ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Allah senden razı olsun tatlım Allah hakkında ne hayırlı ise onu nasip eglesin insallah sanada, duaların icin cok saol:))
bugün ben ameliyat olalı 19 gün oldu sükürler olsun daha iyiyim:)
ilk günler evet agır gecio cok sisip morarıyosun hep neden oldum nedn oldum diye geziniyodum ortalarda:)
atel cıkalı 9 gün oldu ilk günler pek begenmemiştim büyük ve sis gelmişti beya gözüme ama binlerce kez sükürler olsun beya indi sisliklerim
burun daha da oturmaya basladı atel ilk cıkınca tabi kişisinden kişisine degisio ama biraz zenci burnu gibi yayvan ve genis bi burunun oluo o görüntüde 1 hafta sonra geciyo
bu sürecte biraz sabırlı olmak gerekiyo tatlım ve ben beya bi dua ettm onunda muhakkak cok etkisi olmustur cnkü ben agır atlattm ve normalden daha fazla şişmistim ama dualar sayesinde atlattım sükürler olsun birazda yogurt peynir yumurta ve kemik suyuna agırlık verdim
bna sorarsan cnm ameliyat olayım mı tavsiye edermsn diye, burunda nası bi sorunun var bilmiyorum pek ama yinede ameliyatı atlatmıs biri olarak eger gercekten seni cok rahatsız etmiyosa olma derim cünkü en güzel burun dogal burun bnce:))
ben beya carpmıstım burnumu kücükken öyle kötü kemer olusmustu ameliyat oldum ama işte hergün kalktıgında bi panik ayaparak kalkıyo insan acaba bugün burnum nası die
bazıları agrısız bazıları agrılı atlatıyo ama agrı bi sekilde cekilir ama tatlım dediğim gibi o panik ve telas bile yetiyo insana bazen pişmanlık bile yasıyosun
oyüzden cnm iyi karar ver insallah hakkında ne hayırlı ise o olur oyüzden smdi yaptıramadım die hic üzülme insallah senin için en dogru ve en uygun zmnda yaptırırsın:)
Allah gönlüne göre versin:)

canım gazide kemal hoca bugün gidersen aralıkdan önceye ameliyat tarihi vermiyor. yurtdışına gidecekmiş.
bora bey veriyor ağustos sonuna ,
acaba bora beyden ameliyat olup memnun olan varmı?

ben bora beye oldum.çok doğal bi burun yaptı sağolsun.48 gün oldu benim bugün.sonradan bişey olurmu bilmem.şans artık.o yüzden bu doktor iyidir kesin gidin diyemem.hala ödemlerim var sonuçyta.nefesim hala düzelmedi tam.ama bunlar ypaısal şeyler sonuçta.ben boraya güvendim ya çok tatlı biri:)

:O tatlım bnm agrılı gecti yaa kişisinden kişine degisiyomus:/ özellikle ilk günler neyseki gecti ogünler sükürler olsun

:O tatlım bnm agrılı gecti yaa kişisinden kişine degisiyomus:/ özellikle ilk günler neyseki gecti ogünler sükürler olsun

Doğrudur canım, beni çok korkutmuşlardı ve ben ameliyat olmak zorundaydım, nefes alamıyordum. Yaşayınca bir baktım ağrı yok, yani varla yok. İlaçlarım çok etkiliydi benim... Sen içmedin mi düzenli?

aynen canım ben şu an yadırgıyorum şişliklerden dolayı ama gerçekten doğal olmuş bunu anlayabiliyorum inşallah hiç bi sorunla karşılaşmayız :)

aa benmde alerji olmuştu.borada demişti pek rastladığımız bişey değil diye.ama geçiyoda,bende minik sivilcelenmeler ve siyah nokta oluştu ya.sinir oluyorum.arada temizliyorum jelle falan.yıkarken biraz avıyo evet.zamanla azalıyo.yavaşça çarpcaksın suyu yüzüne.masaj nasıl yapmazsın.bora dmedi sana günde 4,5 kez falan diye.sanada verdimi chiroxy diye bi masaj kremi.aldınmı onu.almadıysan neyle masaj yapıyosun

slmm. bu boranın soy ısmı ne acaba. gazının sıtesı acılmıyoda

herhangi bi krem dedi kendisi ve küçük bi numune bile verdi bana yapıyorum artık merak etme :)))) benim sivilceler geçti gibi de pütürlenmeler var biraz . su olayını yapabiliyorum artık acımıyor o kadar

ilahii:))ya her zaman açmıyorum bilgisayarı.bide hakkaten ameliyat olduktan sonra insan pek girmeye gerek görmüyo sanırım:/ama teşekkür ederim güzel sözlerin için:)bugün girdim,ben girmeyi 90 sayfalar kadar çıkmış yazılar kızlar naptınız:)))hepsini tek tek okumak gerekiyo ve çok zaman alıyoya bide hepiniz çok pimpiriklisiniz.valla sizilerin yanında ben baya sakin ve iyi bir hastayım doktorlar için:))burun ucunu sen baya bi takmışsın.benim atel çıktığı ilk gün burnum iğrençti evet.ama aynaya baktık birlikte doktorumla,hiç doktoruma bu ne böyle çok kötü falan diye mızmızlık yapmadım.sonuçta önceden söylüyo bunu sana,ilk çıktığında kötü görünücek diye.benm şuan çok doğal.akrabalar arkadaşlar anlamıyo bile.hele bir ay olsun sabredin biraz.benm 48 gün oldu.benmde hala biraz burun ucum daha tombik gibi ama çok az yani.iniyo yakın zamanda.ben hiç öyle aynayla falan gezmedim.bence çok büyütüyosunuz.boşuna kendinizi üzüyosunuz.ben hele bir aydan sonra falan ameliyat olduğumu bile uuttum nerdeyse.hayatıma devam ediyorum.burnuma özellikle gidip bakmak aklıma bile gelmiyo diyebilirim.salı günü bi uğruycam doktora.çünkü benim burun içimde çok öedmliyiş.bana antibiyoktikli bi krem vermişti kullandım.biraz düzeldi.hatta ben kendim başka bi krem kullandım yine.bakalım ne diycek.açılmadı nefesim işte sıkıntım o.bide en kötüsü şu sıcaklarda,dışarda falan acaba ter kokuyomuyum falan diye paranoya oluyorumhala kokuyu çok alamıyorum,tadıda.(

Kemal hoca bana krem falan demedi ya ://

ya sonkibrit bora sana chiroxy masaj kremi vermedii ya.bana niye verdi o zaman 60 milyon verdim o salak kreme.neye yarıyosa sanki hiç!sinir oldum valla.bencee herangi bi kremler masaj yapılabilir.zaten krem çok yağlı hep sivilce ve siyah nokta yaptı bende ooff

canım bana krem verdi bir tane ama hani şu burun içine sürmek için vermişti ateli çıkarmaya gittiğimizde herhangi bi krem olur dedi masaj için ayrı olarak

sekerim bi sen vardın aramızda bizi rahatlatan sende gittin 90 sayfa yazmısız öyle:)
ama geldiğin iyi oldu arada gelip bi yaz:))
ilk baslarda cok paniklemiştim ama bnde de yavas yavas gecio galiba
bnm derdim ablamın nişanı ayol o zmna kadar gecmesini istediğim için böyle pimpirikleniyorum:))
evt ya burun ucuma takmıstım ama gecio sükürler olsun en son o inicek galiba

Son düzenleme:

tatlım bna antibiyotik vermedi ama agrı kesiciyide pek kullanmadım
agrının farklı olması herkese yapılan işlemler farklı oldugu için bide herkesin bünyesi farklı oldugu için degisiodur galiba kişiden kişiye
sükürler olsun ki hepimiz kapalı ameliyat olduk acık ameliyat daha zormus galiba cünkü burun derisini bastan asagi kesip yukarı kaldırıp öyle yapıolar:/
ben ameliyat oldugumda yan odadaki kzın ameliyatı acık yapılacaktı ameliyattan cıktıktan sonra burnunda atel harıcınde celikten bisey daha takmıslardı beya agır gözüküyodu durumu Allah sifa versin insallah bnm böyle agrım olduysa onun daha kötü olmustur ins. iyilesmiştir o kızda(
bide bu topiğin ugurumudur nedir bilmiyorum ama galiba birbirimz için ettigimz dualar sayesinde bu topikte herkes güzel bi sekilde atlattı sükürler olsun:))
ben bilerek dier topikleri okumuyorum gercekten cnkü cok sikayet var burun ameliyatı hakkında sadece bu topik bni rahatlatıo:))
bu topik bize sanslı geldi tabi dualarıda unutmamak lazım^^

Son düzenleme:
[/QU

cnm 1-2 hafta demişsin tetkikler için kemal hoca bana ameliyattan 3 gün önnceye tarih verdi ama bi aksilik olmasın

cnm ben 1 hafta önce yaptrmıstım ama kemal hoca öyle dediyse sorun cıkmaz ertesi gün hemen alısıyosun sonucları
ama erken git olurmu hastaneye cnm cnkü öglen filan gttgnde tahliller beya zor oluo[/QUOTE]

çokk teşekkür ederim cevapladıgın için cok faydalı oluyo Allah razı olsun bende sizlerle aynı zamanda ameliyat olsaydım keske :)) özveriyle cevaplayıp bilgileri paylaşıyosunuz benımle aynı dönemde ameliyat olanlarda olur umarımm bu forumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…