ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cok teskürler cnm gercekten acıklamaların bni beya rahatlattı:)
bn cok aradım tatlım kemal beyi o yüzden smdi pek arahatsız etmek istemiyorum:/
bnada burun etimi yaktıgı için bi tarafta aynı anda iyilesmeyebilir demişti
bi tarafım hızla iyilesirken dier tarafım dha yavas iyilesio
burun ödemim bi tarafta daha fazla
öyle tatlım işte tabi bunada sükürler olsun en azından dogal bi görüntü oldu sükürler olsun:))
sen nasılsın peki cnm dha iyimisin

Doktorumun kullan demediği, kulaktan dolma duyduğum hiçbir ilaç, krem vb şeyler kullanmadım ben... Kullanmamda... Bence sende kullanma. Şişliklere iyi geliyor diyorsun ama bırak 1 hafta geç insin ama kendi halinde insin. Müdahale etme. 6.güne epey geçmiş olacak zaten her şey...

ayy canım benimm ya gercekten msj atabilmene cok sevindim gercekten seni cok merak etmiştim dua ettm arkandan sna özel:)
seni cok iyi anlıyorum bende aglayarak gtmiştim ameliyata
uyandıgımda ilk söylediğim sözler su istedim ve cok agrım var dedim
gercekten cok yogun bi agrıyla uyandım ve narkozada alerji göstermiş vücudum
ilk bikac gün agır gecicek tatlım ama gecicek merak etme bnmde morluklardan ve sisten gözlerim kapanmıstı:/
ama smdi bak atlattım bnde biraz sabret olurmu dua et kendine bol bol burdan bizde sna ederiz:))
bide suanda yemek yiyemiyosundur bnm gibi ama meyve püresi ve katı yemekleri ezerek yemeye calıs tatlım
ben ilk günler hic yemek yemeyi agrı kesiciye yüklendim sonra midem bulanıp basım döndü agrı kesiciyi kesmeye basladım sonra
bol bol yemek ye olurmu cabuk toparlanman icin ama ezerek ye ciğnemeye calısma yorma kendini
basını dik tutatrk yat fazla egilme kendini yoracak kas hareketleri yapma fazla gülmek bile dahil:))
insallah daha iyi olucaksın:)
öpüyorum seni hadi dinlen sen dualarımız seninle:))

:)) haklısınn...evt cnm gamzem var gözlerimde yeşil o yüzdende cok fazla karadenizlimisin sorusuna maruz kalıyorum yeşil göz ve kemikli burun olunca..

tatlım bnm gözlerimde yesil bnde maruz kalıyodum bazen:)))
ama ben senin tarzını cok dogal buldum dogal dalgalı sacların, gamzen ve hafif kemikli bi burnun var bnce gayet hos ve sevimli duruyor:))
bn ortada takıcak bi burun bulmadım ben, dogal bi tarzın var cnm sonradan yapılmıs bi burun yüzüne ne kadar gider o da var:/
cevrendekilerde yaptırma diyomus bnce iyi düsün

tatlım takma sen ona zmnla genişliyo bide simdiden sekil tahmin etmeye calsıp kendini üzme ve yorma:))

ozon yagını nsıl kullanıyosn cnm benm yüzümn heryeri şiş yüzmn heryerne sürüyümmi birde sen amlyat olalı ne kadar olduu :)

valla tatlım bn heryerine sürdüm:))
ama tanıdık iyi bi aktardan al cnkü bazı aktarları biliyosun içine farklı bi yag katıp bile satabiliyolar
haftaya salı tam 1 ay olucak insallah cnm:)
sen krem kullanmadın mı

cnm ama söylede bisey var sedgirl de kemal hocanın hastası kemal hoca da dogal kendi halinde iyilessin dediği için krem vermemiş ama kullanabilirmiyim dediğinde de kullan demis morluklar dha erken geciyomus
tabi yine doktora danısıp sürmekte fayda var

hyrr cnm kullanmadm bak burnumn fotgrafını koydum bak bnm fotgrafıma . 16 günlük burnum yorumkarnı bekliyorum :)

hyrr cnm kullanmadm bak burnumn fotgrafını koydum bak bnm fotgrafıma . 16 günlük burnum yorumkarnı bekliyorum :)

bnce gayet güzel duruyo o kalkıklık inicek ve sende begeniceksin güzel olmus güle güle kullan:))
masallah diyelim:)
sen simdilik o yagı degilde doktoruna danısıp o kremi kullan 80 tllik kremi cnkü burnun daha cok yeni tatlım 16 günlük, ozon yagına tepki filan göstermesine istemem

en iyiisi seninki cnm ya hic panik yok telas yok:))
tatlım peki sisliklerin inmedi halen
sislikler inince hafif sekli ortaya cıkıo

Hala çok şiş canım ama beni rahatsız etmiyor. Şu anki halinden rahatsız değilim. Umarım sonradan bozulmaz.

Canım burun içini nasıl temizliyorsun sen? Kemal hoca tarif etmedi bana ya! Unuttu sanırım...

Ben kendi haline bırakmaktan yanayım tatlım. Yani ben bir yerim ağrısa bile hemen ilaca sarılmam mesela... Çok dayanamayacak olursam içerim ancak...

Bence burun kalkıklığını da şeklinide dert etme, gayet güzel... Ki ben kalkık burun severim zaten Birde ağlayacağın hiçbir şey yok. Gayet güzel... Burada topiclerde hep okuyorum. Yok yere helak ediyorsunuz kendinizi... Yani tamam eğilir, çöker, sorun olur gerçekten falan o zaman anlarım ama sende dahil burnu güzel olan bir çok insan gördüm, ağlıyor. Ne var yahu ağlayacak? Daha Allah'tan ne istiyorsunuz anlamış değilim.

bna önceden tarif etmişt tatlım kulak cubunu al hafif nemlendir suyla ve burnun içinde hafif hafif döndür dedi
istersen termycnde kullanabilirsin dedi
nefes alabilyomusun bn alabiliyorum artık sükürler olsun
deniz suyu artık kullanmıyorum ama sen nefesini acmak için önce deniz suyu sık
sonra kulak cubugunu alıp hafifce nemlendir burnunu temzile sonrada teremycn sür kulak cubuyla içine burnunu temzledkten sonra
böylece hem temzlenmiş olur hemde ödemleri dha erken gcer:)

Eh işte alıyorum biraz nefes... Hatta ağzımı kapattığım zamanlarda oluyor ama içi hala ödem... Görüyorum ışık tutup baktığımda... Yani nefesim komple açılmadı hala... Senin tamamen açık mı?

Kızlarrr burnunuzu nasıl temizliyorsunuz kemal hoca kulak çöpü ile temizliği önerdi. Korkuyorum önlere yap sonra kaldır sok sokabildiğin kadar. Offfff

canm benm a.s sende ablana çok selam söle .. annemde nekadar iyi bi insandı o kadın ya felan dedi..bizdende ablana selam söle unutma sakın.. şuan iyiym canm evt deniz suyunu bende kullanıuorum ama geri gelio buda normal heralde.. bendede oluo bi kapanıo bi açılıo.. artık fazla takmıorum psikoloji çok önemli aynaya hele hiç bakmıorum..sende bakma canm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…