Basasistan Kirdar Guney Bey `i duydun mu peki canim sen?Suanda onunla 14 haziranda ameliyat gunum var.Kendisiyle cok iyi anlastim sevdim fakat ameliyat tecrubesini bilmedigim icin korkuyorum.Kemal bey e gidebilirim.
Canim evet hafif sari kendisi top sakali var :) tedirgin oldugum icin dayanamadim bugun gittim gaziye sekretere kemal beyden randevu istedigimi soyledim burada yok saat 4 te gelir dedi.Saat 4 te gittim kendisiiyle oturduk muhabbet ettik.Cok iyi birisiydi.Basasistana ameliyat olmak istemedigimi soyledim.Ameliyat defterinden adimi sildi.Defterde kendi bolumune ekledi.Yani ameliyatimi Kemal bey yapacak :) randevu gununu 21 hazirana verdi 18 haziran gunu de tetkitler var.Simdi cok rahatladim ve mutluyum :)))msj tam gelmemis onun hakkında bi bilgim yok ama dısardan gözlemdigim kadarıyla renkli bi kişilik ama biraz fevri galiba
hakan akkaya gibi konusma stili var^^
Canim evet hafif sari kendisi top sakali var :) tedirgin oldugum icin dayanamadim bugun gittim gaziye sekretere kemal beyden randevu istedigimi soyledim burada yok saat 4 te gelir dedi.Saat 4 te gittim kendisiiyle oturduk muhabbet ettik.Cok iyi birisiydi.Basasistana ameliyat olmak istemedigimi soyledim.Ameliyat defterinden adimi sildi.Defterde kendi bolumune ekledi.Yani ameliyatimi Kemal bey yapacak :) randevu gununu 21 hazirana verdi 18 haziran gunu de tetkitler var.Simdi cok rahatladim ve mutluyum :)))
Canim evet hafif sari kendisi top sakali var :) tedirgin oldugum icin dayanamadim bugun gittim gaziye sekretere kemal beyden randevu istedigimi soyledim burada yok saat 4 te gelir dedi.Saat 4 te gittim kendisiiyle oturduk muhabbet ettik.Cok iyi birisiydi.Basasistana ameliyat olmak istemedigimi soyledim.Ameliyat defterinden adimi sildi.Defterde kendi bolumune ekledi.Yani ameliyatimi Kemal bey yapacak :) randevu gununu 21 hazirana verdi 18 haziran gunu de tetkitler var.Simdi cok rahatladim ve mutluyum :)
sevindm cnm rahatlamana^^
ins. hepimiz hayırlıyısla atlatırz şu heycanı
ameliyat ne zmn peki cnm, bn temmuzda olucam
ins. hersey cok güzel ve gönlümüzdeki gibi olur.
Allah herkesin yardımcısı olsun.
Ben de kemal beyi düşünüyorum bazen,siz oldukça sizden cesaret alıp olmaya karar vereceğim.bir de daha fazla iyi sonuç görüp öyle olayım diyorum.çünkü benim durumum ciddi.üçüncü ameliyatım olacak,herkesten daha titizim bu yüzden çünkü çok çektim araştırmadan olduğum için:)
Canim benim bu kadar stres yapma.Kemal Bey gercektende cok basarili birisi.Cok iyi tecrubeleri var.Ben oncedende biliyordum kendisini.Turkiye de gerceklesen yuz nakilleri ameliyatlarinda bas doktorlardan birisiydi kendisi.Bir hastasinin resmini gormustum gercektende cok guzel.ya bırı kemal hocanın hastası yokmu resım koysun kızlar bende 9 gun sonra ona amelıyat olacagım tarzı ne yanı tam ıstedgını cıkarabılıyomu
Canim benim bu kadar stres yapma.Kemal Bey gercektende cok basarili birisi.Cok iyi tecrubeleri var.Ben oncedende biliyordum kendisini.Turkiye de gerceklesen yuz nakilleri ameliyatlarinda bas doktorlardan birisiydi kendisi.Bir hastasinin resmini gormustum gercektende cok guzel.
kızlaaar sakin olun :) bence bu iş aceleye gelmemeli, içinizin en çok sindiği doktora olmak en iyisi. Bellaroma sevindim canım kemal bey'e olacağına, en azından psikolojik olarak rahatlamışsın...bu arada kızlar ben olursam ancak temmuz sonu olabileceğim, herkes diyo ki temmuzda burun ameliyatı tehlikeli, kanaman olur falannapıcam ben ya kimse destek çıkmıyo, acaba aceleye mi getiriyorum diyorum offf
Canim ameliyatim 21 Haziranda.
:O tatlım az kalmıs hadi hayırlısı(;
bide sey sorucam tahlilerin ayın 18inde dmi ogün kemal beymi yapıcak tahlilleri
ac gtmen gerekiomus saat 8.30 gbi:/
tahililleren sonrada randevu almadın mı cnm
bna tahililerden sonrada randevu verdi
ikisini bi arada mı yaptırcaksın
tahlili ordakiler yapıo galiba kan verioruz bide fotogrf filan cekicekler galiba
ondan sonrada kemal beyle nası bisey istedgne karar verip ameliyata giriyosun dmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?