ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dogru söylüyosun canım biraz daha araştıcam. benim burnumda görünüste bir egrilik yok ama kücükken düsme sonucunca sola kalmıs dısardan belli olmuyo ama ben nefes alamıyorum kısında burnum kanıyo asıl amacım saglık için ameliyat olmak olmuskende burun deliklerimin kücülmesini istedim yapılcak opearasyon kolay gibi duruyo ama yinede tedirgin oldum

Hiç kolay diye düşünme canım, bize kolay gibi gelebilir ama çok ince hesaplar var, bunu da çok çok deneyimli bir hoca yapabilir, herkesin burnu aynı değil yani standart bir reçetesi yok bu işin, tamamen doktorun yaratıcılığına, sanatçılığına kalmış bir ameliyat. Benim durumum ibret olsun diye birçok konuya yazdım, sana da kısaca bahsedeyim. İlk ameliyaıtmda kbb doktoruna oldum eğrilik olduğu için nefes alamıyordum, sinüzit yapıyordu olmuşken de estetik olarak düzelttiler. Önceki haline göre çok daha iyi oldu ama planlama hatası vardı çünkü burnum küçüldüğünden dolayı daha hoş görünse de o bariz eğiklik geçmedi ben de 4 sene sonra tekrar cesaret edip bu kez plastik cerrahide ameliyat olmak istedim.basit olcak sanıyordum senin gibi, çünkü önceki ameliyatta kemerim alınmıştı burun sırtım gayet iyiydi, burun deliklerim kalkık ve kavisli duruşunda hiçbir sorun yoktu, sadece kemiği kırıp orta hata alcaklar sanıyodum. Ama kemiğe müdahale etmemişler, burun deliklerimi kulağımdan aldıkları kıkırdakla genişletmişler, kavisi kaybolmuş, burun ucum düşmüş, yamukluğu daha bariz hale gelmiş, o kadar saçma bir ameliyat ki herkes fark ediyor şu an naptın sen yazık olmuş diyorlar. Bu durumu telafi etmek için mecburen özeldeki doktorlarla görüşüyorum, sen de kesinlikle tecrübeli hocalrla görüş, fikir al en azından, hiç basite alıncak bir ameliyat değil.

bir yıldır arastırıyorum bende gata da olan bir tanıdık var oda memmun kalmıs gazi de olan var oda memmun kalmıs bende önce gaziyle görüşüyüm dedim ameliyat günü verdiler (bir tanıdık sayesinde) burdaki yorumlar beni korkuttu zaten 1 yıldırda doktor araşttırıyorum ama adam akıllı bir isim bulamadım senin tecrübende benim cesarettimi kırdı acıkcası zor seyler yaşamışsın cok üzüldüm ve başıma gelmesinden korkmaya başladım

canım iyi bir doktor bulursan hiç korkmana gerek yok, benim başıma gelenler tecrübesiz doktorlar yüzündendi. Daha da beni ikna etmeye çalıştılar burnun bundan daha iyi olmaz diye. Nasıl yıkılmıştım anlatamam, asistan hanım diyo ki bak benim burnuma mükemmel değil, artık kafana takmaman lazım, buna alışcaksın diyo. Tabi önce doktor dedim güvendim ama özelde görüştüğüm hocalar çok şaşırdı plastik cerrahın yapmış olduğuna. Dava aç diyen bile oldu, o kadar bariz yani saçma bir ameliyat olduğu.Özelde hep profesör hocalarla görüştüm hep aynı yorumları aldım ve doktor hatası olduğundan emin oldum. 3. ameliyatım için doktorumun kesinlikle çok tecrübeli ve profesör olmasına özen gösterdim. Ben de GATA nın başarılı olduğunu düşünüyorum, Selçuk IŞIK ve Serdar ÖZTÜRK Hoca arasında karar vericem, ikisi de alanında çok başarılı uzun zamandır araştırıyorum. Sana da görüşmeni tavsiye ederim.Bakar bakmaz her doktorun yapamadığı yorumları yaptılar, benim hatalı gördüğüm yerleri ben bişey demeden fark ettiler, aklın yolu bir çünkü, bu beni çok rahatlattı. Hastalarıyla da tanıştım ve memnun olduklarını görünce kararım netleşti. Sen de bu konuda ün yapmış hocalarla görüş mutlaka. Umarım hiçbir sıkıntı yaşamazsın canım, benim uyarım dediğim gibi devlet hastaneleri ve asistanlara yönelik, özelde işini düzgün yapan çok doktor var.

bayan asistan doktora ameliyat olan yok mu yaaaa???

Canım Aynur hanıma ameliyat oldun mu sonucunu çok merak ediyorum, umarım sıkıntı yaşamamışsındır. Ben çok pişmanım kendisine ameliyat olduğum için. Acaba bi tek ben mi sıkıntı yaşadım çok merak ediyorum.

canım şu an nasılsın, önceki oyrumları okurken Kemal hocadan memnun kalmayanların ne kadar fazla olduğunu gördüm. keşke ben de ameliyatıma karar vermeden önce görseydim bu yorumları, bir an bile düşünmeden vazgeçerdim ama iş işten geçti, çok geç gördüm yorumlarınızı. Aşırı derecede pişmanım, çok mutsuzum, hiçbir doktor hakkında bu kadar olumsuz yorum görmemiştim. Siz neler yaptınız en son, tekrar ameliyat oldunuz mu?

birde gatayla görüşüyüm o zaman cünkü içime hic sinmedi gazi de olmaktan tamamen vazgectim bugünümü aramaktan korkuyorum

Cnm bende bukis ankarada olmak istiyorumm tek sorum goruntusu hosuma gitmiyo sen hangi hastanede hangi doktorda oldunuz fiyat nekadardi sgk karsiliyomu bana yardimci olursan sevinirim

birde gatayla görüşüyüm o zaman cünkü içime hic sinmedi gazi de olmaktan tamamen vazgectim bugünümü aramaktan korkuyorum

ben dava açmaya hazırlanıyorum, herkes duysun istiyorum lütfen Gazide ameliyat olmayın!!! bugün görüştüğüm başka bir prof hoca beni teşvik etti, dava açsan, bilirkişi heyeti görse bu burnu kesin kazanırsın, kim görse hatalı olduğunu söyler dedi ((( çok canım sıkkın bu dava süreci 1 seneye yakın sürebiliyormuş, tek düşündüğüm konu bu, beklemeye tahammülüm yok gibi ama bi yandan da hakkımı aramak istiyorum napsam bilmiyorum, davayı kazanırsam da tazminat alıp 3. ameliyatımı ücretsiz olabilirim ama işte beklemek çok zor benim için ((((

ac bence hakkını ara ben senle burda görüşmesem kesin ameliyat olmustum gazıye belkide senınyasadıgın sıkıntıları yaşıycaktım kimbilir senin gibi kac hastayı magdur ettıler belki akılları başlarına gelirde baska kişilerin canı yanmaz

ben de gazide ameliyat oldum. bugün 3. günüm. henüz atellerim açılmadı ama gayet hoş görünüyor şimdilik. tabi şişlikler var. anestezi asistanı bir aadaşım yaptı anestezimi. o tam halini gördü. çok güzel olduğunu söyledi. bakalım pazartesi alınacak atellerim. o zaman daha ayrıntılı yazarım.

Hangi bölüm ve hangi doktora ameliyat olduğunuz acaba?

Hangi bölüm ve hangi doktora ameliyat olduğunuz acaba?

plastik cerrahiden aynur hanım yaptı ameliytımı. sizin yazdıklarınızı ameliyattan 5 gün önce okumuştum. önce bi korktum ama kendim de doktorum ben. plastik cerrahi asistanı olan bi arkadaşımla konuştum, cesaretlendim. bugün post op 5. günüm. mutluyum. tabi splintler çıkmadan konuşmak çok doğru olmaz ama burnumun ucu falan tam tarif ettiğim gibi oldu diye düşünüyorum.

Sizin adınıza gerçekten çok sevindim, burnunuzun ucunu beğendiyseniz o bile olumlu bir sonuçtur, zamanla şişlikler indikçe daha da iyi olur umarım. Keşke ben de %100 memnun olmasam bile en azından eskisine nazaran şurası düzeldi diyebilseydim. Açıkçası söylediğim şeyi tekrar savunuyorum, belki burnumla ilgili bu kadar acı bir tecrübe yaşamasaydım prof ya da asistan doktor ayrımını bilemiyor olabilirdim ama hem burnumun eskisinden daha kötü bir hal alması hem de görüştüğüm doktorların burnumu plastik cerrahın yapmış olduğuna inanaması beni gerçekten sorgulattı. Artık en ufak konularda bile deneyimli bir doktora muayene olmanın önemini çok çok iyi anladım. Özellikle estetik ameliyatlar konusunda doktorluk yanı sıra sanatkarlığın da gerekli olduğunu çok iyi biliyorum. Belki ilk ameliyat için olumlu sonuç alınabiliyor olabilir, ama revizyon ameliyatımı aynur hanıma olduğum için çok çok pişmanım, 1 seneme mal oldu, yaşadığım hayal kırıklığı ve bunalımın da telafisi yok diye düşünüyorum. Ben ameliyat olmadan önce bu tür bir yorum görseydim kesinlikle durur düşünürdüm, siz gerçekten iyi cesaret etmişsiniz ama neyse ki bir problem yaşamamışsınız. Ben haftaya Aynur Hanıma kontrole gittiğimde ne kadar mutsuz olduğumu, bu burun için tazminat davası açmamın bir hak olduğunu söyleyeceğim. Önceki görüşmelerimizde burnumun eskisinden daha iyi olduğunu, eğikliği kafama takmamam gerektiğini söylüyordu. Ama bu yorumları artık benim için bir şey ifade etmiyor, tek isteğim hatalarını kabul edip telafisinin nasıl olacağına dair ufak bir çaba göstermeleri. Burnun iyi diye ikna çabaları beni çileden çıkarıyor, bari bunu yapmasın. Doktor olmanın bir gereği de bu değil midir?

Kemal Fındıkçıoğlu ve asistanlarla ilgili okuduğum önceki yorumlar şu an beni dehşete düşütüyor, ilk başta memnun olan herkesin sonradan bir problemi çıkmış, %80 i memnun olmadığını söylüyor. Keşke görseydim bu yorumları.Keşke doktorum hakkında böyle yorumlar yapmıyor olsaydım ama şikayetimi dile getirmemin de bir sorumluluk olduğunu düşünüyorum. Neyse umarım okuyanlara faydalı olabilmişimdir. Size tekrar geçmiş olsun umarım hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.

inşallah, bakalım yaşayarak göreceğiz :) inşallah güzel sonuçlanır. umarım siz de istediğiniz burna tez elden kavuşursunuz.

Herkese merhabalar.Oncelikle herkese gecmis olsun demek istiyorum.2013 Mayis ayinda Kemal Findikcioglu`na ameliyat oldum.Aldigim sonuctan su an oldukca memnunum.Biraz sans isi arkadaslar.Burnumla ilgili cok ciddi saglik ve goruntu problemim vardi.Saglik acisindan mukemmel bir burun oldu diyebilirim.Goruntu acisindan ise mukemmel diyemesem de gayet guzel oldu,dogal oldu.Egri ve sarkik bir burundu su an ise egrilik ve sarkiklik giderildi.Butun arkadaslarimdan olumlu tepkiler aldim.

arkadaşlar resim koymaya çalışıyorum ama umarım olmuştur :))
bu ameliyat öncesi hali xxxxxx
bu da sonrası :)xxxxxxx

Ben de Kemal Bey'den ameliyat için randevu aldım Mart'ın 27'sine. Fakat yaptığı burunları görmedim hiç. 25 yorumum olmadığı için bunları da göremiyorum şuan. Çok fena oldu :/

Pastelton eger bana ozel mesaj atabilirsen sana resmimi nerden gkrebilirsin soyleyebilirim.Bak 2 yil oldu hic bir sikayetim yok gittikce de guzellesiyo daha bi oturuyo burnum

Pastelton eger bana ozel mesaj atabilirsen sana resmimi nerden gkrebilirsin soyleyebilirim.Bak 2 yil oldu hic bir sikayetim yok gittikce de guzellesiyo daha bi oturuyo burnum

Anetis, sana özel mesaj göndermeye çalıştım ancak sanırım yeni üye olduğum için başarısız oldu. Nasıl yapsak ki?

Burada 3 4 kişinin kemal beyle ilgili kötü deneyimlerini okudum. Bu çok canımı sıktı. Halbuki muayenede gayet işin bilen biri gibi göründü bana. Ameliyattan sonra olabilecek sorunları anlattı ve yüze yakışan burnun öneminden filan bahsetti. Yani üstten alttan çok kesme biçme taraftarı değil. Bu temkinli yaklaşımı da hoşuma gitti doğrusu. Zaten Türkiye'de yüz nakli yapan ekipten kendisi, o yüzden de iyi olduğunu düşünerek tercih ettim zaten. Ama aahh işte şu sitedeki yorumlar! :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…