Ankara hamileleri

Selam hanımlar,
Ben de 18+2 haftalık hamileyim. Bulantım yok denecek kadar az oldu çok şükür, ama ilk 3 ay sadece peynir ekmekle beslendim diyebilirim. Yemeklerden soğumuştum. 13. haftadan beri mide yanmasıyla boğuşuyorum. İdeal kilomun altında başladığım için hamileliğe çok kolay kilo aldım ona biraz canım sıkılıyo ama napalım:) 4.5 ayda 4.5 kilo almışım Sebebi halsizliğe bağlı biraz bence, eskiden kilometrelerce yürürdüm işten dönerken fakat hamile kalalı eşim sağolsun işe bırakıp işten aldığı için saldım biraz sanırım
Rutin kontrollerim Zekai Tahir'de Fatma Salih, Numune'de Nergiz Kender'e gidiyorum. Neden iki yer derseniz, Fatma Salih'le başladım çok tatlı bi kadın ama maalesef her zaman bulamıyorum randevu alırken. Nergiz Kender eşimin kuzeninin doktoru çok tatlı kadın o da fakat genç oluşu biraz acaba dedirtiyo. İlk hamileliğim olması sebebiyle biraz daha tecrübeli olmasını önemsiyorum sanırım. 12 Temmuz'da Cüneyt Genç'in muayenehanesine ayrıntılı ultrason için gideceğim. Görümcem ve kuzenim çok memnun kalmıştı. Hayırlısı bakalım. Allah herkese kolay hamilelik, hayırlı doğum nasip etsin inşallah. Selametle

37 haftalığım hafif sancılarım var artık be zaman gelirse :)) sen kaç haftadın

Rizeli-53 @sevilan

Epey olmuştur doğum yapislariniz.
Nasıl memnun kaldiNız mi zekai tahir den ?

Doğumu orda yapma durumum var.
Eğer Ankara tip yada başka bi seçenek olmazsa.
Hemen hemen en iyi yer orası die oraya yönlendirme yapiolar.
Ama çok kalabalık sıra için epey bekliyoruz.
Doğum yapan kadınları gördüm .
Gördüklerim de hep sezeryan yapanlardi.
Bizi o bölümde yatirmislardi.
Kimse yerinde kibildayamiyordu .
Doğum sevincini bile yasayamayan vardı.
Agridan sancidan. ..
Üstüne refakatçi almıyorlar.
Sadece bi yakın 6 saat duruyor yanında.
Ve kadın ayağa kalktığı zaman o kişi gönderiliyor.
Sezeryan bölümünde durum böyle idi.
Açıkçası gözüm çok korktu.
Normal dogum Die gidip beni sezeryane alirlarsa Die ödüm kopuyor. :/

Evet çok kalabalık ben acil olarak sezeryana alindim ama yoğun bakım da 7 kişi varsa 4 u normal doğum yaptı ben 1 hafta kaldım birazcık sezeryan eğilimli oluyorlar açıkçası. Ama hakkında hayırlısı olsun sezeryan olsan bile korkma benim canım o kadar tatlı ki elim kesilse gözümden yaş gelir sezeryan dan sonra sadece 1 hafta çektim ağrısıni bide bebeğim başka hastanede küvez e alındı hergün onun yanına gittim hep hareket ettim onunda etkisi oldu

Neden sezeryan yaptırıyorlar ki.
Ben istesem normal dogum . O şekilde devam edeMEz mi?
1 hafta o acıyı çekmek istemiyorum. :/
Normal dogum yapanlar bi gün kalıp gidiyorlar evlerine.
Ama sezeryanlar için durum farklı oluyor.
Bebeğimi başka hastaneye yatirma ihtimali beni daha kötü eder yaaaa :///////
Bu doğum korkusu ve hangi hastane korkusu beni mahvedioo.
Ankara tip için bir bilginiz var mı?
Yada başka dev. Hastanesi için ?
İlk gebeliğim ve ben bu doğum sürecinden çok korkuyorummmm

Sonuna kadar normal doğal doğumu bekliyorlar korkma iki kızımı orda normal doğurdum. Memnun kaldım. Evet refakatçi Yok. Ama bi gün bi sıkıntı çıkmadı. İlk Doğumda özel oda tutmuştum ikincide yoktu özel oda. Ama temiz 3 yataktı bi odaydı galiba. Memnundum odada duş wc vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…