cok teskürler cnm gercekten acıklamaların bni beya rahatlattı:)icin rahat etcekse ara bence doktoru :) ama kemal bey bana uzun sure aynalara bakma hergun burnun degiscek demisti baZen bi taraf daha sis olabilir bunlar cok normal demisti. burnun ust kismi cok cabuk sislikleri atiyor en son burun ucundaki odemler gitcek sana tuhaf gelebilir goruntu bir ay icinde toparlar demisti. simdi canim senin burun ucun sis oldugu icin diger taraflar cok ince geliodur sana korkma sakin ol kemal bey cok iyi bi doktor eminim cok iyi bi ameliyat yapmistir sanada. sen icini rahatlatmak icin ara istersen kemal bey baya sakinlestirir hem bunlari doktorundan duymak daha cok rahatlatir seni))
Selam, grıplı gıbı olma hali kac gun suruyor?Yuzumde ve basımda gribe yakalanmıs gıbı bır agırlık var. Bırde sıslıklerı gecıren 80 tl bır krem var. Sız kullandınız mı? Almayı dusunuyorum ama ters bır etkı edermı kararsız kaldım...
canmmm benmm cok saooll oldum ameliyat iyimi yaptım kötümü bilmiorum... şuan okadar şiş ki gözlerm açılmıo ... ameliyattan sonra bağırark uyandım yaa çok acı çektim nie okadar canm yandı bilemedim yani...
:)) haklısınn...evt cnm gamzem var gözlerimde yeşil o yüzdende cok fazla karadenizlimisin sorusuna maruz kalıyorumyeşil göz ve kemikli burun olunca..
arkadaşlarım bide bişi daha dicem bu burun ucum ve burun deliklerm bıraz dar ve ince geldi bana bu zamnla açılırmı canm sıkıldı birden tabi daha çok erkende merak ettm sizinkide mi öyleydi yani darmıydı .. inş.zamanla genişler yaa.(
ozon yagını nsıl kullanıyosn cnm benm yüzümn heryeri şiş yüzmn heryerne sürüyümmi birde sen amlyat olalı ne kadar olduu :)
Öyle mi dersin? Ayhh bende yazılanları okuyunca panik olmuştum bir an...
Doktorumun kullan demediği, kulaktan dolma duyduğum hiçbir ilaç, krem vb şeyler kullanmadım ben... Kullanmamda... Bence sende kullanma. Şişliklere iyi geliyor diyorsun ama bırak 1 hafta geç insin ama kendi halinde insin. Müdahale etme. 6.güne epey geçmiş olacak zaten her şey...
valla tatlım bn heryerine sürdüm:))
ama tanıdık iyi bi aktardan al cnkü bazı aktarları biliyosun içine farklı bi yag katıp bile satabiliyolar
haftaya salı tam 1 ay olucak insallah cnm:)
sen krem kullanmadın mı
hyrr cnm kullanmadm bak burnumn fotgrafını koydum bak bnm fotgrafıma . 16 günlük burnum yorumkarnı bekliyorum :)
kemal beyin gosterdigi gibi canim ama artik gunde iki defa yapmak yetiyor bana. kulak çöpü terramycin ve deniz suyu
en iyiisi seninki cnm ya hic panik yok telas yok:))
tatlım peki sisliklerin inmedi halen
sislikler inince hafif sekli ortaya cıkıo
cnm ama söylede bisey var sedgirl de kemal hocanın hastası kemal hoca da dogal kendi halinde iyilessin dediği için krem vermemiş ama kullanabilirmiyim dediğinde de kullan demis morluklar dha erken geciyomus
tabi yine doktora danısıp sürmekte fayda var
hyrr cnm kullanmadm bak burnumn fotgrafını koydum bak bnm fotgrafıma . 16 günlük burnum yorumkarnı bekliyorum :)
Hala çok şiş canım ama beni rahatsız etmiyor. Şu anki halinden rahatsız değilim. Umarım sonradan bozulmaz.
Canım burun içini nasıl temizliyorsun sen? Kemal hoca tarif etmedi bana ya! Unuttu sanırım...
bna önceden tarif etmişt tatlım kulak cubunu al hafif nemlendir suyla ve burnun içinde hafif hafif döndür dedi
istersen termycnde kullanabilirsin dedi
nefes alabilyomusun bn alabiliyorum artık sükürler olsun
deniz suyu artık kullanmıyorum ama sen nefesini acmak için önce deniz suyu sık
sonra kulak cubugunu alıp hafifce nemlendir burnunu temzile sonrada teremycn sür kulak cubuyla içine burnunu temzledkten sonra
böylece hem temzlenmiş olur hemde ödemleri dha erken gcer:)
tatlım takma sen ona zmnla genişliyo bide simdiden sekil tahmin etmeye calsıp kendini üzme ve yorma:))
Merhaba Gızem cok gecmıs olsun. Ablam ve ben senı cok merak ettık. Yanımda sarısın bır bayan vardı hatırlarsan o benım ablamdı.Benım pek agrım sızım olmadı nefes alamamak kotu hıssettırıyor bırde kendımı cok agır grıp olmus gıbı hıssedıyorum. Sıslıkler ıcın sureklı buz torbası kullandım cok ıse yaradı bugun hala sısım ama morluklarımda azalma var.Bırde denız suyunu ben cok fazla kullanıyorum rahatlatıyor.Sabah uyandıgımda sol tarafım tamamen acıktı sımdı yıne kapalı ama sorun yapmıyorum.Psıkolojıyı ıyı tutmak cok onemlı.Insallah kısa surede duzelırız. Ablamın cok selamı var...
atel varken benimkilerde dar gibi gözüküyordu atel çıkınca normale dönücek canım hiç dert etme çok ama çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?