Selam, grıplı gıbı olma hali kac gun suruyor?Yuzumde ve basımda gribe yakalanmıs gıbı bır agırlık var. Bırde sıslıklerı gecıren 80 tl bır krem var. Sız kullandınız mı? Almayı dusunuyorum ama ters bır etkı edermı kararsız kaldım...
canm evt bendede aynı durum grip gibi bi hal var üzerimde .. çok ağır gerçekten ... ben o kremi kullanmadım cnm kemal hocaya arnica die bi krem söledm onu alsam olurmu dedim al dedi..bende aldım tabi onu kullanıorum canm...
slm gizem kaç gün oldu ameliyat olalı.. bende ameliyat olmayı düşünüyorum, ama korkuyorum.. özellikle de anesteziden sonra uyanmak korkutuyo beni, yiğenimi görmüştüm çok ağlayıp, bağırıyordu ve ağrı kesici vermediler 3 saat boyunca .. bazıları da çok rahat uyanıyormuş gerçi .. seninde zor olmuş galiba.. çok geçmiş olsun şimdi memnun musun ameliyattan, burnunun yeni görünümünden ?
ameliyat öncesinde krem falan kullandınız mı ? kıkırdakların yumuşaması ve ameliyattan sonra morluk şişlik oluşmasını azaltmak için bir hafta öncesinde bir krem kullanılıyormuş bu doğrumu siz duymuşmuydunuz daha önce böyle birşey
Burnunuzun içini teramycn ile temizleyen yokmu ?
Kulak çöpü ile ?
canm benm inanki sana nasıl teşk etsem bilemedm şmdi bende dua ediorum senin içn ve diğer arkadaşlar içnde bugün çok şükür iyyim ..dediğin gibi sabır ve zaman ..:))
slm gizem kaç gün oldu ameliyat olalı.. bende ameliyat olmayı düşünüyorum, ama korkuyorum.. özellikle de anesteziden sonra uyanmak korkutuyo beni, yiğenimi görmüştüm çok ağlayıp, bağırıyordu ve ağrı kesici vermediler 3 saat boyunca .. bazıları da çok rahat uyanıyormuş gerçi .. seninde zor olmuş galiba.. çok geçmiş olsun şimdi memnun musun ameliyattan, burnunun yeni görünümünden ?
canm evt bendede aynı durum grip gibi bi hal var üzerimde .. çok ağır gerçekten ... ben o kremi kullanmadım cnm kemal hocaya arnica die bi krem söledm onu alsam olurmu dedim al dedi..bende aldım tabi onu kullanıorum canm...
zamanla diget tarafta iyilesecek canim korkma:) bende iyiyim bi sorun yok cok sukur hersey istedigim gibi. hayirlisiyla su bir ayi atlatsak baya rahatlicaz :)(null)
once okyanus suyu ile islatiyorsun sonrada kulak vopune kremi surup yavasca iceri dogru gecieip ceviriosun ama baya iceri boyle anlatmakla anlamazsin canim bide kemal hoca sana ne islemler yapti bilmiyoruz onun sana ona gore gostermesi gerekiyor. anlattiklarimla yanlis bisey yapmani istemem(null)
canm benm cok saol ameliyat perşembe oldum 2 gün oldu yani..evt ben uyanır uyanmaz bağırdım canm seni korkutmak istemem ama abrtmıorum yani canm çok yandı..tabi kişiden kişiye değişio bünye meselesi.. ama şimdi iyiym canm görünş olarak hiç bişi diyemeicem çünkü aynaya telefondan baktım ve çok korktum patlıcan gibi yaa mosmor artık bakmıorum...bakmıcamda.. annem güzel duruo dedi.. eğer ameliyat olcaksan canm iyi düşün ..yani ben karar vermiştm çünkü burnumun şekli beni çok rahatsız ediodu..
yaa kızlar ben ne zaman tam anlamıyla nefes,koku alıcam ve yediklerimden tad alıcam!!bıktım artık(bi yola girdik ama iyimi yaptık kötümü yaptık bilmiyorum:/burnumun üstüde ergen gibi sivilce ve siyah nokta doldu.masaj kreminden heralde.bir hafta sonra 2 ay olcak ya hala içide ödemli.dışarı çıkarkende şapka takmaktan bıktım.ve bütün yaz takmak zorundayız.tamda korumuyo şapkam ama napıyım ya büyük şapkada her zaman uymuyo.güneş koruyucu mutlaka sürüyorum.eğer bigün de olsa şapkasız çıkarsak nolur acaba.ödemler kalıcı hale gelrimiki,bu konuda doktorundan bişey duyan varmı?bu arada burnumun sağ yanağa bağlantı noktasındaki çıkıntı hala duruyo.koku alma duyumu tamamen kaybetmekten korkmaya başladım
yaa kızlar ben ne zaman tam anlamıyla nefes,koku alıcam ve yediklerimden tad alıcam!!bıktım artık(bi yola girdik ama iyimi yaptık kötümü yaptık bilmiyorum:/burnumun üstüde ergen gibi sivilce ve siyah nokta doldu.masaj kreminden heralde.bir hafta sonra 2 ay olcak ya hala içide ödemli.dışarı çıkarkende şapka takmaktan bıktım.ve bütün yaz takmak zorundayız.tamda korumuyo şapkam ama napıyım ya büyük şapkada her zaman uymuyo.güneş koruyucu mutlaka sürüyorum.eğer bigün de olsa şapkasız çıkarsak nolur acaba.ödemler kalıcı hale gelrimiki,bu konuda doktorundan bişey duyan varmı?bu arada burnumun sağ yanağa bağlantı noktasındaki çıkıntı hala duruyo.koku alma duyumu tamamen kaybetmekten korkmaya başladım
zamanla diget tarafta iyilesecek canim korkma:) bende iyiyim bi sorun yok cok sukur hersey istedigim gibi. hayirlisiyla su bir ayi atlatsak baya rahatlicaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?