ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Basasistan Kirdar Guney Bey `i duydun mu peki canim sen?Suanda onunla 14 haziranda ameliyat gunum var.Kendisiyle cok iyi anlastim sevdim fakat ameliyat tecrubesini bilmedigim icin korkuyorum.Kemal bey e gidebilirim.

cnm sen kırdar güney bey fiziksel görünüsünü biraz tarif edebilirmsin
bn ogün gttiğimde bikac doktor hakkında fikir sahibi olabildm
kısa boylu orta yalı esmer bi adam var gözlerini devamlı kıpırmıyo hatta eger oysa bnce ona olma
cnkü pek samimi deil birde o gün rüsvetten filan bahsediodu:/
ama sen galiba yesil gözlü sarısın gibi bi genc doktora ameliyat olucaksın onun hakkında bi bilgim

msj tam gelmemis onun hakkında bi bilgim yok ama dısardan gözlemdigim kadarıyla renkli bi kişilik ama biraz fevri galiba
hakan akkaya gibi konusma stili var^^

msj tam gelmemis onun hakkında bi bilgim yok ama dısardan gözlemdigim kadarıyla renkli bi kişilik ama biraz fevri galiba
hakan akkaya gibi konusma stili var^^
Canim evet hafif sari kendisi top sakali var :) tedirgin oldugum icin dayanamadim bugun gittim gaziye sekretere kemal beyden randevu istedigimi soyledim burada yok saat 4 te gelir dedi.Saat 4 te gittim kendisiiyle oturduk muhabbet ettik.Cok iyi birisiydi.Basasistana ameliyat olmak istemedigimi soyledim.Ameliyat defterinden adimi sildi.Defterde kendi bolumune ekledi.Yani ameliyatimi Kemal bey yapacak :) randevu gununu 21 hazirana verdi 18 haziran gunu de tetkitler var.Simdi cok rahatladim ve mutluyum :)))

Çok sevindimmmm :) hayırlısıyla atlatıcaz inşallah hepimiz.ben o vakte kadar heyecandan ruhumu teslim etmezsem tabi :)

Ben de kemal beyi düşünüyorum bazen,siz oldukça sizden cesaret alıp olmaya karar vereceğim.bir de daha fazla iyi sonuç görüp öyle olayım diyorum.çünkü benim durumum ciddi.üçüncü ameliyatım olacak,herkesten daha titizim bu yüzden çünkü çok çektim araştırmadan olduğum için:)

Canim benim.Cesaretini hemen toplayip gidip Kemal bey ile konusmani tavsiye ederim.Cunku kendisi bi sure sehirdisinda olacagini soyledi.Bana zor tarih ayarladi.

ya bırı kemal hocanın hastası yokmu resım koysun kızlar bende 9 gun sonra ona amelıyat olacagım tarzı ne yanı tam ıstedgını cıkarabılıyomu

ya bırı kemal hocanın hastası yokmu resım koysun kızlar bende 9 gun sonra ona amelıyat olacagım tarzı ne yanı tam ıstedgını cıkarabılıyomu
Canim benim bu kadar stres yapma.Kemal Bey gercektende cok basarili birisi.Cok iyi tecrubeleri var.Ben oncedende biliyordum kendisini.Turkiye de gerceklesen yuz nakilleri ameliyatlarinda bas doktorlardan birisiydi kendisi.Bir hastasinin resmini gormustum gercektende cok guzel.

.........................................................................

Son düzenleme:
yalnız ben sakin olsam iyiymiş, 3 kere yazmışım mesajı bana fikir verin nolur

Son düzenleme:
kızlaaar sakin olun :) bence bu iş aceleye gelmemeli, içinizin en çok sindiği doktora olmak en iyisi. Bellaroma sevindim canım kemal bey'e olacağına, en azından psikolojik olarak rahatlamışsın...bu arada kızlar ben olursam ancak temmuz sonu olabileceğim, herkes diyo ki temmuzda burun ameliyatı tehlikeli, kanaman olur falan napıcam ben ya kimse destek çıkmıyo, acaba aceleye mi getiriyorum diyorum offf

tatlım ona suphem yok kı bende ozellıkle onu ıstedım.ancak bazı doktorlar var ornegın hıc kucultmuyorlar kımısı cok kaldıryor hanı hepsının ayrı bır tarzı oluyor kemal hocanın namını cok duydum ama bıde resım gorsem ona gore ben soyle boyle ıstıyorum desem

tatlım valla bence sacma temmuzda kanaman cok olur olayı gercı bunu doktora sormak lazım.ben 7 sınde bu ayın tahlıle gıdıyorum malum 11 ınde amelıyatım var kemal bey e sorarım kendısı cok tatlı ve cok ıcten bırı muhakkak bılgı verır

ya annemler resmen vazgeçirdi beni temmuzda olmaz diye sinirim bozuldu, hazırlamıştım kendimi evet kemal bey'e soracağım önce, gerçekten öyle bi risk var mı diye...sizi de bilgilendiririm kızlar

Canim ameliyatim 21 Haziranda.

:O tatlım az kalmıs hadi hayırlısı(;
bide sey sorucam tahlilerin ayın 18inde dmi ogün kemal beymi yapıcak tahlilleri
ac gtmen gerekiomus saat 8.30 gbi:/
tahililleren sonrada randevu almadın mı cnm
bna tahililerden sonrada randevu verdi
ikisini bi arada mı yaptırcaksın
tahlili ordakiler yapıo galiba kan verioruz bide fotogrf filan cekicekler galiba
ondan sonrada kemal beyle nası bisey istedgne karar verip ameliyata giriyosun dmi

Canim evet sabah saat 08:30 de ac karnina orada olmam gerekiyor.Tahliller kan ornegi,akciger filmi ve kalp ritmini iceriyor.Kemal bey bana tahlil gunu burada olamayabilirim dedi.Sekil konusunu ameliyattan once konusuruz dedi.En iyisi de ameliyattan once karar vermek bence.

Kızlar Burnumda et var Amaliyat Olmam Lazım Amaliyatta ek Olarak burnumu küçültmek İstiyorum mümkünmü burun Kemiğini aldırıp Hafif Ucundan Kaldırmak Amacım .

Bende karar verdim cuma günü kemal beye gideceğim sınavlarım için ankarada olacagım hafta sonu.Bir gun önceden gidip konuşmak hatta randevu almak nıyetındeyım benı tek dusunduren refakatçi olmadan geceyi gecırebılırmıyım,kontrole kacgun sonra çağırıyor ve ucret nekadar cıkar.!998 yılında devıasyon olmuştum cerrahpaşa tıpta sanırım aynı sorun yıne var nefes alırken zorlanıyorum genız etı ve bademcık olmadıgı halde agzım acık uyumaya başladım ve kemık torpuletıp hafıf ucunu kaldırtmak ıstıyorum.Kemal bey ıle görusen arkadaşlar verdıgı fıyatı yazarlarsa ortalama bır fıyat bılgım olacak tedarıklı olmakta fayda var cunku uzaktan gıdeceğim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…