ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Meraba bende gazide burnumu yaptirmayi düşünüyorum da çok kararsizim foroğraf atabilir misiniz

Aylar önce ameliyat olduğumda yazmıştım şuan aynı hataya düşmeyin diye tekrar yazıyorum kemal fındıkçıoğlu denen doktor kılıklı pislik 2.kez ameliyat etmesine rağmen burnumu eskisinden de kötü yaptı öyle mutsuzum ki gidip yüzüne tükürmeye tenezzül etmiyorum ameliyat öncesi bağırması mı dersiniz ameliyathaneye bi uğrayıp çıkıp gitmesi mi dersiniz anneciğimi hiçbir şey dememesine rağmen azarlaması mı dersiniz gerçekten egosuna kibirine yenik düşmüş insanlıktan nasibini almamış bir herif gördüğüm yerde suratına tüküreceğim iki burun deliğimdende nefes alabilirken artık sadece birinden alabiliyorum görünüşünden bahsetmeye bile gerek yok maddi imkanım el verdiği an ne gerekiyorsa verip adam gibi bir doktora üçüncü kez ameliyat olacağım gerekirse şikayet edeceğim bu adamı burun içime baktığım koca koca et parçaları görüyorum büyüyen kemikler yamulan burun ucumda cabası kendinizi seviyorsanız gitmeyin isteyene her türlü fotoğrafla da kanıtlarım

Herkese merhaba bu ay Gazi hastanesinde burun estetiği oldum ve şuan çok memnunum. Doktorum Ebubekir Karakaş güler yüzlü, ne istediğini bilen, kırmadan her soruna cevap veren bir doktor . Bende herkes gibi ameliyattan önce bütün sitelere tıkladım forumlara girdim ama doktoruma güvendiğim ve inandığım için kimsenin yorumunu düşünmedim. Ameliyattan önce, ameliyatta, ameliyattan sonraki süreç de çok rahat ve güzel geçti umarım yıllar sonrada böyle olur. :)

Selam şuan nasılsınız her şey istediğiniz gibi mi?

Kızlar gazi hastanesinde randevu nasıl buluyorsunuz? Ben mhrs'den bakıyorum hiç bulamıyorum randevu,telefonla mı aramak lazım?

Osman Latifoğlu ya da Kemal Fındıkçıoğlu düşünüyorum. Ama ameliyatı bu doktorlar mı yapıyor,yoksa asistanları mı giriyor?

Mhrs den alamıyorsun malesef sadece Cuma günleri oda onların sayfası var diye biliyorum yada ara orayı bilgi versinler bende ya orada yada esabil Eker’e olmak istiyorum

Mhrs den alamıyorsun malesef sadece Cuma günleri oda onların sayfası var diye biliyorum yada ara orayı bilgi versinler bende ya orada yada esabil Eker’e olmak istiyorum

Esabil Eker'den vazgeçtim önden görüntüsünden son zamanlarda çok şikayet okudum kalın duruyomuş hep.
Devlet hastanesinde de asistan yaparsa diye korkuyorum revizyon çünkü benimki tecrübeli biri yapsın istiyorum.

eşimde orda yaptırmıstı memnun değil burnunda ağrı var 3 senedir cekiyo başına vuruyo ağrıları doktora gitti tekrar düzelmedi.doktorun ismi fatihti sanırım soyadını hatırlamıyorum.çok sorun yaratmıyorsa sağlığınızla oynamayın derim

Gazi hastanesi'nde mi olmuştu eşiniz? Psikolojik olarak etkiliyo beni olmak istiyorum ama karar veremiyorum.Tam bi doktorda karar kılcam olumsuz bi yorum görüyorum vazgeçiyorum.%100 memnun eden doktor yok zaten illa memnun edemediği oluyor ama hiç değilse olumlu yorumları daha fazla olan birini arıyorum hala bulamadım

evet gazi hastanesinde oldu.cok etkiliyosa olun ama gaziye gitmeyin bence.

8 sene önce Eşimle beraber kemal fındıkçıoğluna gitmiştik bi öğle arası.O zaman konyadan yeni gelmişti, kimse tanıyordu. Telefonla aradık, odada buluştuk. Ben dolgu, eşim ise burun ameliyatı olacaktı. Eşime 2 gün sonra ameliyat günü verdi. Ardından bana dolgu yaptı. Öyle baştan savma, çarçabuk yaptı ki. Aynaya baktım, hiçbi değişiklik yok. Hiçbir şey değişmemiş, dedim. Sana öyle geliyo, dedi. Geçiştirdi. Aldı parayı attı cebine, çıktı gitti. Uyuşturucu krem falan sürmedi zaten. Acıdan gözlerimden yaş geldi ama gıkımı çıkarmadım. Odadan çıktım, eşim dışarda bekliyordu. Ameliyata falan gelmiyosun dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…