- 12 Mayıs 2017
- 165
- 192
- 23
- 37
Allah bir avazda kurtarsin evladini kucagina alirsin insallah cnm37 haftalığım hafif sancılarım var artık be zaman gelirse :)) sen kaç haftadın
Amin Allah razı olsun tüm bekleyen anneler bi avazda inşlhAllah bir avazda kurtarsin evladini kucagina alirsin insallah cnm
Aaaa oylemi hangi doktor bende medikal parka giiyorum bizimki zorunluluktan biraz ulasimi en kolay burasi var evet biraz pahaliMedical park Batıkent e gidiyorum eşim ptt de anlaşması var yoksa zor gitmek 16 haftalık kızım olacak inşallah ikinci kızım
Esra hanımAaaa oylemi hangi doktor bende medikal parka giiyorum bizimki zorunluluktan biraz ulasimi en kolay burasi var evet biraz pahali
37 haftalığım hafif sancılarım var artık be zaman gelirse :)) sen kaç haftadın
Sezeryan için gün vermediler mi sana39 oldum bende ama sancı hiç Yok.
Sezeryan için gün vermediler mi sana
Aynen canım benim normal olduğunun bekliyorum da oradaki kadınları çağırıyorlar gün veriyorlar 38-39 arası niye sana vermedi acabaYok ya vermediler. Neden vermediler? Bu hafta tekrar gideyim diyorum 36 hafta üstüne çarşambaya randevu alayım da. Belki verirler. Senin normal mi olacak?
Aynen canım benim normal olduğunun bekliyorum da oradaki kadınları çağırıyorlar gün veriyorlar 38-39 arası niye sana vermedi acaba
Acaba niye sancını bekliyorlar . Orda bi kaç bayanla arkadaş olduk onları gün verdiler şu gün gel gece bişey yemeden diyeBu gittiğimde verir mi acaba? Sezeryan olacaksın dedi ama sancıyı da beklicez dedi ben anlamadım kafam çok karışık bir de ilk Doğum gün geçtikçe iyice panik olmaya başladım.
Acaba niye sancını bekliyorlar . Orda bi kaç bayanla arkadaş olduk onları gün verdiler şu gün gel gece bişey yemeden diye
Acile git de ki ben riskli suyumun gelmesi çok akıntım var şüphelendim de çok iyi ilgileniyorlar acildeRandevular dolu alamadım sıra resmen ortada kaldım çok da akıntım var arttı iyice. Nasıl yapsam bilemedim. Acilden mi giriş yapsam ama sancım da Yok acil niye geldim diyecek. Ay ben çok ortada kaldım ya.
Acile git de ki ben riskli suyumun gelmesi çok akıntım var şüphelendim de çok iyi ilgileniyorlar acilde
Aramızda kalsın 36 dan beri hep acile gidiyorum korkuyorum bende evde doğurcAm diye. Çok iyi ilgileniyorlar. 30 dk ya bütün muanem tamamlanmış oluyor.Ay öyle mi? Tamam o zaman gideyim bir acile böyle olmayacak git gide korkuyorum zaten sezeryan başlı başına sorun benim için bir de bu sancı bekleme olayı çok kastırdı beni.
Aramızda kalsın 36 dan beri hep acile gidiyorum korkuyorum bende evde doğurcAm diye. Çok iyi ilgileniyorlar. 30 dk ya bütün muanem tamamlanmış oluyor.
Gerçekten sancım ve çok akıntım var . Gidiyorum sancım çıkıyor.Kızarlar diye korkuyorum sen ne diyerek gidiyorsun sancım mı var diyorsun
Gerçekten sancım ve çok akıntım var . Gidiyorum sancım çıkıyor.
Merhabalar ben de 22 haftalık hamileyim. Şükür çok rahat geçiyor hamileliğim. Aman nazar değmesin :) Ne mide bulantısı ne de kusma hiç yaşamadım. Ayrıca iş hayatımdan dolayı sanırım sürekli hareket halindeyim. Bu sebeple su ana kadar sadece 2 kilo aldim ...Kızlar 18+1haftalık hamileyim halsizlik bulanti hala geçmedi sizin hamilelik nasıl gidiyor bir birimizle paylaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?