ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canm evt bendede aynı durum grip gibi bi hal var üzerimde .. çok ağır gerçekten ... ben o kremi kullanmadım cnm kemal hocaya arnica die bi krem söledm onu alsam olurmu dedim al dedi..bende aldım tabi onu kullanıorum canm...

slm gizem kaç gün oldu ameliyat olalı.. bende ameliyat olmayı düşünüyorum, ama korkuyorum.. özellikle de anesteziden sonra uyanmak korkutuyo beni, yiğenimi görmüştüm çok ağlayıp, bağırıyordu ve ağrı kesici vermediler 3 saat boyunca .. bazıları da çok rahat uyanıyormuş gerçi .. seninde zor olmuş galiba.. çok geçmiş olsun şimdi memnun musun ameliyattan, burnunun yeni görünümünden ?

ameliyat öncesinde krem falan kullandınız mı ? kıkırdakların yumuşaması ve ameliyattan sonra morluk şişlik oluşmasını azaltmak için bir hafta öncesinde bir krem kullanılıyormuş bu doğrumu siz duymuşmuydunuz daha önce böyle birşey

canm benm cok saol ameliyat perşembe oldum 2 gün oldu yani..evt ben uyanır uyanmaz bağırdım canm seni korkutmak istemem ama abrtmıorum yani canm çok yandı..tabi kişiden kişiye değişio bünye meselesi.. ama şimdi iyiym canm görünş olarak hiç bişi diyemeicem çünkü aynaya telefondan baktım ve çok korktum patlıcan gibi yaa mosmor artık bakmıorum...bakmıcamda.. annem güzel duruo dedi.. eğer ameliyat olcaksan canm iyi düşün ..yani ben karar vermiştm çünkü burnumun şekli beni çok rahatsız ediodu..

yok canm ya hiç krem yoktu bendde..ilk defa duyuyorum canm

canm benm inanki sana nasıl teşk etsem bilemedm şmdi bende dua ediorum senin içn ve diğer arkadaşlar içnde bugün çok şükür iyyim ..dediğin gibi sabır ve zaman ..:))

tatlım hastanın duası kabul olurmus bna dua etmen bni cok sevindirdi:))
tesk etmene gerek yok cnm bnm
sen iyi ol iyi haberler ver bize:))
iyi yapıyosun tatlım aynaya bakma smdi

Anestezıden bende cok korkuyordum cunku anestezı bende basagrısıyla bırlıkte kusma yapıyordu. Her defasında doktoruma bu konuyu hatırlattım.Amelıyathaneye ındıgımdede anestezı uzmanına anlattım sanırım amelıyat sonrası agrıkesıcı yuklemesı yaptılarkı ne basım nede amelıyat bolgesıyle ılgılı bır agrım ve kusma durumum olmadı.Amelıyat bır sekılde atlatılıyor korkma.Soyle dusun ; amelıyata korku dolu gıtmek sana bır fayda saglamayacak. Rahat bır sekılde gır amelıyata ve rahat bır sekılde uyan.Hersey gonlunce olsun...

Grıplı gıbı olma durumum aksam olunca ıyıce agırlasıyor.Benım gozaltı morluklarım bugun epey hafıfledı ama goz kapaklarım hala mor ve yuzum oldukca şiş.Burnumun ucuda epeyce kalkık ama zamanla ınecek.Ne olursa olsun eskı burnumdan cok guzel olduguna emınım.Ben aynaya ılk gunden berı bakıyorum, ablam fotograflarımı cekıyor her gun.Avatar fılmındekı karakterlere benzıyorum:) Umarım bu sureci cabuk gecırırde su atelden bıran once kurtuluruz..Senın atelı 10 gun sonramı alacaklar?

kızlar ya bende olmak istiyorum ama çok kararsızımm.burnum ucu uzun benimde.onu kısalttırayım diyorum ama korkuıyorum günaha girmekden.helede ramazanda.ramazandan sonrada okul var hiç yaptıramam.biraz fikir verin

yaa kızlar ben ne zaman tam anlamıyla nefes,koku alıcam ve yediklerimden tad alıcam!!bıktım artık(bi yola girdik ama iyimi yaptık kötümü yaptık bilmiyorum:/burnumun üstüde ergen gibi sivilce ve siyah nokta doldu.masaj kreminden heralde.bir hafta sonra 2 ay olcak ya hala içide ödemli.dışarı çıkarkende şapka takmaktan bıktım.ve bütün yaz takmak zorundayız.tamda korumuyo şapkam ama napıyım ya büyük şapkada her zaman uymuyo.güneş koruyucu mutlaka sürüyorum.eğer bigün de olsa şapkasız çıkarsak nolur acaba.ödemler kalıcı hale gelrimiki,bu konuda doktorundan bişey duyan varmı?bu arada burnumun sağ yanağa bağlantı noktasındaki çıkıntı hala duruyo.koku alma duyumu tamamen kaybetmekten korkmaya başladım

once okyanus suyu ile islatiyorsun sonrada kulak vopune kremi surup yavasca iceri dogru gecieip ceviriosun ama baya iceri boyle anlatmakla anlamazsin canim bide kemal hoca sana ne islemler yapti bilmiyoruz onun sana ona gore gostermesi gerekiyor. anlattiklarimla yanlis bisey yapmani istemem

geçmiş olsun gizemm en kısa sürede normale dönersin inş... cnm ne kadar ödeme yaptıgını paylaşabilirmisin ? birde nesef alma sorunuda varmıydı sende ?

Merhaba benımde amelıyatımın bugun 3. gunu.Sol tarafım ılk gunden berı hafıf acılıp tıkanıyor, sag ıse tamamen kapalı.Ilk gunler ıcın bu normal mı? Aynı durum sendede oldumu?Bılgılendırırsen sevınırım.Cok gecmıs olsun...

ya bazen bnde sıkılıyorum bnmde burun sag kanadında bi cıkıntı var masajla gecirmeye calısıyorum ozon yagı filan sürüyorum
sivilce olayından bnde şikayetciyim cnm ama siyah noktaları eskisi gibi temizlemiyorz malesef buhar yöntemi filan olmaz smdi ama bn dün o yagı sürdükten sonra siyah noktlar yüzeye yakınlastı galiba ve cıktı masaj yparken kendiliğinden
nefes ve tad koku filan alabiliyorum ben sükürler olsun
kızlar burun sisiniz inmeden fazla sekil tahmin etmeye calısmayın:))
cnkü bn önceden burun ucumla oynamadıgı için kızıyodm smdi iykide oynamamıs daraltmamıs diyorum
bunada sükürler olsun cnm ya gecicek insallah:))

zamanla diget tarafta iyilesecek canim korkma:) bende iyiyim bi sorun yok cok sukur hersey istedigim gibi. hayirlisiyla su bir ayi atlatsak baya rahatlicaz :)

sevindm tatlım iyi olmana:)) peki cnm senin sisliklerin tamamen indimi
3 ayda %90 iner diyolar
cokda inmesin sisliklerimiz ortada burun kalmıcak:))

kızlar merak edenler için paylasıyım bu hafta içinde bir ay oluca bnm:)) sükürler olsun
burun sislerm indi eskisine nazaran beya hatta üst taraf beya indi nie bukadar indi die telas bile yaptım:))

sis olan burun
-daha kısa
-daha kalın
-daha kalkık duruyo

sisleri inen burunda
-sekil tahimi daha rahat yapılabiliyo
-kemer alınan dümdüz duran burunlarda bile, tarafta hafif bi cıkıntı olabiliyo
-daha ince
- az biraz dha uzun
-kalkıklıgıda eskisine nazaran az da olsa azalıyo
ve sislk her iki tarfta da aynı oranda iyilesmiyebiliyo

genellikle uyandıgınzda burnunuz daha sis oluyo aksam saatlerine dogru o sisler beya inmis oluyo
bide ben yemek yediğimde nedense sisiyorum:/ neden halen anlamadım
burun orta diregim fazla ciğnemen gereken cenemi yoram seylerde acıyo
işte böyle kızlar ama panik yapılacak bii durum yok:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…