ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Normal de 5 bın tl herşey dahil babam doktor olduğu için meslektaş indirimi yapıp 4 bın e yaptırdım ilaçlarımı bıle doktorum verdı

Ben de 10 nisanda Serhat şibara ameliyat oldum daha çok yeni ama şimdilik memnunum görenler de bbegendi :)

Serhat hoca ya bende 8 nisanda ameliyat oldum menunum şimdilik problem yok tabii şişliklerim var burun ucumda 6 . ayımı bekliyorum :) kesinlikle şu halim ile tavsiye ederim

Çok başarılı benim burun ucum hala şiş sizin açıkmı oldu kapalı mı

Çok başarılı benim burun ucum hala şiş sizin açıkmı oldu kapalı mı
Kapalı oldu benimki dikiş izim yok. benim de ucunda hala şişlik var ama resimlerde çok belli olmuyor. Doktor ucu zamanla biraz daha inecek dedi ameliyatı yapan hoca degildi baş asistandı ama genelde olumlu tepkiler aldım görünler begendi. Serhat Şibara ameliyat olmayı düşünen varsa diye yazdım sırf fikirleri olsun diye :)

Kesinlikle Serhat Hocayı bende öneriyorum ilgili alakalı bi doktor benimde kapalı oldu masaj yaparken ağrın oluyormu yakın tarihlerde olmuşuz ameliyatı :)

Ali Mübin Aral'a burun estetiği olan var mı kızlar yardımcı olur musunuz karar vermem gerekiyo Yenimahalle Devlet Hastanesinde çalışıyo şu an kendisi

kızlar revizyon için ankarada uygun doktor arıyorum gazi üniv. bir iki doktor söylediler ama burnu riskede atmak istemiyorum kbb uzmanı lazım burun içinde asıl sorunum ve kıkırdak eklemesi yapılacak yardımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…