Merhaba özelden mesaj atamadım kemal beye amaliyat olmayı düşünüyorum ancak endişelerim var olumsuz düşünenlerde var özelden fotoğrafını göndermeniz mümkün mü yardımcı olursanız çok sevinirimBen de Haziran sonunda Doç.Dr.Kemal Fındıkçıoğlu'na ameliyat oldum.Gazi Üniversitesi'nden doktor arkadaşlar önerdiler bana da...Daha önce birkaç doktorla görüşmüştüm...Eşim de askeri doktor olduğu için GATA'dan diye Serdar Öztürk'ü düşünmüştüm;ama estetik ameliyat yapılmıyor GATA'da.Eşim de bir doktor;hatta kendisi gibi GATA mezunu olduğu halde öyle fiyat verdi ki anlatamam...Biraz paragöz bir doktor imajı verdi bana..Ben de Gazi Üniv.'de gayet makul bir rakama amliyatımı oldum.Benim burnunda öyle büyük nefes problemi yoktu;ama 3-4 yıldır geceleri horlama başlamıştı.Küçük etler varmış burnumda.Hem onları aldırmak hem de burun kemerimi düzelttirmek,bir de doğuştan gelen üst göz kapağındaki fazlalıkları aldırmak için Dr.Kemal Bey'e ameliyatımı oldum.Ben sadece kemerinin alınmasını ve biraz da üstten burnumun küçültülmesini istiyordum.Benim zaten kalkık bir burnum var.Dün alçım ve dikişlerim alındı ve tam istediğim gibi doğal bir burun olmuş şişlikler olduğu halde.Burada neden o kadar olumsuz yazılar yazılmış analayamadım... ?! "Meyve veren ağaç taşlanır" diyorum ve buradaki olumsuz yorumların çok da doğru olduğunu düşünmüyorum.Bu adam Türkiye'de yüz nakli yapan ekipten ve gerçek bir bilim adamı..Ben çok memnunum daha başında olmama rağmen..Şişliklerden dolayı hala biraz nezle gibiyim.Sizde de olmuş muydu bu durum? Kemal Bey bazı hastalarında 1 ay sonra bile bu durumun olduğunu söyledi.Tabii ki benim beğendiğim bir doktoru başkası beğenmeyebilir;ama bana çok güven verdi doktorum ve içim ısındı.Ameliyata karar vermenizde de bu çok etkili...Ben ameliyata öyle 1 yıldan sonra değil 2-3 ay sonra karar verdim.Bu arada çok araştırdım hem interneten hem de dojtor arkdaşlardan...Şunu söyleyebilirm ki internetteki yorumlara çok da aldanmayın...Belki bana da güvenmeyenler olacaktır;ama ben gerçek bir hastayım...Özelden yazabilirsiniz...
MerArkadaşlar merhaba 7 kasımda Serhat Şibar'a ameliyat olacağım nette araştırdım ama pek bir bilgi bulamadım daha önce ona ameliyat olanlar var mı?
Merhaba ameliuatArkadaşlar merhaba 7 kasımda Serhat Şibar'a ameliyat olacağım nette araştırdım ama pek bir bilgi bulamadım daha önce ona ameliyat olanlar var mı?
Merhaba ameliat oldunuz mu nasıl gecti bilgi verir misiniz bende carsamba gunu ameliyat olacagim cok kararsizim lutfen cevap bekliyorumArkadaşlar merhaba 7 kasımda Serhat Şibar'a ameliyat olacağım nette araştırdım ama pek bir bilgi bulamadım daha önce ona ameliyat olanlar var mı?
Arkadaşlar merhaba 7 kasımda Serhat Şibar'a ameliyat olacağım nette araştırdım ama pek bir bilgi bulamadım daha önce ona ameliyat olanlar var mı?
Serhat şipar kasım ayında yaptı ameliyatımı bende internette bilgi bulamamıştım ve çok tereddüt ederek gitmiştim ama iyi ki ameliyat olmuşum serhat beye benim nefes problemim vardı hem o düzeltildi artık çok iyi nefes alabiliyorum hemde burnumun şekli güzel oldu hiç estetik gibi durmuyor çok doğal oldu kesinlikle tavsiye ederim serhat beyiameliyatınız nasıl geçti bende ameliyat olacağım internette hiçbir bilgi yok Serhat bey hakkında biraz bilgi verirmisiniz?
öncellikle çok geçmiş olsun.. peki serhat bey uzman mı yoksa asistan mı çünkü gazi ünide hakkında çoğu yorumda hep olumsuz şeyler söylenmiş burnum kemerli sadece düzelsin istiyorum. kaç gün sonra normale döndünüz bu süreç hakkında da biraz bilgi verirmisiniz rica etsem ?Serhat şipar kasım ayında yaptı ameliyatımı bende internette bilgi bulamamıştım ve çok tereddüt ederek gitmiştim ama iyi ki ameliyat olmuşum serhat beye benim nefes problemim vardı hem o düzeltildi artık çok iyi nefes alabiliyorum hemde burnumun şekli güzel oldu hiç estetik gibi durmuyor çok doğal oldu kesinlikle tavsiye ederim serhat beyi
Uzman diye biliyorum ama yanlış olmasın çünkü ben ünvanına çok takılmadım zaten doçentte de ameliyat olsanız asistanlar giriyor cogu ameliyata. Benim burnumda kemik eğriliği duzletdi birazda ucu küçtülüp kaldırıldı inanın memnun olmasam yazmazdım ama herkes çok doğal olduğunu söylüyor benim için en önemliside doğal durmasıydı zaten. ilk iki gün şişme ve morarma oldu ama 3 günden sonra hızla indi şişlik ve morluklar tamponlar çıkana kadar sıkıntı çekiliyor ağrım hic olmadı sadece burundan nefes alamadığım için ağzın sürekli açıktı onun zorluğu var ama tampon çıktıktan sonra o da ortadan kalkıyor alcı çıktktan sonrada tamamen rahatl8yorsunuz zaten. 10 gün sonra işe başlamıştım ben bazılarnn aylarca morlugu şişliği oluyor bende öyle bir durum olmadı. Ben defalarca erteledim ameliyatı korktum Vazgeçtim ama iyi ki ameliyat olmuşum herkeste aynı olur mu bilmiyorum ama ben çok memnun kaldım .öncellikle çok geçmiş olsun.. peki serhat bey uzman mı yoksa asistan mı çünkü gazi ünide hakkında çoğu yorumda hep olumsuz şeyler söylenmiş burnum kemerli sadece düzelsin istiyorum. kaç gün sonra normale döndünüz bu süreç hakkında da biraz bilgi verirmisiniz rica etsem ?
Uzman diye biliyorum ama yanlış olmasın çünkü ben ünvanına çok takılmadım zaten doçentte de ameliyat olsanız asistanlar giriyor cogu ameliyata. Benim burnumda kemik eğriliği duzletdi birazda ucu küçtülüp kaldırıldı inanın memnun olmasam yazmazdım ama herkes çok doğal olduğunu söylüyor benim için en önemliside doğal durmasıydı zaten. ilk iki gün şişme ve morarma oldu ama 3 günden sonra hızla indi şişlik ve morluklar tamponlar çıkana kadar sıkıntı çekiliyor ağrım hic olmadı sadece burundan nefes alamadığım için ağzın sürekli açıktı onun zorluğu var ama tampon çıktıktan sonra o da ortadan kalkıyor alcı çıktktan sonrada tamamen rahatl8yorsunuz zaten. 10 gün sonra işe başlamıştım ben bazılarnn aylarca morlugu şişliği oluyor bende öyle bir durum olmadı. Ben defalarca erteledim ameliyatı korktum Vazgeçtim ama iyi ki ameliyat olmuşum herkeste aynı olur mu bilmiyorum ama ben çok memnun kaldım
bakalım bende amelıyat için gün aldım inşallah güzel geçer :)
acaba resmini görme şansım var mı ?Uzman diye biliyorum ama yanlış olmasın çünkü ben ünvanına çok takılmadım zaten doçentte de ameliyat olsanız asistanlar giriyor cogu ameliyata. Benim burnumda kemik eğriliği duzletdi birazda ucu küçtülüp kaldırıldı inanın memnun olmasam yazmazdım ama herkes çok doğal olduğunu söylüyor benim için en önemliside doğal durmasıydı zaten. ilk iki gün şişme ve morarma oldu ama 3 günden sonra hızla indi şişlik ve morluklar tamponlar çıkana kadar sıkıntı çekiliyor ağrım hic olmadı sadece burundan nefes alamadığım için ağzın sürekli açıktı onun zorluğu var ama tampon çıktıktan sonra o da ortadan kalkıyor alcı çıktktan sonrada tamamen rahatl8yorsunuz zaten. 10 gün sonra işe başlamıştım ben bazılarnn aylarca morlugu şişliği oluyor bende öyle bir durum olmadı. Ben defalarca erteledim ameliyatı korktum Vazgeçtim ama iyi ki ameliyat olmuşum herkeste aynı olur mu bilmiyorum ama ben çok memnun kaldım .
SSK bin karşılama nedeni ne genelde estetiği karşılamiyor ben revizyon düşünüyorum da acaba nefes problemim var diye karsilarmimerhaba arkadaşlar.ben 10 kasım da gazi üniversitesinde ameliyat oldum ve çok memnun kaldım.ilk osman latifoğluna gittim ancak kendisi beni kemal fındıkçıoğluna yönlendirdi.başta biraz endişelenmiştim ama çok memnun kaldım.tamponsuz ve çok rahat bi ameliyat geçirdim.şişliklerim 2 gün sonra tamamen indi ve bir hafta sonra alçım çıktı.ki alçım yara bandı gibi bişeydi.yaptırmak isteyen arkadaşlara seve seve ve gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.nefes alma problemim çözüldü.burnumun şekli çok doğal ve çok güzel oldu.geçen hafta kontrole gittim 2. bi ameliyata da gerek kalmamış.ayrıca yatak masrafı dışında hiç bir ücret de ödemedik.hepsini sgk karşıladı benim ameliyatımın
Üzerinden bayağı zaman geçmiş revizyon yaptirdinizmi yaptirdiysaniz kime yaptirdinizAaa süpermiş, deneyimli biri mi doktorunuz? benim üçüncü ameliyat olacak da acaba revizyon ameliyatları yapıyormuymuş kemal bey?Bir de fotoğrafı var mı burnunun ameliyat sonrası halinin?
Üzerinden bayağı zaman geçmiş revizyon yaptirdinizmi yaptirdiysaniz kime yaptirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?