bide buna üzülmüstüm(
oyüzden ogün sana özel dua ettm öyle işte^^
ins. iyi gecmiştir
morluklarında iner ins yakın zmanda^^
gilebek tatlım bende felaket bogaz agrısı var ya sende varmı.oksıjen ıın bısey sokmuslar ya baya tahrıs olmus off of
Canim burnun su an sis bu cok normal.. ayrica bence sen takinti yapmissin biraz gibime geldi Michael Jakson gibi mi olmak istiyorsun yoksa :) bence biraz bekle, ayrica burun 1 yilda tam seklini aliyor. Ve 1 yil sonra da 2-3 yada 4 sm kuculuyormus. Bence biraz bekle yani en azindan 6 ay sonuc gorulecek. Valla ben cok memnunum cok da begeniyom burnumu eski halime gore cok cok daha iyiyim sukur. Bogazinin agirmasi normal benim de oyleydi tuzlu suyla sicak olacak su gargara yap inanilmaz yumusatiyor bogazini ben oyle yapmistim iyi geldi..
kızlar ben fena bıseyyaptım.kan pıhtısı sandım dıkıslerın ıc tarafnı kaldrmak ıstedım alltta dıkıs varmıs yara gıbı hemen gerı kapattım merhe falan surdum ıns dıkısıme bısey olmaz ya
bi de benim burun deliklerim büsbüyük yaa beynimi görebiliyorum resmen bakınca :) yanaklarım doberman köpeği gibi olmuştu, onlara alışmış,sevmiştim ama indilerama esas meselemiz burun tabi.ayyy ders çalışem diyorum 5 dakkada bi aynaya bakmaktan konuya adapt olamıyorum yahu :)
ay bu beyın olayını cok sevdım
kuşummmm korkma hiç bişeycik olmaz.bana ameliyattan sonra badem yağı neyin söylememişlerdi.ben de tamponları aldırmaya gidene kadar hiç bişey yapmadım korkumdan.içi tabi doldu doldu.temizlersem zarar veriririm dedim o kadar emek verdik sonuçta.doktora gittim aa dedi çok kabuk olmuş niye söylememişler sana badem yağını hep benim suçum falan dedi.sonra cart cart bi çekti o kabukları.anammm içim koptu içimmm.hiç bişey olmuyo yani merak etme.belki de hakkaten kabuktur o doktorun kendisi alır.
kuşummmm valla beynimi ben de severim ama yani bu açıdan bakınca gayet de sevimsiz görünüyoeskiden burundum şimdi burun deliği oldum
seninle ne çok ortak yanımız var böyle yahuuuyaş 25, burun sorunlu, kpss mağduru. burcum boğa ve öğretmenliğe hazırlanıyorum de de düşüp bayılıyım şurda :)
korkma ama bişey olmaz oncağız pıhtı parçasından.kıkırdak neyin olsa neyse. kaynar kalır o yarına.
ay yarıldım gulmektendımı ya hıc sorma hele ıkıncı gun suratım kaş ve burun delıgınden ıbarettı okadar şiştimki goz agız vs yok
ayy kızlar valla bütün sinirimi stresimi aldınız ha. burnumun üstü kaşım kaşım kaşınıyo.ama ders çalışmak zorundayım.ve bi de sıkıntılı bi ilişkinin -ilişki demek doğru mu onu da bilmiyorum ya- içerisindeyim. yerimi bilemediğim bi yer sanki :) böyle neyim neyiz derken de 6 sene geçmiş. koparmışız ama yamalamaya uğraşıyoruz falan sonra bi de kazanılması gereken bi sınav. hayat gailesi işte :) benim sadece burun değil psikolojide de problem var anlıcanız. çok sağolun hoş sohbetiniz için. daha iyi haberlerle görüşmek üzere canlarım.
tatlım bır ara oturur sohbet eder dertlesrız belkı kızılaydahadı kolay gelsın cok optmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?