yok cnm ben burun ucundan bahsediyorum sadece.sizinki kompleden bahsetmiş kemal hoca.zaten ankaraya gelemiyorum.izmirde artık bir doktora olucaz.çok korkuyorum allahım affetsin.ama dalga konusu olmaktan bıktım
:)) yok cnm bn foto koymuyorum
suanda hergün fotograf filan cekmiyorum:/
tmm tatlım ben burnunu merak etmiştim hani nasıl şiş filan diyorsun ya tabi şuanda hem senınkide belli olmaz
bugün daha iyiyim tatlım ama dediğin gbi 1 ay bi sekil beklentin olmasın veya sekil tahmin etmeye calısma demisti kemal hoca
ozon yagı iyi geldi ama sükürler olsun annem burnun beya kücüldü dedi
bilmiyorum tatlım işte sabırla bekliyorum ama buarada fazla takmak ve sabırsızca davranmak anca seni üzüntüye sokuyo
oyüzden sna tavsiyem ilk 1 ay fazla takılma burnuna:)
bugün daha iyiyim tatlım ama dediğin gbi 1 ay bi sekil beklentin olmasın veya sekil tahmin etmeye calısma demisti kemal hoca
ozon yagı iyi geldi ama sükürler olsun annem burnun beya kücüldü dedi
bilmiyorum tatlım işte sabırla bekliyorum ama buarada fazla takmak ve sabırsızca davranmak anca seni üzüntüye sokuyo
oyüzden sna tavsiyem ilk 1 ay fazla takılma burnuna:)
kızlar bikac kişi cesitli kişilerden fotograf istemissiniz ama fotogrf hic belirliiyici bi etken deil ki
sans işi bu biraz bi doktor cok güzel işler cıkarmıstır ona güvenerek gidersiniz ama sonra mutsuzda olabilirsiniz Allah korusun
ben gercekten hic merak edip bakmadım bile
kemal hocanın hastasına aragin die bi arkadas paylamıstı merak edip bakmadım cünkü sans işi
kendinize dua edin veya istihare yapın o dha mantıklı olur bnce bi baskasının ameliyat sonucuna göre gtmek dha riskli:/
bu topikte en basta bikac kişi paylasmıstı fotograf
canım senin fotoğraflarını çok merak ettim öyle anlatıyorsun ki vazmı geçsem diyorum. fotoğraflarını en azından sadece burun ucunu görebilmem mümkünmü?
Kızlar hepiniz burnunun her gün yeni bir şekile girdiğinden bahsetmişsiniz. Benimki hep aynı... Bu kötü bir şey mi ya? Kafam karıştı şimdi...
tatlım ben bugün ozon yagı sürdüm bende normalden daha fazla şişmstim ama indi gibi beya
burun ucu sisi en son iniyomus cnm ya istersen ozon yagını sür ama
canım bencede foto yanıştıcı ya gerçek örneiğini gördm yanımdaki birlikte ameliyat olduğum kızın burnu öyle güzel olduki ama bende kaşımın arası kemik gibi bişey var
canım senin adına çok sevindim benimde burnum bana uzun gelmeye başladı yahergün yeni bi şekle giriyo sanki.......... senin adınada sevindim benimkide küçüldü gibi ya:)
Kızlar hepiniz burnunun her gün yeni bir şekile girdiğinden bahsetmişsiniz. Benimki hep aynı... Bu kötü bir şey mi ya? Kafam karıştı şimdi...
insallah sifa bulursun tatlım en kısa zmnda ben burda dua paylasmıstım onları okursanda mutlaka faydası olur insallah:)Tamam canım, en kısa zamanda alıcam 1 kutu.
ben cvplayım sorunu benim bildiğim kadarıyla tamponlar eski yöntem kullanmıyolar yani silikon tampon merak etme cnmCanım sende tampon kullanıldımı benim tamponları alacaklar.
Ağrı,acı olur mu ? Gazi hastanesinde eski tamponlarmı kullanılıyor yoksa plastik tamponlarmı ?
ugrasıcak bişeyler bulmak lazım :) ya ben profile fotomu koymak istiyorum yüzüme göre burun tavsiyeleri almak istiyorum ama koyamadım :)
oyun oyna cnm kafa dagıtırsın gerci burda da insan beya kafa dagitıo:))
ben burun olarak miranda kerrin burnuna hastayım cok güzel ya
eger yüzün minyon veya ovalsa kısa bi burun ve kavisi abartırmadan yaptır cnm
gerci sen bilirsin belki kavis hosuna gidiyodur:)
oyun oyna cnm kafa dagıtırsın gerci burda da insan beya kafa dagitıo:))
ben burun olarak miranda kerrin burnuna hastayım cok güzel ya
eger yüzün minyon veya ovalsa kısa bi burun ve kavisi abartırmadan yaptır cnm
gerci sen bilirsin belki kavis hosuna gidiyodur:)
mismisyy amelyat olalı e kadar olduu ve burun ucun seninde cok kalkıkmı benm amlyat olalı bgn 16.günüm burun ucum asırı kalkık . ve büyük bndan rahatsızm aynı sornlarımı paylasşıyorz yoksa
cnm yüzüm minyon diil avatarıma fotograf koymayı becerebilirsem tavsiyelrinizi almak isterim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?