Kız bebeğin hamileliği daha zor geçiyor diyorlar ama bilmiyorum doğru mu. Benim ikinci kızım :)Dediğin doğru kızlar nazlı oluyor benimde kızım olacak inşallah..
benim ilki erkekti daha rahattım
Doğru bence erkek daha rahat gelmişti bana ama doğum zordu ..Kız bebeğin hamileliği daha zor geçiyor diyorlar ama bilmiyorum doğru mu. Benim ikinci kızım :)
İnilh canım bi avazda kurtulalım inşlh. Bu kolay olur ikinci Doğum diyorlar amaDoğru bence erkek daha rahat gelmişti bana ama doğum zordu ..
allah kolay doğum nasip eder inşallah
evet herkes öyle diyor bende kendimi öyle avutuyorumİnilh canım bi avazda kurtulalım inşlh. Bu kolay olur ikinci Doğum diyorlar ama
Ben senden önce doğurcAm nasipse yazarım sana kolay zor diyeevet herkes öyle diyor bende kendimi öyle avutuyorum
ay bu çok iyi olur canım ..Ben senden önce doğurcAm nasipse yazarım sana kolay zor diye
Doğurabilirsem işte sağlıkla inşay bu çok iyi olur canım ..
bir şey kalmadı senin
hep olumlu düşün ki güzel şeyler olsun allahın izniyle doğurursunDoğurabilirsem işte sağlıkla inş
İnş canım şu son haftalar iyice kafam bozuluyorhep olumlu düşün ki güzel şeyler olsun allahın izniyle doğurursun
Evde sancı çekiyorum daha doğuramadım
sağlıkla gelsin inşallah :)Evde sancı çekiyorum daha doğuramadım
AMin canım Allah bi avazda kurtarsın hepimizisağlıkla gelsin inşallah :)
moralini hiç bozma darısı bana inşallah
Bende Ankara'dan hamişim. Zamanım doldu 37 oldum hala gelen giden Yok beklemedeyim. Alışveriş işini e bebek ve jokerden halletttim her şeyi hazır. Doğum da Zekai tahir Burak da olacak. Ve sezeryan epidural. Ve çok çok korkuyorum
37 haftalığım hafif sancılarım var artık be zaman gelirse :)) sen kaç haftadın
Evet çok kalabalık ben acil olarak sezeryana alindim ama yoğun bakım da 7 kişi varsa 4 u normal doğum yaptı ben 1 hafta kaldım birazcık sezeryan eğilimli oluyorlar açıkçası. Ama hakkında hayırlısı olsun sezeryan olsan bile korkma benim canım o kadar tatlı ki elim kesilse gözümden yaş gelir sezeryan dan sonra sadece 1 hafta çektim ağrısıni bide bebeğim başka hastanede küvez e alındı hergün onun yanına gittim hep hareket ettim onunda etkisi olduDoğumu orda yapma durumum var.
Eğer Ankara tip yada başka bi seçenek olmazsa.
Hemen hemen en iyi yer orası die oraya yönlendirme yapiolar.
Ama çok kalabalık sıra için epey bekliyoruz.
Doğum yapan kadınları gördüm .
Gördüklerim de hep sezeryan yapanlardi.
Bizi o bölümde yatirmislardi.
Kimse yerinde kibildayamiyordu .
Doğum sevincini bile yasayamayan vardı.
Agridan sancidan. ..
Üstüne refakatçi almıyorlar.
Sadece bi yakın 6 saat duruyor yanında.
Ve kadın ayağa kalktığı zaman o kişi gönderiliyor.
Sezeryan bölümünde durum böyle idi.
Açıkçası gözüm çok korktu.
Normal dogum Die gidip beni sezeryane alirlarsa Die ödüm kopuyor. :/
Sonuna kadar normal doğal doğumu bekliyorlar korkma iki kızımı orda normal doğurdum. Memnun kaldım. Evet refakatçi Yok. Ama bi gün bi sıkıntı çıkmadı. İlk Doğumda özel oda tutmuştum ikincide yoktu özel oda. Ama temiz 3 yataktı bi odaydı galiba. Memnundum odada duş wc vardı.Neden sezeryan yaptırıyorlar ki.
Ben istesem normal dogum . O şekilde devam edeMEz mi?
1 hafta o acıyı çekmek istemiyorum. :/
Normal dogum yapanlar bi gün kalıp gidiyorlar evlerine.
Ama sezeryanlar için durum farklı oluyor.
Bebeğimi başka hastaneye yatirma ihtimali beni daha kötü eder yaaaa :///////
Bu doğum korkusu ve hangi hastane korkusu beni mahvedioo.
Ankara tip için bir bilginiz var mı?
Yada başka dev. Hastanesi için ?
İlk gebeliğim ve ben bu doğum sürecinden çok korkuyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?