Çok geçmiş olsun, çok üzüldümYazdıklarınızı okuyunca ben de mi vazgeçsem acaba dedm, ben hiç ameliyat olmadım, sadece kemerini aldırmak istyrm ben burnumun.. Siz hangi doktorla görüştünüz ve ücrete ne dedi?
biri bana yardım etsiinn. Kızlar burun estetiği olacağım ama bütçem kısıtlı yani bi devlet hastanesinde olmayı düşünüyorum. yenimahallr devlet hastanesinde ali mübin aral var, bide gazi üniv gittim. Kararsızım kime yaptırıyım. Bilginiz varsa lütfen paylaşıınn
Çok geçmiş olsun, çok üzüldümYazdıklarınızı okuyunca ben de mi vazgeçsem acaba dedm, ben hiç ameliyat olmadım, sadece kemerini aldırmak istyrm ben burnumun.. Siz hangi doktorla görüştünüz ve ücrete ne dedi?
Gazi üniversitesiyle ilgili olumsuz tecrübemden sonra kesinlikle önermiyorum diyebilirim ama belki benim doktorumun dışında çok iyi bir doktor da olabilir o yüzden haklarını yemek istemem, sadece diyebilirim ki asistanlara kendinizi emanet etmeyin mutlaka uzman doktorun ameliyatınızı yapacağından emin olun. Burun ameliyatı çok fazla deneyim ve maharet gerektiren bir ameliyat, bu konuda fark yaratan ünlü isimlerle önce görüşün, biliyorum ücretler çok fazla ama en azından fikir olur, benim gibi iş işten geçtikten sonra gitmektense başta gitmek bişey kaybettirmez, zaten çoğu iyi doktor muayene ücreti almıyor, gidiyorsunuz 1 saate yakın sizinle ilgileniyor, fotoğrafınızı çekip üstünde yorum yapıyor. Ben 3. ameliyatım için henüz Serdar Öztürk Hocayla görüştüm ve dediğim gibi ben daha anlatmadan her şeyi gördü ve işinin ehli olduğu o kadar belli ki, keşke daha önce tanışsaydım, bu durumlara geleceğimi bilseydim napar ne eder para biriktirir şu an mutlu mesut bir şekilde burda yorum yapıyor olurdum. Bu olumsuz tecrübeden sonra her ne kadar Serdar Beye güvensem de diğer doktorlarla da görüşeceğim, önümde koskaca 6 ay var ve doğru kişiye karar verene kadar ulaşabildiğim tüm doktorlarla görüşeceğim.
ya daha bir ay oldu bnim yani hala ödemli.amagenel olarak doğal bi burun yaptığı için memnunum.ama nefesim hala düzelmedi.temizlemeye kram sürmeye devam ediyorum.burnumun içi çok ödemliymiş.tamamen yapısal.bunlara fazla takılma çünkü kişiden kişiye değişiyo.bi arkadaşın burnu,nefesi 3 günde açıldı,
teşekkür ederim paylaşımınız için.Ama benim şu aşamada özele gitme şansım hiç yok en fazla 1500tlyi gözden çıkardım. Devlet hastanelerinde ameliyat yapan bi doktor lazım bana
O zaman dediğim gibi asistan doktorlara kesinlikle ameliyat olmayın, uzman doktorun gireceğinden emin olun, ben maalesef ağzı yanmış biri olarak devlete bir daha gitmeyeceğim. Bugün özelde başka bir profesör hocayla görüştüm o da aynı şeyi söyledi, araştırma hastanelerinde her ameliyata uzman doktorun girmesi imkansız hangi birine yetişsin, hem asistan doktorlar başka nasıl öğrencek dedi. Bazı burunları her doktor yapamıyo maalesef, bu iş hem doktorluk hem sanat gerektiriyo dedi. Devlette de çok değerli doktorlar vardır elbet, umarım o doktoru bulursunuz çok geçmiş olsun, umarım her şey gönlünüzce olur.
O zaman dediğim gibi asistan doktorlara kesinlikle ameliyat olmayın, uzman doktorun gireceğinden emin olun, ben maalesef ağzı yanmış biri olarak devlete bir daha gitmeyeceğim. Bugün özelde başka bir profesör hocayla görüştüm o da aynı şeyi söyledi, araştırma hastanelerinde her ameliyata uzman doktorun girmesi imkansız hangi birine yetişsin, hem asistan doktorlar başka nasıl öğrencek dedi. Bazı burunları her doktor yapamıyo maalesef, bu iş hem doktorluk hem sanat gerektiriyo dedi. Devlette de çok değerli doktorlar vardır elbet, umarım o doktoru bulursunuz çok geçmiş olsun, umarım her şey gönlünüzce olur.
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için. Umarım sizinde ehrşey istediğiniz gibi yolunda gider.Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle. Son bi şey daha soracağım özel hastanelerde yada sizin gittiğinzde ameliyat fiyatı nedir ?
ben gazi üniversitesinde oldum bugun 4. günüm. prof.lerin ameliyata girmediklerini soylediler o uzden mecburen basasistan aynur hanıma oldum oldukca ilgiliydi ama sonucu görmek için beklemem lazım
kızlar slm sadece bilgilendrmek içim yazıyorum.gazide ameliyat oldum.burnumda sadece küçük bi kemer vardı ve onun için gitmiştim.burnumu kırmayıp sadece törpüyeceklerini ve ucunu brz kaldıracaklarını söylediler güvenerek ameliyat oldum.sargılarım açıldıgında burnumun üst kısmındaki kemerin gittiiğini ve alt kısmında yeni bi kemer oluştugunu gördüm,hocaya sordugumda bunun şişliklerden oldugunu ve zamanla gececeğini söyledi.1 ay sonra kontrolde şişliklerim inmişti ama o yeni kemer iyice belli oluyodu ve burnumn kenarında nohut kadar dışardan bakıldıgında belli olan bi kitle oluşmuştu.doktor burnumun üst kısmından çıkan kıkırdakları alt kısmına yerleştirdiklerini ve bu kıkırdagın bikaç ay sonra eriyeceğini söyledi.eğer erimezse lokalde 10 dklık bi işlemle halledilebileceğini söyledi.şuan 6. aya yaklaştım ve burnum eski burnumdan çok daha buyuk,kemerli,yan tarafında bariz nohut kadar çıkıntısı gözüken bi burun oldu. açıkcası gidip tekrar gazide düzelttirmeyi düşünmüyorum çnkü ztn yapabilselerdi ilk seferinde doğru düzgün yaparlardı.ameliyat oldugum için çok pişmanım.hocalarla konusunca ameliyat öncesinde çok ikna oluyosunuz ve güveniyosunuz,her sey mükemmel olcakmış gibi gelio ama sonuc tam bir hüsran.dikkat ederseniz hoca ismi vermedim çnkü kimseyi kötülemek ve rencide etmek derdinde değilim.sadece ameliyat olcak arkadasları uyarmak amacıyla yazıyorum gazi hastanesi plastik cerrahide pek başarılı değil cnkü sizin için önemli olan bi ameliyata baş asistanlar girince sonuc tam bir yıkım oluyor.bu arada ameliyattan önce 90 tl tutarında tampon vs bişeyler aldırdılar ve kullanmadılar bile,aldırdıklarıyla birlikte 850-1000 tl civarında bi para ödedim.dediğim gibi sadece başıma gelenleri yazdım,kimseyi kötülemek için degil.sonucta onlarda yaptıkları işi kötü olsun diye yapmıyorlar,eminimki ellerinden geleni yapıolardır.başıma gelenleri abartmadan objektif olarak yazdım,şimdiden yaptırcak arkadaslara bol şans diliyorum
slm bende sedat tatara ameliyat olcam sen memmun kaldın mı bana yardımcı olurmusunArkadaşlar merhaba gazi de dr sedat tatar beyden temmuza ameliyat için randevu aldım. ona ameliyat olan varmı? bilgi verirmisiniz. hiç bir bilgim yok hakkında. nerdeyse 1 ay 15 gün kaldı ameliyata. hayal kırıklığı yaşamak istemiorum. lütfen acil bilgi. bide merak edenler için fiyatı söyleyim 1000 - 1500 tl arası yapıolar. net bi rakam vermiolar
slm bende sedat tatara ameliyat olcam sen memmun kaldın mı bana yardımcı olurmusun
canım o doktoru tanımıyorum ama sana tavsiyem iyice araştır, hastalarının fotoğraflarını görmek istediğini söyle ve ne istediğini neler yapabileceğini çok ayrıntılı öğren. Ve asistansa durup bir daha düşün lütfen. Burun konusunda çok deneyimli bir doktor olması gerekiyor, yaşadığım acı deneyimlerden sonra bu tavsiyeleri verebilirim. Hatta özeldeki doktorların da fikrini al aceleye getirme benim gibi.
özeldeki doktorlar sanki para duzagı gibi geliyo bana canım ama ciddi bir konu neye güvencegimi ne yapıcagımı bilemedimburnum cokta cirkin degil asıl saglık problemim icin oluyorum ama olmuskende burun deliklerimi kücülsün istedim yapılcak işlem bu sadece ama burdan yorumlara baktıkca korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?