D dunyam24 Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2013 2 0 6 35 Denizli 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi dunyam24 #1 slm ben bu ay ankara anatolıa tup bebek merkezine başvurdum çok araştırarak gittim ama ne bileyim tam içime sinmedi sanki oraya tup bebek yaptıran arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız
slm ben bu ay ankara anatolıa tup bebek merkezine başvurdum çok araştırarak gittim ama ne bileyim tam içime sinmedi sanki oraya tup bebek yaptıran arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız
M maviada92 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2015 34 24 38 32 18 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi dunyam24 #2 slm bende oraya gitcem ama neden içinize sinmedi
B birsenbirbenbirdebebek Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2012 498 172 123 18 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi dunyam24 #3 merhaba arkadaşım.ben hakan beye tup bebek yaptırmadım ama muayene oldum.bana çok parayı duşunen bır doktor gıbı geldı memnun kalmadım yanı.benım sorunumdan çok yapacağı amelıyatın ucretını soylemeye başladı.antalya tup bebek merkezıne gıttık ve bır oğlum var.tabı belkı bu doktordan memnun kalanlar olabılır ama ben beğenmedım.
merhaba arkadaşım.ben hakan beye tup bebek yaptırmadım ama muayene oldum.bana çok parayı duşunen bır doktor gıbı geldı memnun kalmadım yanı.benım sorunumdan çok yapacağı amelıyatın ucretını soylemeye başladı.antalya tup bebek merkezıne gıttık ve bır oğlum var.tabı belkı bu doktordan memnun kalanlar olabılır ama ben beğenmedım.
H halime_ Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2015 54 19 8 46 18 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi dunyam24 #4 Merhaba canım bende Anatolıa da iki tüp bebek denedim pek memnun kalmadım ama uzun zaman oldu şimdi daha iyi olabilir
Merhaba canım bende Anatolıa da iki tüp bebek denedim pek memnun kalmadım ama uzun zaman oldu şimdi daha iyi olabilir
M maviada92 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2015 34 24 38 32 20 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi dunyam24 #5 anladım cnım peki mikro tese ameliyatı ne kadar bide tüp bebeği ne kadara koyuyorlar bilgi verirmisin bana
anladım cnım peki mikro tese ameliyatı ne kadar bide tüp bebeği ne kadara koyuyorlar bilgi verirmisin bana