ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm ben 1 hafta önce yaptrmıstım ama kemal hoca öyle dediyse sorun cıkmaz ertesi gün hemen alısıyosun sonucları
ama erken git olurmu hastaneye cnm cnkü öglen filan gttgnde tahliller beya zor oluo

çokk teşekkür ederim cevapladıgın için cok faydalı oluyo Allah razı olsun bende sizlerle aynı zamanda ameliyat olsaydım keske :)) özveriyle cevaplayıp bilgileri paylaşıyosunuz benımle aynı dönemde ameliyat olanlarda olur umarımm bu forumda[/QUOTE]
cnm ne zmn ameliyatın yine cvplar ins. burdan duada ederiz sna:)
hakkında hayırlı olan belki bu tarihtir sen smdi ameliyatı pek düsünme:)) rüyalarına giriyo bak^^ sadece 2 hafta filan bi sıkıntı geceriyosun ondan sonra gecio:))

cnm hemen cvplayım sorunu seklinden smdi memnunun sükürler olsun eh sislikler var ama biraz sabretmeyi ögrendim galiba
bnde senin gibi sabırsız biriyimdir oyüzden 1-2 hafta sıkıntı cektim bosu bosuna üzdüm kendimi(
ben sekil konustum kemal hcayla düz ve kısa bi burun istedim
kemeri aldı ve hafif kaldırdı burun ucumla oynamadı ilk baslarda cok kzıyodum nie sanki burun ucumu daraltmadıysa die ama smdi sisliklerim inince anladım aslında biraz daha ii olmus daraltmadıgı cünkü cokda estatik gbi durmasına gerek yok:)
biraz ona bıraktım yani:)
hakkında ne mzn hayırlıysa ameliyat ozmn ameliyat olursun ins. cnm oyüzden canını sıkma smdi olmadım die:)

Son düzenleme:

aa bilmiyodum cnm gercekten masallah iyi atlatmıssın ozmn cnkü bnm o yanda gördügüm kızın durum cok agrıdı ins. o da iyilesmiştr
iyi dua almıssın herhalde cnm biyerden güzel ve cabuk atlatmıssın masallah masallah:)
tabiki cnm dua ederiz birbirimze^^

Tatlım burnundan memnunmusun ?
İstediğin burnu yaptımı ?

Ben estetik yaptırmadım tatlım. Zaten fazlaca güzel bir burnum vardı. Hatta Kemal hocaya ilk gittiğim zaman burun kaldırma vb estetik var mı senin burnundan diye sordu

Aldığım darbe sonucu kıkırdak eğilmişti ve nefes alamıyordum. Dıştan belli değildi ama içte durum fenaydı. Eğer gerek duyarsa estetik müdahalede bulunacaktı ama kontrole gittim,sordum özellikle... Dokunmadım hiç dedi. Çünkü ben öyle istedim. Kemal hocanın bildiğin başının etini yedim burnumu bozma diye :))) Bozmamışta... Tam istediğim gibi olmuş. Hala eski burnum karşımda... Ufacık değişiklikler var ama olur elbet çok normal... Benim 13 gün oldu ameliyat olalı... Şimdilik görüntü açısından bir sıkıntım yok, umarım sonradan çökme, eğilme vb sıkıntılarım olmaz.

Canım tatlıdır ama çok şükür kolay atlattım. Ah bir de burnum açılsa... Hava geçişi var ama çok az! Sen ne alemdesin canım?

Birde bir şey takıldı kafama... Sende burun ucunda dikiş yok muydu? Açmadan nasıl estetik yaptı ki Kemal hoca?

bnm birazcıcık acıldı gibi sanki burnum brun yan kanatlarımdaki filan sislikler indi cok süskür tatlım burun ucumda hafif var masaj filan yapıorum
yalnız gercekten atel alındıktan 1 hafta sonra beya iniyosun onu farkettim sükürler olsun ya:)
cnm ya bnm ameliyattan sonra dikis attı
acık ameliyatta nası oluo:/ o actıkları yeri nası kapatıolar
buarada sen masaj yapıyomsn cnm burun ucuna filan

Ameliyattan sonra nereye dikiş attı? Anlamadım ben :)) Benim burun ortasını komple kesip burnu tamamen açtılar. Açık ameliyattı yani...

Masaj meselesine gelince pek yaptığım söylenemez. 1-2 kez yaptım bıraktım o da Kemal hoca gibi bastırarak değil, okşayarak

Ameliyattan sonra nereye dikiş attı? Anlamadım ben :)) Benim burun ortasını komple kesip burnu tamamen açtılar. Açık ameliyattı yani...

Masaj meselesine gelince pek yaptığım söylenemez. 1-2 kez yaptım bıraktım o da Kemal hoca gibi bastırarak değil, okşayarak

Tatlım benim dıştan belli oluyor. Septum Deviasyonu deniyor heralde bu ameliyata.
Bendede kıkırdak eğriliği var.

Korkuyorum ameliyattan.
Kaç saat sürüyor peki?

çok teşekkür ederim tuğba'cım bende atlıyıp alıcaktım uygun buldugum yerden :)

cnm ne zmn ameliyatın yine cvplar ins. burdan duada ederiz sna:)
hakkında hayırlı olan belki bu tarihtir sen smdi ameliyatı pek düsünme:)) rüyalarına giriyo bak^^ sadece 2 hafta filan bi sıkıntı geceriyosun ondan sonra gecio:))[/QUOTE]

14 agustosta ameliyat olucam 2 haftam kaldı cnm dualarınızı bekliyorum :)) korkum geçti cesaretimi topladım ama heycanlıyım ve hergün netten yüzüme uygun bi burun fotografı bulmaya calışıp ameliyatı olacakları düşününce rüyalarıma giriyor

Ya tetkikleri yaptırdım sonuçları götürüp ameliyat olacam.
Kemal hoca kafasına göre mi yapacak bu ameliyatı ?
Bir istediklerimi söylesem.

bu msjda bni 100 kere güldürdü yoksa ben acık ameliyat oldum da haberim mi yok die:))
hemen kosup anneme sordum bnmde ortada dikiş var cnm ama kenarlarda yok acık ameliyat olunca burun kenarlarnda da dikiş oluyomus galiba

Son düzenleme:

14 agustosta ameliyat olucam 2 haftam kaldı cnm dualarınızı bekliyorum :)) korkum geçti cesaretimi topladım ama heycanlıyım ve hergün netten yüzüme uygun bi burun fotografı bulmaya calışıp ameliyatı olacakları düşününce rüyalarıma giriyor [/QUOTE]

insallah istediğin sonucu alırsın cnm Allah yardım etsin ins.
fotograf konusuna gelince aslında hic götürmesen bile olur bnce cnkü onlar yüz tipine gidicek burunu dha ii bilirler
yüz tipin nası kemikli mi minyon mu o da etkiler ona göre degerlendir derim ben:)

Ya tetkikleri yaptırdım sonuçları götürüp ameliyat olacam.
Kemal hoca kafasına göre mi yapacak bu ameliyatı ?
Bir istediklerimi söylesem.

bana fotograf getirebilirsin istediğin tarz bi burun demişti kemal hoca sende anlatırsın fotorafta götürebilirsin... ameliyatın ne zaman bu arada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…