikalık işlemleride yok ortada:/ gazi hastanesi temizlik noktasında da cok zayıfmıs bu sene hastanede staj yapınca anladım
bnce burun ameliyatı olucaksın 1 kez tam iyi bi yerde olmalısın sonra revizyon derdine düsüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?