ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm yüzüm minyon diil avatarıma fotograf koymayı becerebilirsem tavsiyelrinizi almak isterim :)

bna gayet tatlı geldi cnm ama sen bilrsin iyi düsün ameliyatı:/
yüz sekline göre burnu tam karar veremedim ama bu brunda gidiyo bnce gercekten tüm samimiyetimle söylüyorum:)))

Son düzenleme:
bna gayet tatlı geldi cnm ama sen bilrsin atbi iyi düsün ameliyatı
yüz sekline göre burnu tam karar veremedim ama bu brunda gidiyo bnce gercekten tüm samimiyetimle söylüyorum:)))

teşekkür ederim cnm :)) ya herkez degiştrme diyor ama ortadaki kıkırdagım eğri ve nefesimide engelliyo baş agrısı yapıyor sabah uyandıgımda bas agrısıyla uyanıyorum ve de lisede flan cok takıyodum burnuma karadenizli misin ? soruları cok oluyodu artık takmıyorum ama yinede yaptırmısken dıstanda kemik flan alınsın istiyorum :) tugba büyüküstünün burnunu begeniyorum ama çok kalkık olmayan düz bi burun hafif kavisli

aman tatlım takma sen onları galiba gamzende var gayet sevimli ve tatlı duruyor bnce
dogal burun en güzel burun bnce ki sendeki burun gamzenle filan cok mu cok tatlı olmus:))
burcu esmersoyunda burnu güzel deil ama tüm erkekler ona bayılıyo^^

:)) haklısınn...evt cnm gamzem var gözlerimde yeşil o yüzdende cok fazla karadenizlimisin sorusuna maruz kalıyorum yeşil göz ve kemikli burun olunca..

ozon yagını nsıl kullanıyosn cnm benm yüzümn heryeri şiş yüzmn heryerne sürüyümmi birde sen amlyat olalı ne kadar olduu :)

Canım sende tampon kullanıldımı benim tamponları alacaklar.
Ağrı,acı olur mu ? Gazi hastanesinde eski tamponlarmı kullanılıyor yoksa plastik tamponlarmı ?

Tampon aldırdılar ama kullandırmadılar. Gazide tampon kullanılmıyor zaten genelde... Çok istinai hallerde de yeni nesil tampon kullanılıyor.

icin rahat etcekse ara bence doktoru :) ama kemal bey bana uzun sure aynalara bakma hergun burnun degiscek demisti baZen bi taraf daha sis olabilir bunlar cok normal demisti. burnun ust kismi cok cabuk sislikleri atiyor en son burun ucundaki odemler gitcek sana tuhaf gelebilir goruntu bir ay icinde toparlar demisti. simdi canim senin burun ucun sis oldugu icin diger taraflar cok ince geliodur sana korkma sakin ol kemal bey cok iyi bi doktor eminim cok iyi bi ameliyat yapmistir sanada. sen icini rahatlatmak icin ara istersen kemal bey baya sakinlestirir hem bunlari doktorundan duymak daha cok rahatlatir seni ))

kızlar hepinize ii geceler:))
gizemcim yarın dualarınla yanındayız insallah
mucka mucka:))

canmmm benmm cok saooll oldum ameliyat iyimi yaptım kötümü bilmiorum... şuan okadar şiş ki gözlerm açılmıo ... ameliyattan sonra bağırark uyandım yaa çok acı çektim nie okadar canm yandı bilemedim yani...

canmmm evt bendimmm.. şuan iyiym ama çok canm yandı çookkk..neden okadar acı çektim ben... mahvoldum ya..

canmmm evt bendimmm.. şuan iyiym ama çok canm yandı çookkk..neden okadar acı çektim ben... mahvoldum ya..

arkadaşlarım bide bişi daha dicem bu burun ucum ve burun deliklerm bıraz dar ve ince geldi bana bu zamnla açılırmı canm sıkıldı birden tabi daha çok erkende merak ettm sizinkide mi öyleydi yani darmıydı .. inş.zamanla genişler yaa.(

Merhaba Gızem cok gecmıs olsun. Ablam ve ben senı cok merak ettık. Yanımda sarısın bır bayan vardı hatırlarsan o benım ablamdı.Benım pek agrım sızım olmadı nefes alamamak kotu hıssettırıyor bırde kendımı cok agır grıp olmus gıbı hıssedıyorum. Sıslıkler ıcın sureklı buz torbası kullandım cok ıse yaradı bugun hala sısım ama morluklarımda azalma var.Bırde denız suyunu ben cok fazla kullanıyorum rahatlatıyor.Sabah uyandıgımda sol tarafım tamamen acıktı sımdı yıne kapalı ama sorun yapmıyorum.Psıkolojıyı ıyı tutmak cok onemlı.Insallah kısa surede duzelırız. Ablamın cok selamı var...

atel varken benimkilerde dar gibi gözüküyordu atel çıkınca normale dönücek canım hiç dert etme çok ama çok geçmiş olsun

Selam, grıplı gıbı olma hali kac gun suruyor?Yuzumde ve basımda gribe yakalanmıs gıbı bır agırlık var. Bırde sıslıklerı gecıren 80 tl bır krem var. Sız kullandınız mı? Almayı dusunuyorum ama ters bır etkı edermı kararsız kaldım...

o gripli durum bende de vardı ne zaman geçtiğini pek hatırlamıyorum atel çıktıktan sonraydı sanırım ama atelle bi ilgisi olmayabilir çünkü ben burnumun derinlerini pek temizleyemediğimden tıkalı kalmıştı o gün doktorum iyi temizlememi söyledi atelin çıkması rahatlatıyo ağırlık gidiyo ve eve gidince de güzelce temizlemiştim daha iyi olmuştu muhtemelen o atelin yaptığı baskı çok etkiliyor ama.

morluk ya da şişlik için bir şey kullanmadım ilk iki gün soğuk uygulamasını düzgün yapmaya çalıştım onun dışında morluklar oluştu ama kendi kendine geçti şişlikler de azaldıkullanmak şart değil bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…