- 2 Nisan 2018
- 3
- 0
- 1
- 27
Meraba bende gazide burnumu yaptirmayi düşünüyorum da çok kararsizim foroğraf atabilir misinizKesinlikle güzelleşiyor bence, bütün siması pozitif bir şekilde değişiyor insanın. Ben çok beğeniyorum şahsen. Hatta benim burun şeklimde hiç bir sorunum olmadı. Yani oldukça düzgün bir burnum vardır. Burun estetiği bugüne kadar aklımın ucundan bile geçmedi. Erkek arkadaşım ameliyat olmadan önce ben kesinlikle olmam, benim burnum çok güzel en ufak bi eğrilik, kemer yok hiçbir şey yok falan derdim. Bana çok uzak gelirdi burun estetiği. Onu görünce öyle beğendim ki, benim bile fikrim değişti. Şimdi ben de olmak istiyorum. Hatta bu hafta ben de Osman hocayla görüşmeye gidicem. İnanılmaz beğendim o yüzden çok istiyorum. Kesinlikle sizin de merakla bekliyorum fotoğraflarınızı, umarım umarımm istediğiniz gibi olur sizin de
Meraba ameliyat oldunuz mu olduysaniz fotoğraf atabilir misinizMerhaba ben ocakta ayhan ısık beye ameliyat olucam daha önce Ayhan beye ameliyat olan varmı deneyimlerini paylaşabilir mi?
Meraba alperen beyBana fotoğrafını atabilir misiniiz? Bir de ne kadara oldunuz ameliyatı??
Fotoğraf atabilir misinizEvet ben de bayıldım Alperen Bey'e fotograf isteyene özelden atabilirimm
Gösterdiğin istediğin gibi mi yaptı vende muayeneye gideyimBende gazide oldum ayhan ışık a cok memnunum suan 500tl arti oda parasi oduyosunuz
Bana foto atablrmisin ozeldenEvet ben de bayıldım Alperen Bey'e fotograf isteyene özelden atabilirimm
Bana foto atablrmsnEvet ben de bayıldım Alperen Bey'e fotograf isteyene özelden atabilirimm
Foto atablrmsnzMeraba alperen bey
Fotoğraf atabilir misiniz
Selam şuan nasılsınız her şey istediğiniz gibi mi?Herkese merhaba bu ay Gazi hastanesinde burun estetiği oldum ve şuan çok memnunum. Doktorum Ebubekir Karakaş güler yüzlü, ne istediğini bilen, kırmadan her soruna cevap veren bir doktor . Bende herkes gibi ameliyattan önce bütün sitelere tıkladım forumlara girdim ama doktoruma güvendiğim ve inandığım için kimsenin yorumunu düşünmedim. Ameliyattan önce, ameliyatta, ameliyattan sonraki süreç de çok rahat ve güzel geçti umarım yıllar sonrada böyle olur. :)
Mhrs den alamıyorsun malesef sadece Cuma günleri oda onların sayfası var diye biliyorum yada ara orayı bilgi versinler bende ya orada yada esabil Eker’e olmak istiyorumKızlar gazi hastanesinde randevu nasıl buluyorsunuz? Ben mhrs'den bakıyorum hiç bulamıyorum randevu,telefonla mı aramak lazım?
Osman Latifoğlu ya da Kemal Fındıkçıoğlu düşünüyorum. Ama ameliyatı bu doktorlar mı yapıyor,yoksa asistanları mı giriyor?
Mhrs den alamıyorsun malesef sadece Cuma günleri oda onların sayfası var diye biliyorum yada ara orayı bilgi versinler bende ya orada yada esabil Eker’e olmak istiyorum
eşimde orda yaptırmıstı memnun değil burnunda ağrı var 3 senedir cekiyo başına vuruyo ağrıları doktora gitti tekrar düzelmedi.doktorun ismi fatihti sanırım soyadını hatırlamıyorum.çok sorun yaratmıyorsa sağlığınızla oynamayın derim
evet gazi hastanesinde oldu.cok etkiliyosa olun ama gaziye gitmeyin bence.Gazi hastanesi'nde mi olmuştu eşiniz? Psikolojik olarak etkiliyo beni olmak istiyorum ama karar veremiyorum.Tam bi doktorda karar kılcam olumsuz bi yorum görüyorum vazgeçiyorum.%100 memnun eden doktor yok zaten illa memnun edemediği oluyor ama hiç değilse olumlu yorumları daha fazla olan birini arıyorum hala bulamadım
evet gazi hastanesinde oldu.cok etkiliyosa olun ama gaziye gitmeyin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?