ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet ben memnunum vallaha cunku cok dogal yapmacik degil istedigim gibi oldu yani.. Arkadaslarim da memnun.. Iyiki olmusuz diyorum uzatmamak gerek bence bir an once guzellesmek gerek :)

cnm kemal beye 5 gun once amelıyat oldum burnum nedense halen buyuk gelıyo gozume sendede oyle oldumu yanı alcı acılınca kucuklugu cıktımı ortaya

cnm kemal beye 5 gun once amelıyat oldum burnum nedense halen buyuk gelıyo gozume sendede oyle oldumu yanı alcı acılınca kucuklugu cıktımı ortaya

kuzummm benim de atel yarın alınacak ama bana da bi büyük geliyo halen nedense.tabi daha şişliği falan vardır da benim en merak ettiğim kemer ne oldu, neye benzedi.allahım inşallah istediğimiz gibi olur her şey kurban olduğummmm :)

kızlar şaka maka başlıkçak hepimiz sıramızı savıyoruz farkındasınız değil mi :)

Arkadaşlar alçodan ve şişlikten dolayı gözunuze öyle gelıyordur bence sonuçta kemerli ucu aşagıda burunlarımız var elbetteki ama b,r avuç dolusu kadarda burnunuz yoktur.Heyecan ve beklemenin sabırsızlığıdır inşallah bu durumlar.Çabucak iyileşince resımde beklıyoruz.

canım benım kemerde yoktu ama baya kocaman gelıyo halen ayna elımde gezıyorum valla hadı sen aldırda resım koy ertesı gunde ben aldırıyorum ınsallah cok guzel olmustur hepımızın

canım ılk gun baya kucuk gorunuyorduda sımdı ucu yusyuvarlak oldu sankı yaaaaaaaaaaa cok korkuyorum ya cektıgım morluklara ve sıslıklere yanarım

İnşallah dediğin gibidir canım.çok sağol.darısı olmayan, heyecanla o günü bekleyen herkesin başına.ben günlük fotoğraf çekiyorum değişimi takip edebilmek için.sizlerle de paylaşırım belkim :)

kızlar ya sızde bogaz agrısı oldumu pekı ben öldüm bogaz tahrısınden valla.ha bırde ıyıleselımde bı bulusalım yenı burunlarımızla

bende resım cekıp cekıp ay cok buyuk dıyıp bunalıma gıryorum

bi de benim burun deliklerim büsbüyük yaa beynimi görebiliyorum resmen bakınca :) yanaklarım doberman köpeği gibi olmuştu, onlara alışmış,sevmiştim ama indiler ama esas meselemiz burun tabi.ayyy ders çalışem diyorum 5 dakkada bi aynaya bakmaktan konuya adapt olamıyorum yahu :)

canım ılk gun baya kucuk gorunuyorduda sımdı ucu yusyuvarlak oldu sankı yaaaaaaaaaaa cok korkuyorum ya cektıgım morluklara ve sıslıklere yanarım
Yok canım bence ilk gunden sonra şişliklerin artmasından dolayı öyle olmuştur arkadaşım oldugunda yuzu sadece burundan ıbaret gıbıydı kızın ama şekıllenınce harıka oldu jorkma bende cok guzel bır sonuç çıkacak ortaya.

İnşallah darısı benım ve ben gıbı bekleyenlerın başına.Fotoğraflarıda paylaşman ıyı olur bızler ıcın.Mükemmel sonuçlar göreceğimizden eminim ben.

kızlar ya sızde bogaz agrısı oldumu pekı ben öldüm bogaz tahrısınden valla.ha bırde ıyıleselımde bı bulusalım yenı burunlarımızla

canım ben ilk gün öksürmeten geberdim nerdeyse.korktum hatta sordum bişey olur mu diye.entube ederken hortum koydular ya içimize ondan tahriş olduk zahar.ama geçiyo iki güne.bol sıvı tüketip narkozu atmak,boğazı yumuşatmak lazım.

Hay allah o nedemek güzelim öyle beynimi görebiliyorum kocamandır tabiki kolaymı metal sokup buyutuyorlar o burun deliklerini ameliyatı yaparken toparlanmasına vakit ver birazcık

Canim burnun su an sis bu cok normal.. ayrica bence sen takinti yapmissin biraz gibime geldi Michael Jakson gibi mi olmak istiyorsun yoksa :) bence biraz bekle, ayrica burun 1 yilda tam seklini aliyor. Ve 1 yil sonra da 2-3 yada 4 sm kuculuyormus. Bence biraz bekle yani en azindan 6 ay sonuc gorulecek. Valla ben cok memnunum cok da begeniyom burnumu eski halime gore cok cok daha iyiyim sukur. Bogazinin agirmasi normal benim de oyleydi tuzlu suyla sicak olacak su gargara yap inanilmaz yumusatiyor bogazini ben oyle yapmistim iyi geldi..

ya aynen bende geberdım valla acıdan.akcıgerlerımıze bakmak ıcınmı ne hortum sokuyolar ıste ondan evet.bugun 3.gunum gectı artım ama tabı yutkunmak yınede kotu basınc yuzunden.bıde yedıklerımızden tad alamamak en fenası.napalım guzellık ıcın hersey kızlar:)benım yuzum ve kafam kucucuktur.o yuzden burnum hıc uymuyodu yuzume tabı.su anda bıle burnumun kuculdugunu yuzume uydugunu soyluyolar bılmıyorum artık.

Hay allah o nedemek güzelim öyle beynimi görebiliyorum kocamandır tabiki kolaymı metal sokup buyutuyorlar o burun deliklerini ameliyatı yaparken toparlanmasına vakit ver birazcık

yok artık metal sokmaktan buyurmu ya delıkler:)onceden buyukmuydukı acaba sonradanmı oldu.benım burnum buyuk delıklerım kucuktu mesela.hala kucuk.)

Evet ben memnunum vallaha cunku cok dogal yapmacik degil istedigim gibi oldu yani.. Arkadaslarim da memnun.. Iyiki olmusuz diyorum uzatmamak gerek bence bir an once guzellesmek gerek :)

nerde ne zaman oldun sen kardeş:)))atel cıkınca seklı nasıldı ortaya cıkmısmıydı seklı

ya evet dımı.ben hastaneden cıkarken dedım zaten kardeslerıme,vay be dedım 1 senedır falan dusunuyorum arastırıyorum,olsammı olmasammı derken bı baktım olmus cıkmısım.okadar dusunce endıse bosamıydı yanı dedım.bı anda oldu bıttı hersey sankı.tabı ıyımı yaptık kotumu yaptık onu gorucez ılerde ama bıranonce gorsek ıyı olur heheehe.atelınde yarın alınıyomus gokce hadı hayırlısı merakla beklıyoruz guzel haberlerını.))

canım benım kemerde yoktu ama baya kocaman gelıyo halen ayna elımde gezıyorum valla hadı sen aldırda resım koy ertesı gunde ben aldırıyorum ınsallah cok guzel olmustur hepımızın

ya on gun oldumu sızın ne cabuk aldırıyosunuz.ama evet foto koyunda bakalım.)bu arada ben hıcte elımde aynayla falan gezmıyorum normalmıyım acaba.)ama hergun fotolarımı cekıyorum tabıkı.yanaklarım ceneme dogru ıyıce tontıklestı:)evdekıler acaba hep boylemı kalsan dıyolar hahahha

ay cok komıksın.)ya bende ders calısamıyorum aklım kpss de valla.(benım gozlerım kapandı resmen.bı gozumde kanlandı.sızdede oldumu.spreyınızı kremınızı ıhmal etmeyın ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…