ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
agirilarim icin kbb doktoru bana surgam agiri kesici verdi sabah aksam ictim ustune pastiller ve spreyler ben 3 4 doktora gorundum hepsi ayni seyi soyledi ayni ilaclari verdi. ignede vuruldum cabuk gecmesi icin bogazda odem olusmus oda sesin cikmasini engelliyor ve agiri yapiyor. bence sende kbb uzmanina gorun oyle ilac kullan sende yanetki yapmasin sorumluluk almak istemem kotu bisey olursa:) ben on gunde zor iyilestim bu cabalara ragmen sanada cok gecmis olsun.

evet canim 16 temmuzda kemal hoca yapti. simdi baya iyiyim sisliklerden eser yok :) burnumda tam istedigim gibi. cookk tesekkur ederim sanada cok gecmis olsun.sen nasil oldun memnun musun sonuctan?

teşekkür ederim şu anda iyiyim sonradan inşallah özellikle sağlık olarak bi problem çıkmaz inşallah :) benden bir gün önce olmuşsun umarım her şey yolunda giderrrr :)

tatlım geçmiş olsun inş şişler iner istedigin burna sahip olursun :) seni yormazsam anlatabilirmisin neler oldugunu ne kadar ödediğini flan kemal beye fotoraf götürdünmü flan ? birde ameliyatın kaç ta oldu acaba sabah hemen gidince yapıyorlarmı?

kızçeler bana da bi cvp yazın yaa.bende olucam ama burun ucundan olucam.boyunu kestiricem biraz sadece o kadar kemere elletmicem.ama devlette olucam bende.son derece teknolojik aletler kullanılırsa düşmezmiş ucu.ben üniversite hastanesinde olucam.aca ba aletleri nasıldır yani öyle kıytırık bişey değildir inşallah

şu an biraz korktum ben pazartesi oldum daha o yüzden mi acaba geçmedi ağrılarım diyorum ama ne yapsam bilemedim alçım alınmadan çok da ağzımı açamıyorum zaten doktora gitsem nasıl bakcak etcek uf yine de yarın da devam ederse ben de artık başka yollara başvururum :)

bende bora beye olacağım senin memnun olmana çok sevindim umarım bizde memnun oluruz canım..

Yahu sırf güzelleşeceğim diye ağrımadık başınızı ağrıtmayın benim nefes alma problemim vardı ikisini bir arada oldum.

Tampon,atel çıkarılırken ağrı,acı oluyormu arkadaşlar ? Birde burnun içini temizliyorlarmış. Orada acı oluyor mu ?

bende bora beye olacağım senin memnun olmana çok sevindim umarım bizde memnun oluruz canım..

Tatlım benim burnumun yamukluğu düzeldi; sadece uç kısmından memnun değilim ama orasının da hala ödem dolu olduğunu söyledi Bora Bey bu haftaki kontrolümde. Umarım biraz küçülür. Burun ucunu hafif kaldırdılar ameliyatla ama hala şiş olduğu için istediğim sonuca ulaştım diyemem. 1 senede oturuyormuş tam olarak şekli; kişiye göre değişerek.
Benimle aynı anda Dr. Hakan Bey'in bir hastası da ameliyat oldu; hastanede tanıştık. Onunkine tampon konmuş, çıkartırken çok canım yandı demişti. Bora Bey tampon koymuyor. Ameliyat sonrası sadece 1 hafta boğaz ağrısı çektim; o da ameliyat sırasında nefes alabilmek için oksijen tüpü koyuyorlarmış o tahriş etmiş. Sonrasında atelim bile kendi kendine çıktı; doktor da şok oldu
Umarım sen de rahat atlatırsın.

aşk olsun kıslar bana cvp yazmamışsınız...hastaneniz nasıldı konfor açısından.üniversite hastaneleri güvenilir mi yani? aletler teknolojikmi yoksa eski sistemler mi uygulanıyor

aşk olsun kıslar bana cvp yazmamışsınız...hastaneniz nasıldı konfor açısından.üniversite hastaneleri güvenilir mi yani? aletler teknolojikmi yoksa eski sistemler mi uygulanıyor

:) cnm alemsin doktorun ameliyat esnasında kullandıgı aletleri biz nerden bilelim narkozluyken ki kaldık ki ateli filan da kendin alıyosun
devlet hastanesi özel hastane kadar konforlu deil tabiki ama özel odaya filan cıkarsan dha rahat edersin
kemeri elletmeyip sadece burun ucunla oynatıcaksan oynatma derim cnkü cok riskli cok kalkık da olabilir
malesef burun ameliyatında en riskli yer burun ucu bnce cnkü aslında bi burunu güzel veya kötü gösteren burun ucudur bnce ve cok kalkık bi burun düsük bi burundan cok dha kötü görünür

tatlım gecmiş olsun burun ucundan neden memnun deilsin
bnmde bugün 3 hafta oldu sükürler olsun burnumun ucu daha şiş ama sükürler olsun öyle kalkık deil en korktugum seydi cok kalkık olması ama bazende düsermi die sorular gelio aklıma
senin burun ucundaki sikayetin ne cnm 3 ay olmus ameliyat olalı burununda nası bi değişiklik oldu mesela burun ucun filan düsmedi dmi

canım ne bileyim yaa işte ben şunu duydumda ondan soruyorum.burun ucu yapımında genellikle düşüyomuş eskiden.ama şimdi teknolojik aletlerle düşme riski hiç yokmuş neredeyse.hani belki bilginiz vardır diye sordum.izmirde üniversite hastanesi 1500 civarı diyo yaa ankarada 800 ohh vaallaa.ben izmirdeyim gelemiyorum(( offf offf napıcam ben yaaa.....valla günaha girmek istemiyorum fazla o yüzden sadece burun ucum uzun biraz koca burun yapıyo beni onu düzelttiricem o kadar.hani baştan yarattırmıcam.

evet canim 16 temmuzda kemal hoca yapti. simdi baya iyiyim sisliklerden eser yok :) burnumda tam istedigim gibi. cookk tesekkur ederim sanada cok gecmis olsun.sen nasil oldun memnun musun sonuctan?

masallah cnm cok atlatmıssın:)) kemal hoca burnuna tam olarak neler yaptı bide cnm sisliklerin inmesi için özel bisey yaptın mı
masaj veya krem uyguladın mı:)

cok saol canim :) morluklar icin auride xo die bi krem soylemisti arkadasim onu kullandim canim sislikler icin hic bi krem kullanmadim kemal hocanin verdigi masaji yapiorum gunde 5-6 defa.kolay olsun die de bebek sabunu almistim burnumu sabunlerken yapiorum daha kolay oluyor ) benim burun kemigimi duzeltti ve on kisim kucultup hafif kaldirildi canim. sislikler kisiden kisiye degisiyormus ve iyilesme sureci kemal hoca oyle demisti.simdi cok hafif burun ucunda kaldi ama belli belirsiz. insaallah en kisa surede seninde gecer:)

kıslar benm sadece burun ucu.normalden daha az ücret alıyolar diye duydum.şayet öyleyse hemen ankara gaziye gelip olurum kurtulurumm:s??? sizden 800 aldıysa benim sadece ucuna bu durumda 500 filan alır herhalde demi kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…