Kemal hocanın tavrı falan nasıldı.
Bende ameliyat olacağım ona ?
Güvenebilirmiyim ?
Benimde burnumda et büyümesi ve eğrilik var.
Ben bu fiyat işini anlamadım onuda anlatırsanız mutlu olurum
bende morartı olmadı ama çok tombikti ucu.çok normal ya inicek hepsi zamanla.atel çıkınca inmeye başlıyo zaten.morarma tenle alakalı.bende morardım ama çacuk geçti mesela.kardeşiminki daha geç iyileşmişti.dinlen dinlen kendini sıkma boş yere.olucak bunlar.inşallah burnun çabuk açılırda nefesin düzelir.en önemlilerden biri o.yoksa şişlik zaten geç inicek zamanla.onu biliyoruz artık:))
Benimkisi sağlık temelli bir ameliyat tatlım ya... Kırık ve et büyümesi var
evt cnm gösterdim resim ya kemal hoca cok rahat onun rahat olması insanı rahatlatıo ki bn cok panik yapan bi kişiyimdir normalde
sekil konusunda biraz süphelerim vardı oyüzden beya bi dua ettm hatim indirdim resmen:) sizlere de dua ettm cnm Allah kabul eder ins.
bugün gittim sorun yok ama cok sismissin dedi galiba sıcaklardan oldu
yarın dimi ameliyatın Allah ins sana cok basarılı bir ameliyat nasip eder ins. cok mutlu olursun cnm benim
sen dua et Allah!a sığın kemal hoca sadece bi vesile sifa Allah'tan
rahat ol cnm simdiden gecmis olsun:)
peki muayene veya görüşme için gittiğinde de herhangi bir ücret alıyorlar mı ?ameliyat sabahı biraz erken gidip vezneye paranı yatırıyosun.bin lira alıcak senden,sonra fazla gelirse onu geri ödüyolar.atelini falanda hasta bakıcılara veriyosun zaten ameliyat hazırlığı yaparken,sonra indiriyolar ameliyathaneye:))
a a
Sağol canım benim... Ben senin resmini görmedim tatlım ya nerede? Bende bugün Kemal hocanın yanındaydım, keşke karşılaşsaydık ya tüh :))
ins cnm benim gecicek gecicek atlatıciiiiiiz:))
ilk günler cok moralim bozuktu hep neden oldum neden oldum diyodum agrım vardı avatarlasmstım bende:))
ama simdi dha iyiym sükürler olsun:)
Allah ins hicbir zmn pişman etmesin bizleri
Allah herkese sifa versin ins.:)
peki muayene veya görüşme için gittiğinde de herhangi bir ücret alıyorlar mı ?
Birkaç gün düşündüm ve hazır olduğumu anladım.Bu sefer rahatım ve kendimden eminim.Para konusunu da hallettik sayılır.Yarın ben de ameliyat olacağım inşallah :))) Umarım ameliyat harika geçer ve ben de doğal bir burna sahip olurum...
dua edelim gecer ins cnm ya bnde cok sisim halen ben normalden dha fazla sistim((
dinleniyorum öyle işte cnm
hava cok sıcak cok etkiliyo ödemi
hayır tabiki.devlet hastanesi olduğu için sadece ameliyat parası alınıyo
aaa inanmıyorum olmaya karar verdin demek:)hadi seninde güzel haberlerini bekliyoruz
dün oldum ameliyatımı ancak en son beni aldılar saat 2 gibi girdim 5.30 ta odamdaydım boğazımdan tüp soktuklarından uyandığımda acıyı hissedince ağladım bulanık da görüyordum zaten gördüğüm her süliete boğazım acıyoooooooo demişimmeğer benim de kıkırdağım kırıkmış nefes problemi yaşatıyormuş onu düzeltmişler bir de şekline düzenlemişler şimdi iyiyim ağrım yok şükür..ama gözlerimin altı morardı bu arada burnum deliklerinin orda ki bantı kescekmişim ama anlamadım tam olarak ???? ne yapmam gerek? biraz önce şu spreyi kullandım çok etkili yapamadım sanırım akşamüstü bir daha yapıcam bir de krem sürücem... Bitti gitti çok şükür yaaaaa her şeyin hayırlısı
dün oldum ameliyatımı ancak en son beni aldılar saat 2 gibi girdim 5.30 ta odamdaydım boğazımdan tüp soktuklarından uyandığımda acıyı hissedince ağladım bulanık da görüyordum zaten gördüğüm her süliete boğazım acıyoooooooo demişimmeğer benim de kıkırdağım kırıkmış nefes problemi yaşatıyormuş onu düzeltmişler bir de şekline düzenlemişler şimdi iyiyim ağrım yok şükür..ama gözlerimin altı morardı bu arada burnum deliklerinin orda ki bantı kescekmişim ama anlamadım tam olarak ???? ne yapmam gerek? biraz önce şu spreyi kullandım çok etkili yapamadım sanırım akşamüstü bir daha yapıcam bir de krem sürücem... Bitti gitti çok şükür yaaaaa her şeyin hayırlısı
Aynı gün ameliyat olmuşuz :) beni sabah 8.30da aldılar, 11 gibi çıktım ama aksam 8'e kadar tuttular hastanede çünkü çok fazla kan kustum. Bugün benimde o bant çıkacak, nasıl olacak ki?
Kızlar :) hadi bize tarif edin :)))
aynen şu bant olayını çakamadım bende zaten benim ameliyatıma Bora Özel girdi ama ameliyattan sonra yanıma gelmedibaşka bir doktor geldi burun spreyini nasıl kullanıcağımı söyledi gitti kendi doktorumu görememek kötü hissettirdi haftaya perşembe gidicem inşallah her şey ikimiz için iyi gider :) bu arada sarışın bi kız vardı elinde poşetle o sen miydin yoksa :)))
aynen şu bant olayını çakamadım bende zaten benim ameliyatıma Bora Özel girdi ama ameliyattan sonra yanıma gelmedibaşka bir doktor geldi burun spreyini nasıl kullanıcağımı söyledi gitti kendi doktorumu görememek kötü hissettirdi haftaya perşembe gidicem inşallah her şey ikimiz için iyi gider :) bu arada sarışın bi kız vardı elinde poşetle o sen miydin yoksa :)))
hepinize cok gecmis olsun tekrar kızlar
Allah tez zamanda sifa versin ins.
bant cıkarmamınız gerek cünkü iz bırakabiliyomus
anneniz veya hrhangi biri bantı iki taraftan nazikce makasla kesip alsın
burun ucundaki yuvarlak gibi duran bantı
bol bol dinlenin basını fazla egmeyin
burun spreyini içinize cekmeye calısın
fazla kas hareketi yapmayın asırı gülmeyin aglamayın
ins. kısa zamanda atlatırsınız
hepinize tekrar cok gecmiş olsun:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?