Her şey istediğim gibi oldu, zaten beni Bekir bey çok güzel yönlendirdi. Şuan gayet iyiyim bir sorun yok :)Selam şuan nasılsınız her şey istediğiniz gibi mi?
Merhaba size ulaşmayı çok istwdmkızlar dr.özgür hürkal kakkında bir bilginiz var mı ona ameliyat olucam da
Banada atabilir misinBana foto atablrmsn
Merhabalar bende internetten haziranın 14ünde randevu aldım gazi üniversitesi hastanesinden. estetik plastik cerrahiden aldım doktor sormadı. oraya gidince bana seçim şansı sunuyolar mı? olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim önerdiğiniz doktor var mı
Ben de Serhat şibar a muayene olacağım Ağustos'ta.. siz ne kadar ücret ödediniz yazar mısınız?Merhaba arkadaşlar, 2018 yılında burun ameliyatı oldum SERHAT ŞİBAR'a ve çok memnunum. Çok doğal ve kibar bir burnum oldu, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Aslında çok kararsızdım ama ilk randevuda ikna oldum. Gerçekten güven veriyor.
Süreç boyunca da çok ilgili davrandı. Eğer estetik düşünce olan varsa tavsiye ederim.
Ne kadara oldunuz?Ben de 10 nisanda Serhat şibara ameliyat oldum daha çok yeni ama şimdilik memnunum görenler de bbegendi :)
Ne kadar ödediniz?Herkese merhaba bu ay Gazi hastanesinde burun estetiği oldum ve şuan çok memnunum. Doktorum Ebubekir Karakaş güler yüzlü, ne istediğini bilen, kırmadan her soruna cevap veren bir doktor . Bende herkes gibi ameliyattan önce bütün sitelere tıkladım forumlara girdim ama doktoruma güvendiğim ve inandığım için kimsenin yorumunu düşünmedim. Ameliyattan önce, ameliyatta, ameliyattan sonraki süreç de çok rahat ve güzel geçti umarım yıllar sonrada böyle olur. :)
Fiyat konusu kullanılan malzemeye göre değişiklik gösteriyor Bekir bey ile görüşüp fiyat almanız daha doğru olur :)Ne kadar ödediniz?
18 Kasım ameliyat tarihim siz oldunuz mumerhaba kısa bir süre sonra bende serhat şibara ameliyat olmayı düşünüyorum daha önce olan ya da olmayı düşünen var mı ?
18 Kasım ameliyat tarihini siz oldunuz mu
18 Kasım ameliyat tarihim siz oldunuz mu
Serhat şibar muayene ücreti almıyor, ameliyatı 1500 liraBen de Serhat şibar a muayene olacağım Ağustos'ta.. siz ne kadar ücret ödediniz yazar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?