ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bide buna üzülmüstüm(
oyüzden ogün sana özel dua ettm öyle işte^^
ins. iyi gecmiştir
morluklarında iner ins yakın zmanda^^

ayy nıye uzuluyosun.)bak oldum bıttı bıle.ıyı dıleklerın ıcın sagol canım.ınsallah sıkıntılarım gecer ve buna deger.sen ne zaman olucaksın

gilebek tatlım bende felaket bogaz agrısı var ya sende varmı.oksıjen ıın bısey sokmuslar ya baya tahrıs olmus off of

valla ılk gun bende oldum geberdım yutkunamadımbugun ucungu gun gectı bıle sukur.ama tad alamamak cok fena ya.kıymetını bıkere daha anldım.benım bıde damar yolumu patlattı elım mor ve sıs hala

kızlar ben fena bısey yaptım.kan pıhtısı sandım dıkıslerın ıc tarafnı kaldrmak ıstedım alltta dıkıs varmıs yara gıbı hemen gerı kapattım merhe falan surdum ıns dıkısıme bısey olmaz ya

tatlım keske resım koysan

kuşummmm korkma hiç bişeycik olmaz.bana ameliyattan sonra badem yağı neyin söylememişlerdi.ben de tamponları aldırmaya gidene kadar hiç bişey yapmadım korkumdan.içi tabi doldu doldu.temizlersem zarar veriririm dedim o kadar emek verdik sonuçta.doktora gittim aa dedi çok kabuk olmuş niye söylememişler sana badem yağını hep benim suçum falan dedi.sonra cart cart bi çekti o kabukları.anammm içim koptu içimmm.hiç bişey olmuyo yani merak etme.belki de hakkaten kabuktur o doktorun kendisi alır.

kızlar valla derse bile başlayabilmiştim dayanamdım geldim iki lafın belini daha kıralım diye ya burun deliklerim tabiki de vardı her insanınki kadar ama böyle tombul ve yuvarlak değildi.şimdi bi yabancı hissediyorum kendilerini.yemeklerin tadını evet alamıyo insan ama acayip zevkli yine de bana ilk gün annem elleriyle yedirdi.gec gündüz süt,meyve suyu,çorba içirdi falan.sonraki günler pipet kullandım.tamponlardan sonra biraz daha rahatladım tat ve koku konusunda.

şuan kafam yağlı olduğu içün bu hald fotoğraf koyup göz zevkinizi bozmak istemem.akşama yoğun bi uğraşla yıkıcam ki yarın doktorun yanına gidiyim :) o vakit yaparız bişeyler.

bi de kızlar, ben doktoruma bi hediye almak istiyorum ama nasıl bişey almalıyım bilmiyorum. var mı bi fikriniz?

ay bu beyın olayını cok sevdım

yok bebeım ya altında yara vardı baya acık boyle Allahtan yarım acmıstımda gerı kapattım baya pımpırıklıyım burnu egılır dıkıs kopar burnum duser falan dıye korkuyorum su kpss arefesı gırdıgımızz ıslere bak 25 yıldır bu burunla yasıyorum 25 gun daha yasayamadım

kuşummmm valla beynimi ben de severim ama yani bu açıdan bakınca gayet de sevimsiz görünüyo eskiden burundum şimdi burun deliği oldum

ay yarıldım gulmekten dımı ya hıc sorma hele ıkıncı gun suratım kaş ve burun delıgınden ıbarettı okadar şiştimki goz agız vs yok

seninle ne çok ortak yanımız var böyle yahuuu yaş 25, burun sorunlu, kpss mağduru. burcum boğa ve öğretmenliğe hazırlanıyorum de de düşüp bayılıyım şurda :)
korkma ama bişey olmaz oncağız pıhtı parçasından.kıkırdak neyin olsa neyse. kaynar kalır o yarına.

burç dısında hersey aynı

ay yarıldım gulmekten dımı ya hıc sorma hele ıkıncı gun suratım kaş ve burun delıgınden ıbarettı okadar şiştimki goz agız vs yok

ilk gün taş bebek gibi oluyoruz deyim yerindeyse, surat hissislikten taş, burun operasyonun şokunu daha atlatamamış.sabah bi uyanıyoruz. sol göz siyaha yakın mor ve şoktan açılmayı unutmuş, sağ göz daha bi yardımcı olayım yazıktır havasında ama o da tripli, yanaklar dobermandan bozma, burun altına konan spançta kan depolayacak alan kalmamış :)
aklımızdan zorumuz varsa demek.
ikinci gün komşular ziyarete geldiklerinde, komşunun 1.sınıfa giden kızı yanıma gelip "ablaa,sana kim yaptı bunu" diye sordu ben de ablacım hastaydım ondan oldu dedim. "ben senin için çok üzülüyorum" dedi çocuk

ayy kızlar valla bütün sinirimi stresimi aldınız ha. burnumun üstü kaşım kaşım kaşınıyo.ama ders çalışmak zorundayım.ve bi de sıkıntılı bi ilişkinin -ilişki demek doğru mu onu da bilmiyorum ya- içerisindeyim. yerimi bilemediğim bi yer sanki :) böyle neyim neyiz derken de 6 sene geçmiş. koparmışız ama yamalamaya uğraşıyoruz falan sonra bi de kazanılması gereken bi sınav. hayat gailesi işte :) benim sadece burun değil psikolojide de problem var anlıcanız. çok sağolun hoş sohbetiniz için. daha iyi haberlerle görüşmek üzere canlarım.

tatlım bır ara oturur sohbet eder dertlesrız belkı kızılayda hadı kolay gelsın cok optmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…