- 5 Eylül 2019
- 4
- 0
- 1
- 27
Ameliyat oldunuz mu? Olduysanız memnunmusunuz lütfen yardımcı olurmusunuz acaba?merhaba kısa bir süre sonra bende serhat şibara ameliyat olmayı düşünüyorum daha önce olan ya da olmayı düşünen var mı ?
Ameliyat olduysanız bilgi verirmisiniz acaba?Ben 18 Kasım da Serhat sibar ameliyat olucam, yanlız bana tampon kullanıyorum dedi biraz korktum tamponlar silikon mu ağrı yapıyor mu?
18 Kasım da olucam ama benden önce ameliyat olucak birisi var istagramdan yorum yaparken bulmuş beni onun bu ay içinde ameliyatı var ondan bilgi alıp aktarırım size.Ameliyat oldunuz mu? Olduysanız memnunmusunuz lütfen yardımcı olurmusunuz acaba?
İnstegramda bulamadım denizli hastanesi yaozyorSerhat şibar muayene ücreti almıyor, ameliyatı 1500 lira
Ben 18 Kasım da Serhat sibar ameliyat olucam, yanlız bana tampon kullanıyorum dedi biraz korktum tamponlar silikon mu ağrı yapıyor mu?
Ne kadar kadar ödediniz acaba fotoğraf atabilrmsmz vede instegram da bulamadım benMerhaba arkadaşlar, 2018 yılında burun ameliyatı oldum SERHAT ŞİBAR'a ve çok memnunum. Çok doğal ve kibar bir burnum oldu, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Aslında çok kararsızdım ama ilk randevuda ikna oldum. Gerçekten güven veriyor.
Süreç boyunca da çok ilgili davrandı. Eğer estetik düşünce olan varsa tavsiye ederim.
Instagram da kendi hesabı yok zaten ben islerimden dolayı 1 yıl ertelemek zorunda kaldim maalesef ama olucak arkadaşlarım var, onlarin durumlari ile ilgili paylaşımda bulunurum arkadaşlar.Mrb amaliyat olunca sonucu yazar mısınz
Ücreti ne kadar
Ve
İnstegramda bulamadım
Merhaba bende pazartesi ameliyat olucam resim yollayabilirmisiniz bana çok korkuyorumNe kadara oldunuz?
Ben 18 Kasım da Serhat sibar ameliyat olucam, yanlız bana tampon kullanıyorum dedi biraz korktum tamponlar silikon mu ağrı yapıyor mu?
Merhaba pazartesi yani 11 kasım Gazi hastanesinde Serhat şibar a ameliyat olucam. Nette çok bilgi yok ameliyat olanlar bilgi verebilir mi çok korkuyorum
Merhaba bende pazartesi ameliyat olucam resim yollayabilirmisiniz bana çok korkuyorum
Ben 11 kasımda Gazi hastanesinde EBUBEKİR KARAKAŞA burun estetiği ameliyatı oldum. 2. Gün tamponum çıktı 7. Gün atelim çıktı.Aşırı derecede morarmam şişmem olmadı.Şusn bşraz şiş olmasına rağmen gayet güzel görünüyor.Hocamın güler yüzü yeter çok memnunumKızlar gazi hastanesinde randevu nasıl buluyorsunuz? Ben mhrs'den bakıyorum hiç bulamıyorum randevu,telefonla mı aramak lazım?
Osman Latifoğlu ya da Kemal Fındıkçıoğlu düşünüyorum. Ama ameliyatı bu doktorlar mı yapıyor,yoksa asistanları mı giriyor?
Nasıl randevu aldınız kendisinden. Birde maliyeti ne kadar oldu size.11 kasımda EBUBEKİR KARAKAŞ a burun estetiği ve göğüs büyütme ikisini aynı anda oldum.Doktoruma güvendim nitekim herşey hem çok kolay hemde istediğim gibi oldu.Abartı şişme morarma olmadı burnumda.
2, gün tamponum 7. Gün atelim çıktı şiş olmasına rağmen şuan bile harika :))) göğüste ölçü görüntü tam istediğim gibi.Hocama çok çok teşekkürler samimiyeti güler yüzü yeter
Canım bende çok araştırdım haccetteoe11 çok zor 6,7 bin tl verirsen doçent yapiyo fakat gazi daha makul ben sabri uslu kbb deviasyon problemi ve estetik istiyosan doğru adres kbb doktorları estetik kaygın varda plastik cerrahlar gazi 2 bin yi hacettepe 3 bin tl yapiyorarkadaşlar gazi üniversitesinin doktorlarını ben de araştırıyorum lütfen bilgisi olan varsa yazsın...
Evet canım bi kısmını ,gazi üniversitesi daha makul fiyat olarak .Nefes problemi varsa k.b.b doktorları yapiyo fakat estetik istiyorsan plastik cerrahi 2 hafta sonraya gün veriyo. Ben bu hafta k.b.b randevu aldım sabri uslu bilen varmı nekadar ameliyat i benim kırık ve deviasyon eğrilik varGazi'deki ameliyatı SGK karşılıyor mu peki kızlar ???
Canım bende çok araştırdım haccetteoe11 çok zor 6,7 bin tl verirsen doçent yapiyo fakat gazi daha makul ben sabri uslu kbb deviasyon problemi ve estetik istiyosan doğru adres kbb doktorları estetik kaygın varda plastik cerrahlar gazi 2 bin yi hacettepe 3 bin tl yapiyor
Evet canım bi kısmını ,gazi üniversitesi daha makul fiyat olarak .Nefes problemi varsa k.b.b doktorları yapiyo fakat estetik istiyorsan plastik cerrahi 2 hafta sonraya gün veriyo. Ben bu hafta k.b.b randevu aldım sabri uslu bilen varmı nekadar ameliyat i benim kırık ve deviasyon eğrilik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?