ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kemal hoca sana yasak dedi mı ki canım? Ben özellikle sorduğum halde hapşur bir şey olmaz dedi. Ben çok hapşururum zaten... Günde 20yi bulduğu oluyor :) gayette hapşuruyorum, sorun yok valla :)

yok cnm yasak demedi ama bi baskı oluyo ya ondan korkuyorum
ama ilk günleri atlattgmz için bi sorun olmaz insallah:))

tetikler için gitmeden kaç saat önce yeme içmeyi keseceğiz ?
tetikler de tam olarak neler yapılıyor ?

Ameliyat kaç saat sürüyor ?
Uyanır uyanmaz ki ağrı felaket diyorlar doğrumu ?

cnm ameliyattan 12 saat önce bisey yiyip icmiceksin tetikleri ameliyattan 1-2 hfta önce yaptırmalısın
ameliyatın ertesi gün agrı oluyo beya ama kişiden kişiye degisio mesela bn agır atlattım
smdiden gecmiş olsun:)

cnm 1-2 hafta demişsin tetkikler için kemal hoca bana ameliyattan 3 gün önnceye tarih verdi ama bi aksilik olmasın

yok merak etme olmaz ben tam bir hafta önce vermiştim ameliyattan bikaç gün önce olması yeterli bence

Son düzenleme:
yok merak etme olmaz ben tam bir hafta önce vermiştim ameliyattan bikaç gün önce olması yeterli bence

teşekkürler cnm tetkikler sadece kan tahlilimi tomografi flan varmı bide kemal hoca sıra beklemessin demişti dediği gibi hemen gidince yaptırabiliyomuyuz tahlilleri

tetikler için gitmeden kaç saat önce yeme içmeyi keseceğiz ?
tetikler de tam olarak neler yapılıyor ?

Ameliyat kaç saat sürüyor ?
Uyanır uyanmaz ki ağrı felaket diyorlar doğrumu ?

Kim demişse yalan söylemiş, canım aşırı tatlıdır, sinek ısırığına bile gelemem, kan versem kıyamet kopar o derece... Burun ameliyatı AĞRISIZ bir ameliyat! İnanması güç ama gerçek...

Merhaba arkadaslar,
Siteyi henuz nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ben ogretmenim ve onumuzdeki subat tatilinde burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu kisa surede ameliyat oldugumda 2 hafta icerisinde morluklar tamamen geciyor mu? Onumuzdeki haftalarda doktorlarla gidip yuzyuze gorusecegim. Simdi internetten biraz doktorlar hakkinda on arastirma yapiyorum. Bazi albumlere bakmak istedim ama site buna izin vermiyor. 20 yaziniz olmasi gerek diyor. 20 tane konu mu acmak gerekiyor bunun icin?

Canım forumda biraz aktif ol görebilirsin.
Aktif olursan 20 yazın olur zaten.

benim morluklarım ameliyattan sonraki sabah çıktı ve bi on gün de geçti şimdi çok az gözlerimin altında sarımsı çizgi var ve geçiyor merak etmeyin :)

20 yazı derken başlık ya da konu açmaktan değil mesaj sayınızdan bahsediyor

Ben 4.gün sararmaya başladım ve sararma morluklar ilk hafta geçti gitti, sadece inatçı küçük kırmızı morluklarım kaldı göz altı ve göz kapağında... Küçükler ama gitmiyorlar onlar... Koca koca olanlar gitti, onlar gitmiyor ya :))

Ameliyattan önce Kemal hocaya istediğimiz burnu anlatma şansımız oluyormu ?

Kizlar allah hepinizden razi olsun ve acil sifalar versin.nasil da samimi bir sekilde
Paylasiyorsunuz yasadiklarinizi.bn de cok istiyorum burnumdaki kemeri duzeltmeyi onumuzdeki yaza kaldi hayalim.sizlerin tavsiyesiyle kemal hocayi dusunuyirum bn de.malum ucret de makul..merak ediyorum sonrasinda yasadiginiz sikintilar cekilmez oluyor mu?gbunluk hayati olumsuz etkileyecek ve baskssinin yardimina ihtiyav duyacak kadarcok.bir de nefes alamama sikintisi uzun suruyor mu?hic mi alinmiyor burundan.hepinizin allah gonlune gore versin..

sonkibrit çok geçmiş olsun. buz koyman gerekli sanırım.ayrıca morluklar için krem sürmeyi öneriyorlar mı.sen ne zaman amlyt oldun. forumu takip edemiyorum ben.muayeneden kaç gün sonra amlyt randevusu veriliyor.

sonkibrit çok geçmiş olsun. buz koyman gerekli sanırım.ayrıca morluklar için krem sürmeyi öneriyorlar mı.sen ne zaman amlyt oldun. forumu takip edemiyorum ben.muayeneden kaç gün sonra amlyt randevusu veriliyor.

morluklar için krem verilmedi bana ameliyattan sonra soğuk uygulamayı düzenli bi şekilde yapmak gerekiyır ben tarihimi kendim söyledim ama baya önce muayene oldum o yüzden ameliyat defteri çok dolmadığından sorun olmadı şimdi nasıl olur bilmiyorum

Ağrının hemen hiç olmadığı bir süreç fakar morluk, şişlik olayın hakkını veriyor yani... Bir de nefes olayı çok fena! Defalarca boğulma tehlikesi atlattım, lanet olsun dedim! Ama dayanılmayacak bir süreç değil asla.... Yardıma ihtiyaç var, ilk 3 gün özellikle... Burundan nefes hiç alınmıyor. Bugün 13.günüm ama hala tıkalı, hafif hava boşlukları var sadece....

[/QU

cnm 1-2 hafta demişsin tetkikler için kemal hoca bana ameliyattan 3 gün önnceye tarih verdi ama bi aksilik olmasın[/QUOTE]

cnm ben 1 hafta önce yaptrmıstım ama kemal hoca öyle dediyse sorun cıkmaz ertesi gün hemen alısıyosun sonucları
ama erken git olurmu hastaneye cnm cnkü öglen filan gttgnde tahliller beya zor oluo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…