Ankara hamileleri

Ozel odayi kaldirmişlar.
Ve bir çok odada malesef banyo fln yok.
O halde cikip koridor daki lavaboya koşturulu yor.
Birde hijyenik olmuyor.
Ayy benim şansıma mi öyleydi bilmiyorum.
İnşaallah benim zamanımda herşey iyi geçer.

Doğum yapmışsınızdır sanırım esra hanım mı yaptırdı memnun kaldınız mı
Evet yaptım erken doğum yaptım tansiyon yükselmesinden esra hanımdan çok memnunum eltimde doğum yapacak tavsiye ederim nida hanım varmış galiba yeni gelmiş ondan da memnun olanları duydum

Evet yaptım erken doğum yaptım tansiyon yükselmesinden esra hanımdan çok memnunum eltimde doğum yapacak tavsiye ederim nida hanım varmış galiba yeni gelmiş ondan da memnun olanları duydum
Hayırlı olsun, esra hanıma ve medikalpark'a yeni başlıcam normal doğuma da giriyor mu bilgin var mı bir de doğumdaki ebe ve hemşireler nasıldı

Hayırlı olsun, esra hanıma ve medikalpark'a yeni başlıcam normal doğuma da giriyor mu bilgin var mı bir de doğumdaki ebe ve hemşireler nasıldı
Tabi normal doğum da yapıyor ama benim gebelik zehirlenmesi olduğu için sezeryan oldum gayet iyiler benim kız erken. Doğdu hemen küveze gitti siz gidin kendiniz karar verin ama memnun kaldım

Slm kızlar 31 haftalık hamisim gurubu yeni gördüm :) hepimizin sağlıklı bebisleri olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…