merhaba arkadaşlar ben öğretmenim bebeğim çok minik bırakıp yarım dönemliğine okula gittiğime değmez aranızda bu durumda olupta ankaradan heyet raporu alabilen varmı tıp merkezleri ücret karşılığı veriyor diye duydum doğrumu
canım bizim durum biraz farklı bebeğim erken doğdu sarılık geçirdi aylarca hastanelerde kaldık daha yeni yeni topluyor kendini bende başında kalmak istiyorum ki kaldıkı ben okula başlarsam diğer arkadaş norm fazlası olacak müdür beyde bu dönem alabildiğin kadar rapor al eylulde başla dedi
yok ben hemşireyim orda bı arkadaş gıttı almıştı belkı sağlık personelı olduğumuz ıcın ındırım yapmıştır ben daha almadım doğum hazıranda sana neresı 700 dedı
cok ılgınc bızım arkada sservet ozkayadan almıştı 300 e tuutrabıldıgıne para ıstıyolar valla dedıgım gıbı ıste bılgı hastanesı var veren bıde mamakta vene vıdı hastanesi ama dığer ozel hastanelerde verıyordur bılmıyorum kı su servet ozkayayla pazarlık felan yapın ya tuuturabıldıgıne fıyat ıstıyolar bence
Gittiğimiz zaman danışma ilemi görüşüyoruz yoksa önceden sıra alıyomuyuz arkadaşlar bende heyet raporu alıcam b3beğim 3 aylık bırakıcak kimsem yok inş alabilirim