ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amelıyat olanlara birşey sormak istiyorum. amelıyat olduktan kaç gün sonra dikişleriniz ve tanponlarınız alındı?

Ameliyattan kaç gün sonra yüzünüzü yıkamaya başlayıp,temizleyiciler falan kullandınız ?

bende güvendim tatlı birisi ama 18 yaşında gibi göstermesi insanı ürkütüyor :) 30 yaşında olduğunu öğrenene kadar. bu arada canım resimlerini bir görebilsem inan çok rahatlarım.

slmm. bu boranın soy ısmı ne acaba. gazının sıtesı acılmıyoda

dr bora özel canım.

Ameliyattan kaç gün sonra yüzünüzü yıkamaya başlayıp,temizleyiciler falan kullandınız ?

Atel varken ve çıktıktan sonra hep yıkadım ben yüzümü sabah akşam çünkü milletin sivilce hikayelerini çok duydum Atel varken bantlara gelmeden yanakları yıkadım, jeli buruna getirmeyecek şekilde... Alında aynı şekilde... Bol bol tonikle sildim aklıma estikçe... 3.gün diş fırçalamaya başladım dikkatlice... Atel çıktıktan sonra zaten rahatsın, burnumda dahil tüm yüzümü sabah akşam Avene'in temizleme jeliyle temizliyorum. Tabi burnuma çok bastırmadan hafifçe jeli yediriyorum.

cnm ben 1 hafta önce yaptrmıstım ama kemal hoca öyle dediyse sorun cıkmaz ertesi gün hemen alısıyosun sonucları
ama erken git olurmu hastaneye cnm cnkü öglen filan gttgnde tahliller beya zor oluo

çokk teşekkür ederim cevapladıgın için cok faydalı oluyo Allah razı olsun bende sizlerle aynı zamanda ameliyat olsaydım keske :)) özveriyle cevaplayıp bilgileri paylaşıyosunuz benımle aynı dönemde ameliyat olanlarda olur umarımm bu forumda[/QUOTE]

buruna ne zaman muayene oldun 14 hazirana gün verdiler...

Ben açık ameliyat oldum canım... Sizin kapalı olduğunuzu bilmiyordum bile... Burun derimi aynen dediğin gibi kesip yukarı kaldırdılar. Doktorumuz aynı... Seni neden kapalı yapıp beni açık yaptı ki? ://

Benim ameliyatım ağırdı. Burnum güzeldi ama darbe almıştım, içten kıkırdak kemik et hepsi sorunluydu ama dıştan belli değildi. Ağrı kesicileri keşke düzenli kullansaydın canım, ağrın olmazdı çünkü ben günde 3 kez kullandım doktorun dediği gibi ve ağrı konusunda rahattım. Kaldı ki canım aşırı tatlıdır

Çok şükür iyi atlatıyoruz, umarım bundan sonra sorun olmaz canım... Dua edelim birbirimize...

tugbaaa sen hangi doktora ameliyat olmustun cnm tampon koymadı demişsin ilk defa senden duydum bunu

tugbaaa sen hangi doktora ameliyat olmustun cnm tampon koymadı demişsin ilk defa senden duydum bunu

Gazi de Kemal hocaya...Tamponsuz burun ameliyatı diye bir şey var ki hem :) Tampon aldırdı her ihtimale karşı ama gerek duymadı. 100 hastadan belki 1 tanesine ihtiyaç oluyor dedi.

[ı]gazi de kemal hocaya...tamponsuz burun ameliyatı diye bir şey var ki hem :) tampon aldırdı her ihtimale karşı ama gerek duymadı. 100 hastadan belki 1 tanesine ihtiyaç oluyor dedi.

[/ı]

öncelikle cevap için teşekkür ederimm :) tampondan korkuyorumda çektiklerinde cok acıyormus ve kan boşalıyomus flan....bende kemal hocaya olucam inş burnumun ortasındaki kıkırdak egri o düzeltilecek tamponsuz olurum inşşş

Septum deviasyonu var demek... :) Bendede vardı. Panik olma tamponsuz olursun :))

inşş :) peki o atel dedginiz şeyi şimdiden alsam mı acaba fiyat arastırması yapıp standartmıdır o şey yoksa doktor ölçülü flan mı veriyor ?

Standart ama sen alma şimdiden... Gazi'de sanırım 0. Katta medikal market var, oradan alırsın. Ameliyat sabahı al diyorlar ama ben bir gün onceden aldım, sende öyle yap. Tampon ve atel 55 lira tuttu sanırım. Bir de dışardan alınanı kabul etmiyorlar siye bir şey duydum ama ne kadar doğru bilmem.

canım bana krem verdi bir tane ama hani şu burun içine sürmek için vermişti ateli çıkarmaya gittiğimizde herhangi bi krem olur dedi masaj için ayrı olarak

vay anasını ya boşyere masraf yaptırdı bana.doktorların her dediğini almamak lazım valla.bana ameliyat önceside bi vitamin önermiiştde onu almadım.oda kesin pahalıdır.ya çünkü ilaç firmalarıyla anlaşıyo galiba,onların reçetesini veriyo direk çünkü>

yazarım yazarım arada,giriyorum:))ne zamanki nişan.bence düzelirsin ozamana kadar.hem eskisinden kötü olamaz dimi sonuçta:)

kızlaaaar maşallah :)) en son bıraktığımda sayfa kaçtaydım hatırlamıyorum bile :)) ameliyatlar olunmuş bile, umarım sağlıkla atlatırsınız bu sıcakları...ben sıcaklarda dayanamam diye yazın olmaktan vazgeçtim ve buraya girmemeye özen gösterdim çünkü aklım çelinebilirdi :)) ben de kpss sonucunu bekliyorum, zaten ömrüm bi şeyleri beklemekle geçiyo ve çok istediğim şeyler hep erteleniyo bu yüzden kemal bey'in numarasını kaybettim, ankara'ya döndüğümde belki görüşeceğim...sanırım ancak şubat tatilinde ya da baharda olabilicem. çok sabırsız biriyimdir aslında, ızdırap gibi beklemek :)) kemal bey'e ameliyat olanlara bi sorum olacak, cevaplarsanız çok sevnirim. aslında kendisiyle de şekli aşağı yukarı konuşmuştuk ilk görüşmede, içim rahatlamıştı. size sormak istediğim şey: şeklinden memnun musunuz? sizin mi talebiniz oldu "şekli şöyle olsun" diye yoksa kemal bey'e mi bıraktınız :) sanırım şimdi olmaya karar versem kemal bey yoğunluktan gün veremeyecek, neyse geç olsun da güç olmasın diyip kendimi avutayım ben :))

Tatlım burnundan memnunmusun ?
İstediğin burnu yaptımı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…