ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kemal hocanın tavrı falan nasıldı.
Bende ameliyat olacağım ona ?

Güvenebilirmiyim ?

Benimde burnumda et büyümesi ve eğrilik var.
Ben bu fiyat işini anlamadım onuda anlatırsanız mutlu olurum

cnm dediğim gibi kemal hoca cok rahat bi insan bnmde süphelerim vardı ama ordaki iyi doktorlardan biri
ben ameliyata girerken kendimi Allah!a emanet ediyorum diyerek girdim oyüzden isimlere fazla takılmıyorum:))
ama genel olarak kemak bey kibar biri mütevazı
ben 1175 tl ödedim ameliyattaki kullanılan malzemeye göre degisiyomus
1000 tlden 200 tl azda olabilir 200 tl fazla da olabilir

ins cnm benim gecicek gecicek atlatıciiiiiiz:))
ilk günler cok moralim bozuktu hep neden oldum neden oldum diyodum agrım vardı avatarlasmstım bende:))
ama simdi dha iyiym sükürler olsun:)
Allah ins hicbir zmn pişman etmesin bizleri
Allah herkese sifa versin ins.:)

Sağol canım benim... Ben senin resmini görmedim tatlım ya nerede? Bende bugün Kemal hocanın yanındaydım, keşke karşılaşsaydık ya tüh :))

peki muayene veya görüşme için gittiğinde de herhangi bir ücret alıyorlar mı ?

Sağol canım benim... Ben senin resmini görmedim tatlım ya nerede? Bende bugün Kemal hocanın yanındaydım, keşke karşılaşsaydık ya tüh :))
a a

hadi gecmiş olsun cnm bugün ameliyata girdin Allah tez zamanda sifa versin ins.
ben dün gec saatte gittim oraya yüzden karsılasmamız bıraz olanaksızdı
ben resim gösterdim derken kemal hocaya nası bi burun istediğimi gösterdim:) buraya fotoograf koymadım zaten sacma gelio acıkcası ameliyat fotografı koymak sonucta aynı doktor dahi yapsa her ameliyatında aynı sonucu veremez
ilk günler bnde böyle bakıyodum sonra baktım psikolojim bozulmaya basladı artık hic bakmıyorum
sna tavsiyem bikac gün aynaya bakma cok sisiyosun moralin bozulabilir ve ameliyat olanlarında fotografına bakma
evde rahat bi sekilde dinlen bnce yoksa insan sadece kendini üzüyo(
senin sadeec saglık amaclı olacagı için seklinde bi degişiklik olmaz ins. merak etme:)
sadece ilk günler sisip morarsın ins tez zamanda gecer tekrar gecmis olsun:)

yok yok ya pişman olmayız.güzel oldu güzel:))eski burnumla kıyaslaynca valla gayet memnunum şimdi bile:)

aaa inanmıyorum olmaya karar verdin demek:)hadi seninde güzel haberlerini bekliyoruz

dua edelim gecer ins cnm ya bnde cok sisim halen ben normalden dha fazla sistim((
dinleniyorum öyle işte cnm
hava cok sıcak cok etkiliyo ödemi

inşallah..hava çok sıcak evet ondandır.ya zaten çalışmıyosan evdeysen çokta önemli diil şişmek falan bence.geçer nasılsa.önemli olan sağlık

yaa bende istiyorum ama çok çekiniyorum ..... sadece estetik amaclı olanlar iyilrşme sürecini anlatabilirler mi acaba....

aaa inanmıyorum olmaya karar verdin demek:)hadi seninde güzel haberlerini bekliyoruz

dün oldum ameliyatımı ancak en son beni aldılar saat 2 gibi girdim 5.30 ta odamdaydım boğazımdan tüp soktuklarından uyandığımda acıyı hissedince ağladım bulanık da görüyordum zaten gördüğüm her süliete boğazım acıyoooooooo demişim meğer benim de kıkırdağım kırıkmış nefes problemi yaşatıyormuş onu düzeltmişler bir de şekline düzenlemişler şimdi iyiyim ağrım yok şükür..ama gözlerimin altı morardı bu arada burnum deliklerinin orda ki bantı kescekmişim ama anlamadım tam olarak ???? ne yapmam gerek? biraz önce şu spreyi kullandım çok etkili yapamadım sanırım akşamüstü bir daha yapıcam bir de krem sürücem... Bitti gitti çok şükür yaaaaa her şeyin hayırlısı

Aynı gün ameliyat olmuşuz :) beni sabah 8.30da aldılar, 11 gibi çıktım ama aksam 8'e kadar tuttular hastanede çünkü çok fazla kan kustum. Bugün benimde o bant çıkacak, nasıl olacak ki?

Kızlar :) hadi bize tarif edin :)))

Senin doktorda Kemal hoca miydi tatlım? Ne zaman kontrole gideceksin?

aynen şu bant olayını çakamadım bende zaten benim ameliyatıma Bora Özel girdi ama ameliyattan sonra yanıma gelmedi başka bir doktor geldi burun spreyini nasıl kullanıcağımı söyledi gitti kendi doktorumu görememek kötü hissettirdi haftaya perşembe gidicem inşallah her şey ikimiz için iyi gider :) bu arada sarışın bi kız vardı elinde poşetle o sen miydin yoksa :)))

hepinize cok gecmis olsun tekrar kızlar
Allah tez zamanda sifa versin ins.
bant cıkarmamınız gerek cünkü iz bırakabiliyomus
anneniz veya hrhangi biri bantı iki taraftan nazikce makasla kesip alsın
burun ucundaki yuvarlak gibi duran bantı
bol bol dinlenin basını fazla egmeyin
burun spreyini içinize cekmeye calısın
fazla kas hareketi yapmayın asırı gülmeyin aglamayın
ins. kısa zamanda atlatırsınız
hepinize tekrar cok gecmiş olsun:)))

Yok sarışın değilim ama beyaz tenliyim, saç uçlarında hafif sarılar var. Nerde gördün canım? Ben çok şiştim çok morardım ya ://

İki taraftan kessek bile bantı illa ki çıkarmayacak miyiz? Anlamadım tatlım ya :)

bide kızlar söylemeyi unuttum bugün biraz daha fazla sisiceksiniz moraracaksınız
ameliyattan bi sonraki gün en fazla agrı ve morluklarnızın oldugu gün oluyo oyüzden panik yapılacak bi durum yok:))
ben beya panik yapmıstım hepsi yavas yavas gecio
burnuzda et yakıldıysa veya baska bisey her iki tarafında iyilesmesi aynı olmayabiliyo bunda da panik yapılıcak bi durum:)
kendinize mutlaka günesten koruyun
ve son bi tavsiyem lütfen bu günlerde aynaya bakmayın ben o hatayı yaptım doktorumun uyarmasına ragmen kendimi bosu bosuna üzmüsüm
atelinizde cıkıntılar olabilir buda sorun deilmiş:)
hepsini gittigimde gecen kemal hocaya sordum:))
hepinizi öpüyorum iyi iyilesmeler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…