ben bora beye oldum.çok doğal bi burun yaptı sağolsun.48 gün oldu benim bugün.sonradan bişey olurmu bilmem.şans artık.o yüzden bu doktor iyidir kesin gidin diyemem.hala ödemlerim var sonuçyta.nefesim hala düzelmedi tam.ama bunlar ypaısal şeyler sonuçta.ben boraya güvendim ya çok tatlı biri:)
slmm. bu boranın soy ısmı ne acaba. gazının sıtesı acılmıyoda
amelıyat olanlara birşey sormak istiyorum. amelıyat olduktan kaç gün sonra dikişleriniz ve tanponlarınız alındı?
Ameliyattan kaç gün sonra yüzünüzü yıkamaya başlayıp,temizleyiciler falan kullandınız ?
cnm ben 1 hafta önce yaptrmıstım ama kemal hoca öyle dediyse sorun cıkmaz ertesi gün hemen alısıyosun sonucları
ama erken git olurmu hastaneye cnm cnkü öglen filan gttgnde tahliller beya zor oluo
tatlım bna antibiyotik vermedi ama agrı kesiciyide pek kullanmadım
agrının farklı olması herkese yapılan işlemler farklı oldugu için bide herkesin bünyesi farklı oldugu için degisiodur galiba kişiden kişiye
sükürler olsun ki hepimiz kapalı ameliyat olduk acık ameliyat daha zormus galiba cünkü burun derisini bastan asagi kesip yukarı kaldırıp öyle yapıolar:/
ben ameliyat oldugumda yan odadaki kzın ameliyatı acık yapılacaktı ameliyattan cıktıktan sonra burnunda atel harıcınde celikten bisey daha takmıslardı beya agır gözüküyodu durumu Allah sifa versin insallah bnm böyle agrım olduysa onun daha kötü olmustur ins. iyilesmiştir o kızda(
bide bu topiğin ugurumudur nedir bilmiyorum ama galiba birbirimz için ettigimz dualar sayesinde bu topikte herkes güzel bi sekilde atlattı sükürler olsun:))
ben bilerek dier topikleri okumuyorum gercekten cnkü cok sikayet var burun ameliyatı hakkında sadece bu topik bni rahatlatıo:))
bu topik bize sanslı geldi tabi dualarıda unutmamak lazım^^
[ı]
atel varken ve çıktıktan sonra hep yıkadım ben yüzümü sabah akşam çünkü milletin sivilce hikayelerini çok duydumAtel varken bantlara gelmeden yanakları yıkadım, jeli buruna getirmeyecek şekilde... Alında aynı şekilde... Bol bol tonikle sildim aklıma estikçe... 3.gün diş fırçalamaya başladım dikkatlice... Atel çıktıktan sonra zaten rahatsın, burnumda dahil tüm yüzümü sabah akşam avene'in temizleme jeliyle temizliyorum. Tabi burnuma çok bastırmadan hafifçe jeli yediriyorum.
[/ı]
tugbaaa sen hangi doktora ameliyat olmustun cnm tampon koymadı demişsin ilk defa senden duydum bunu
[ı]gazi de kemal hocaya...tamponsuz burun ameliyatı diye bir şey var ki hem :) tampon aldırdı her ihtimale karşı ama gerek duymadı. 100 hastadan belki 1 tanesine ihtiyaç oluyor dedi.
[/ı]
öncelikle cevap için teşekkür ederimm :) tampondan korkuyorumda çektiklerinde cok acıyormus ve kan boşalıyomus flan....bende kemal hocaya olucam inş burnumun ortasındaki kıkırdak egri o düzeltilecek tamponsuz olurum inşşş
Septum deviasyonu var demek... :) Bendede vardı. Panik olma tamponsuz olursun :))
inşş :) peki o atel dedginiz şeyi şimdiden alsam mı acaba fiyat arastırması yapıp standartmıdır o şey yoksa doktor ölçülü flan mı veriyor ?
canım bana krem verdi bir tane ama hani şu burun içine sürmek için vermişti ateli çıkarmaya gittiğimizde herhangi bi krem olur dedi masaj için ayrı olarak
tşkk ederım baktım. sen mi ameliyat oldun, memnunmusun ? fotolarını gorebılımıyım?
sekerim bi sen vardın aramızda bizi rahatlatan sende gittin 90 sayfa yazmısız öyle:)
ama geldiğin iyi oldu arada gelip bi yaz:))
ilk baslarda cok paniklemiştim ama bnde de yavas yavas gecio galiba
bnm derdim ablamın nişanı ayol o zmna kadar gecmesini istediğim için böyle pimpirikleniyorum:))
evt ya burun ucuma takmıstım ama gecio sükürler olsun en son o inicek galiba
Atel varken ve çıktıktan sonra hep yıkadım ben yüzümü sabah akşam çünkü milletin sivilce hikayelerini çok duydumAtel varken bantlara gelmeden yanakları yıkadım, jeli buruna getirmeyecek şekilde... Alında aynı şekilde... Bol bol tonikle sildim aklıma estikçe... 3.gün diş fırçalamaya başladım dikkatlice... Atel çıktıktan sonra zaten rahatsın, burnumda dahil tüm yüzümü sabah akşam Avene'in temizleme jeliyle temizliyorum. Tabi burnuma çok bastırmadan hafifçe jeli yediriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?