Ankara hamileleri

Yok CANım ya dün gittim acile ağrım vardı baya bi cm bile açılmam Yok sen naptın?
Bende dün gece gittim açılma Yok ama sancım çok cuma günü gidip poliklinikten randevu talep edicem bilmiyorum sezeryan için gün verirler mi çok tedirginim

Selamm kızlar bende yeni hamişlerdenimm zaman nasıl geçicek şimdiden bilmiyorum

39. Haftadayım bende Zübeyde hanimda dusunuyorum doğumu. Orada dogum yapan var mı ?
Benim annem yengelerim teyzelerim nerdeyse sülalem diyebilirim orda doğum yaptı daha yeni kuzenim orda doğum yaptı çok memnunlar her işlerini orada yapıyorlar

Bende orayi istiyorum insAllah hayırlısı olur hepimiz icin . Senin bebiş içinde cok sevindim Allah kucagimiza almayi nasip etsin insallah .

İyi ilgilendiler mi sorsaydın keşke acildeyim Dr a
Çok iyi ilgilendiler ilk defa elle muayene oldum biraz korktum ama hiç bir şey hissetmedim ilişkiye girmek gibi bir şeymiş eli hafifti yani. Ama açılma Yok sancı Yok ne yapıcam bilmiyorum

Çok iyi ilgilendiler ilk defa elle muayene oldum biraz korktum ama hiç bir şey hissetmedim ilişkiye girmek gibi bir şeymiş eli hafifti yani. Ama açılma Yok sancı Yok ne yapıcam bilmiyorum
Aynen bende acilden çok memnunum çok iyi ilgileniyorlar. Zaten senin sancın açılman olmaması daha iyi canım suyunun gelemEsi tisk sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…