ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm ya sna bisey sorucam senin cıkıntı atelden sonra mı oldu yoksa atel varken mi oldu

Âmin inşallah canım benim! Allah acil şifa versin. Kemal Hoca'dan memnun musun canım? Ameliyat ne kadar sürüyor?Ameliyattan önce burun resmi falan gösterip nasıl istediğini tarif ettin mı? Ayh ne çok soru sordum :)

cnm ya sna bisey sorucam senin cıkıntı atelden sonra mı oldu yoksa atel varken mi oldu

çıkınca tabiki.atel varken göremezdimki zaten.sonradan sonraya bi taraf düz bi tarafta hafif bir kemik çıkıntısı var.bakalım nolucak.inşallah geçersen nasılsın nasıl gidiyo

ne demek rica ederim.boş zamanım var ve aynı yollardan geçtiğim için ne kadar çok kişiye yardım edersem okadar mutlu olurum:))ben baş asistan bora özele oldum.bana güven verdi kendisi bende gözümü kararttım oldum ona.burnum 34 günlük falan.genel olarak memnununum doğal bi burun oldu.hatta kimse anlamıyo bile estetik olduğumu.kırk yıllık akrabalarımda anlamıyo:)şişliklerim var tabi.daha en azından bi 2 ayı var inmesi için.sağlık içinse ol tabiki,yapıcak bişey yok.korktuğun belli evet:)ameliyat öncesi söyliyeceğim bişey yok.sonrası için doktorun gerekenleri söyler zaten.ne diyim bilmemki.temizliğine kremlerine çok dikkat etmen lazım.burnunla oynama fazla.burnunu karıştırıp kanatanlar olmuş mesela.bir hafta falan yere eğilmemen gerek.yüksen yastık falan onları doktor söyler.sen kemal hocayamı olucaksın.yaş kaç bu arada

bende morartı olmadı ama çok tombikti ucu.çok normal ya inicek hepsi zamanla.atel çıkınca inmeye başlıyo zaten.morarma tenle alakalı.bende morardım ama çacuk geçti mesela.kardeşiminki daha geç iyileşmişti.dinlen dinlen kendini sıkma boş yere.olucak bunlar.inşallah burnun çabuk açılırda nefesin düzelir.en önemlilerden biri o.yoksa şişlik zaten geç inicek zamanla.onu biliyoruz artık:))

Kemal hocanın tavrı falan nasıldı.
Bende ameliyat olacağım ona ?

Güvenebilirmiyim ?

Benimde burnumda et büyümesi ve eğrilik var.
Ben bu fiyat işini anlamadım onuda anlatırsanız mutlu olurum

Son düzenleme:

23 bitiyor bu ay... Kemal hocaya olcam ben ayın 17sinde... Son 1 günüm kaldı yani :/ Bakalım nasıl bir şey çıkacak. Zaten güzel bir burnum var, eskisini aratmaz inşallah Dua edin bana nolur!

Kemal hocanın tavrı falan nasıldı.
Bende ameliyat olacağım ona ?

Güvenebilirmiyim ?

Benimde burnumda et büyümesi ve eğrilik var.
Ben bu fiyat işini anlamadım onuda anlatırsanız mutlu olurum

Kemal hoca iyi, gayet güler yüzlü bir adam... Parayı yatış yaparken yatırıyoruz sanırım... Ben Salı günü olcam, daha para yatırmadım mesela... İstemediler.

Özeller 7-8 bin tl isterken burada bin tlye olmak korkuyor insanı.

Bilmiyorum valla... Ben Kemal hocaya olcam 1 gün sonra... Olanlar memnun... Çokta güler yüzlü ve gerçekçi bir doktor... Bu nedenle ikna oldum bakalım her şeyin hayırlısı...

Korkuyorsan sen 7-8binlik yere ol derim ben... Ameliyatım belki çok iyi belki çok kötü geçer bilmiyorum ama para=iyi doktor demek değil bence... Allah hepimizin yardımcısı olsun!

23 bitiyor bu ay... Kemal hocaya olcam ben ayın 17sinde... Son 1 günüm kaldı yani :/ Bakalım nasıl bir şey çıkacak. Zaten güzel bir burnum var, eskisini aratmaz inşallah Dua edin bana nolur!

hıım daha küçükmüşsün:)oo baya heyecanlısındır.hadi hayırlısı.madem burnun güzel bunca sıkıntı niye be güzelim:))neyse korkma bişey olmaz.sakin sakin gir çık ameliyatına.biyandan zevkli bile sayılır bu ameliyat işi:))sonraki 10 gün biraz sıkıntın olcak en fazla.yoksa ameliyat olma kısmı en kolayı.Allah sana ve olmak isteyen herkese yardımcı olsun inşallah.bütün her şey yolunda gider umarım..hadi iyi haberlerini bekliyyoruz:)

Kemal hoca iyi, gayet güler yüzlü bir adam... Parayı yatış yaparken yatırıyoruz sanırım... Ben Salı günü olcam, daha para yatırmadım mesela... İstemediler.

ameliyat sabahı biraz erken gidip vezneye paranı yatırıyosun.bin lira alıcak senden,sonra fazla gelirse onu geri ödüyolar.atelini falanda hasta bakıcılara veriyosun zaten ameliyat hazırlığı yaparken,sonra indiriyolar ameliyathaneye:))

Birkaç gün düşündüm ve hazır olduğumu anladım.Bu sefer rahatım ve kendimden eminim.Para konusunu da hallettik sayılır.Yarın ben de ameliyat olacağım inşallah :))) Umarım ameliyat harika geçer ve ben de doğal bir burna sahip olurum...

Benimkisi sağlık temelli bir ameliyat tatlım ya... Kırık ve et büyümesi var

geçmiş olsunnn,tanımyorum ama bende dua ettim sana

evt cnm gösterdim resim ya kemal hoca cok rahat onun rahat olması insanı rahatlatıo ki bn cok panik yapan bi kişiyimdir normalde
sekil konusunda biraz süphelerim vardı oyüzden beya bi dua ettm hatim indirdim resmen:) sizlere de dua ettm cnm Allah kabul eder ins.
bugün gittim sorun yok ama cok sismissin dedi galiba sıcaklardan oldu
yarın dimi ameliyatın Allah ins sana cok basarılı bir ameliyat nasip eder ins. cok mutlu olursun cnm benim
sen dua et Allah!a sığın kemal hoca sadece bi vesile sifa Allah'tan
rahat ol cnm simdiden gecmis olsun:)

çıkınca tabiki.atel varken göremezdimki zaten.sonradan sonraya bi taraf düz bi tarafta hafif bir kemik çıkıntısı var.bakalım nolucak.inşallah geçersen nasılsın nasıl gidiyo
dua edelim gecer ins cnm ya bnde cok sisim halen ben normalden dha fazla sistim((
dinleniyorum öyle işte cnm
hava cok sıcak cok etkiliyo ödemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…