14 agustosta ameliyat olucam 2 haftam kaldı cnm dualarınızı bekliyorum :)) korkum geçti cesaretimi topladım ama heycanlıyım ve hergün netten yüzüme uygun bi burun fotografı bulmaya calışıp ameliyatı olacakları düşününce rüyalarıma giriyor
insallah istediğin sonucu alırsın cnm Allah yardım etsin ins.
fotograf konusuna gelince aslında hic götürmesen bile olur bnce cnkü onlar yüz tipine gidicek burunu dha ii bilirler
yüz tipin nası kemikli mi minyon mu o da etkiler ona göre degerlendir derim ben:)
inşş tatlımm... benım yüzüm oval bi yüz sivri yada çok kalkık burun istemiyorum en azından istediğim tarz bi burun gösterip gerisini ona bırakıcam umarım güzel burunlarımız olur :))
amin cnm Allah gönlümüzdekini versin hepimizin bnde kavisli bi burun istememistim düz ve kısa olsun istemistim
burun ucuna biraz taktım insallah o da gecer:)
geçer inşş en kısa sürede cnm etrafımda burun ameliyatı olanların 1 sene sonunda burunları cok güzel oldu ilk basta begenmediğim burunlar sonradan harika göründü o yüzden sabırlı olmaz lazım sanrım ben de cok takarım kesin :)) hergün elimde aynayla dolaşıcam eminim
bu msjda bni 100 kere güldürdüyoksa ben acık ameliyat oldum da haberim mi yok die:))
hemen kosup anneme sordumbnmde ortada dikiş var cnm ama kenarlarda yok acık ameliyat olunca burun kenarlarnda da dikiş oluyomus galiba
ve bende ameliyat oldum kızlarrr :)) öncelikler herkese çoook çoook teşekkürler çünkü olana kadar neredeyse her sayfayı okuyup tek tek değerlendirdim ama bir yandan da şunu anladım ameliyatta ve sonrasında en önemli ayrıntı bence kişinin psikolojik olarak kendini hazır hissetmesi. ameliyat sonrası ilk 3-4 gün gerçekten zor oluyor. bünyenizin ve psikolojinizin bunu yüklenebileceğini düşünüyorsanız kesinlikle ertelemeyim bu ameliyatı ama, henüz hazır değilseniz biraz daha bekleyin, çünkü kendimize ve yakınlarımıza bu zor dönemleri yaşatmak zorunda değiliz.Ben daha yeniyim ama söyleyebileceklerim bu kadar şimdilik :) baya şiş olmama rağmen beni rahatsız eden tek şey boğazımın ağrıyor olması umarım bundan sonraki günlerde her şey düzelir :) ha bir de bu dışardaki dikişler kendiliğinden eriyecek mi yoksa doktor mu alacak onları bilen varsa beni bilgilendirir mi lütfen :) ve son olarak o okyanus suyu gitmiyor ağlayacağım hiç faydası olamayacak sanırım
ve bende ameliyat oldum kızlarrr :)) öncelikler herkese çoook çoook teşekkürler çünkü olana kadar neredeyse her sayfayı okuyup tek tek değerlendirdim ama bir yandan da şunu anladım ameliyatta ve sonrasında en önemli ayrıntı bence kişinin psikolojik olarak kendini hazır hissetmesi. ameliyat sonrası ilk 3-4 gün gerçekten zor oluyor. bünyenizin ve psikolojinizin bunu yüklenebileceğini düşünüyorsanız kesinlikle ertelemeyim bu ameliyatı ama, henüz hazır değilseniz biraz daha bekleyin, çünkü kendimize ve yakınlarımıza bu zor dönemleri yaşatmak zorunda değiliz.Ben daha yeniyim ama söyleyebileceklerim bu kadar şimdilik :) baya şiş olmama rağmen beni rahatsız eden tek şey boğazımın ağrıyor olması umarım bundan sonraki günlerde her şey düzelir :) ha bir de bu dışardaki dikişler kendiliğinden eriyecek mi yoksa doktor mu alacak onları bilen varsa beni bilgilendirir mi lütfen :) ve son olarak o okyanus suyu gitmiyor ağlayacağım hiç faydası olamayacak sanırım
Canım inşallah istediğin burna sahip olursun.
Ameliyat sonrası ağrı sızı oluyormu çok ?
;D kelimenin tam anlamıyla sok oldum ya bi insan ameliyattan 21 gün sonramı ögrenir acık ameliyat oldugunu yuh artık kendime sasıyorumYanlardaki dikişin açık ya da kapalı teknikle alakası yok canım :))) O burun kanatları daraltılınca atılıyor :))) Kapalı teknikte dikişler hep içte... Dışta hiçbir şey olmuyor. Sen açık teknikle olmuşsun anladığım kadarıyla :)))
insallah tatlım Allah'ın izniyle iyi gecer insallahcanm nolursunz dua edin bana yarn ameliyat oluorum doktorum kemal bey ama çok korkuorum(
evet cok haklısın cnm kesinlikle bu ameliyata psikolojik olarak hazır olmak gerekiyor ve ben herzmn şunu savunuyorum eger fazla gerek yoksa yaptırmamak lazım bu ameliyatı cnkü gercekten sıkıntılı bi dönem agrı cekilir ama hergün kalktıgında daha bi farklı burunla uyanmak insanı geriyo beya:/
bigün begeniyorum burnumu bi gün begenmiyorum nası bi psikolojidir anlamadım halen:)
burun ucundaki dikişler alınıyo cnm acımıyo alınırken merak etme
okyanus suyuda ilk günler hic gitmiyo içine sonradan sonradan acılıyo burnun
bugünler buruna fazla takılma olurmu cıkıntı filan olursa atel altında takma cnkü atel varken sekil tahmin etmek sacmalıkmıs:))
bnm 2 hafta filan 1 ay olucak insallah artık bu süreci güzel bi sekilde atlatırız hepimiz
misimissy şuan şekil olarak memnunmusun peki yani eskisine göre mesela... benm korkum ameliyat değil kötü olur die çok korkuorum tahlilleri bile verdm nerdeyse vazgeçmein eşiğine geldm yaaa..
valla ben yazdıgım gibiyim cok degişik bi psikoloji pişman oldugum zmnlar mutlaka oldu
smdi ne desem bilmiyorum cnm sna
burunun bu halinden cok mu sikayetcisin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?