Yok CANım ya dün gittim acile ağrım vardı baya bi cm bile açılmam YokDoğum olacak kadar değil demek ki sancılar.
Yok CANım ya dün gittim acile ağrım vardı baya bi cm bile açılmam Yoksen naptın?
Benim annem yengelerim teyzelerim nerdeyse sülalem diyebilirim orda doğum yaptı39. Haftadayım bende Zübeyde hanimda dusunuyorum doğumu. Orada dogum yapan var mı ?
İyi ilgilendiler mi sorsaydın keşke acildeyim Dr aBende dün gece gittim açılma Yok ama sancım çok cuma günü gidip poliklinikten randevu talep edicem bilmiyorum sezeryan için gün verirler mi çok tedirginim
bende zekai tahire gidiyorum :)Belki birbirimizi görüyoruzdur orda bende oradayım ve Dr lardan uzmanlardan ebelerden cihazlardan çok memnunum :))
Hangi Dr u tercih ediyorsun canım . 36 hafta altı Dr lar çok iyi ben çok memnundumbende zekai tahire gidiyorum :)
Necati Hançerlioğullarına gidiyorum çok iyi çok memnunum ..Hangi Dr u tercih ediyorsun canım . 36 hafta altı Dr lar çok iyi ben çok memnundum
Ay Necati beye kötü demişlerdi bana ben hiç gitmedim o yüzdenNecati Hançerlioğullarına gidiyorum çok iyi çok memnunum ..
en detayına kadar bilgilendiriyor.
36 hafta üzerinede bakıyor ona randevu alırsan git derim çünkü çok iyi.Ay Necati beye kötü demişlerdi bana ben hiç gitmedim o yüzden
Aynen 36 üstü sürekli onda nst falan bağlanırken görmüştüm onu. Bu Bağdat ona gideyim bari.36 hafta üzerinede bakıyor ona randevu alırsan git derim çünkü çok iyi.
İyi ilgilendiler mi sorsaydın keşke acildeyim Dr a
Aynen bende acilden çok memnunum çok iyi ilgileniyorlar. Zaten senin sancın açılman olmaması daha iyi canım suyunun gelemEsi tisk sonuçtaÇok iyi ilgilendiler ilk defa elle muayene oldum biraz korktum ama hiç bir şey hissetmedim ilişkiye girmek gibi bir şeymiş eli hafifti yani. Ama açılma Yok sancı Yok ne yapıcam bilmiyorum
Aynıyım bacım gelen giden Yok
Aynıyım bacım gelen giden Yok
Kız bebeğim. Bu anane kızları çok nazlı :)zamanını bekliyordur :)
erkek mi cinsiyeti.
Dediğin doğru kızlar nazlı oluyor benimde kızım olacak inşallah..Kız bebeğim. Bu anane kızları çok nazlı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?