ankara heyet raporu

meral89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
453
22
68
merhaba arkadaşlar ben öğretmenim bebeğim çok minik bırakıp yarım dönemliğine okula gittiğime değmez aranızda bu durumda olupta ankaradan heyet raporu alabilen varmı tıp merkezleri ücret karşılığı veriyor diye duydum doğrumu

Sonucta krese yada bakıcıyada vereceksin o parayı işe baslasan deger yani

canım bizim durum biraz farklı bebeğim erken doğdu sarılık geçirdi aylarca hastanelerde kaldık daha yeni yeni topluyor kendini bende başında kalmak istiyorum ki kaldıkı ben okula başlarsam diğer arkadaş norm fazlası olacak müdür beyde bu dönem alabildiğin kadar rapor al eylulde başla dedi

yok benım ddıgım hastaneler 300 cıvarı ıstıyordu en son

bızım arkadaş almıştı bılgı tıpı bı ara gorus ıstersen vene vıdı 250 cıvarı ıstemıstı bı ara

telefonda genelde ücret söylemiyolar kızılayda bitane bulduk o 700 istedi çok geldi bana bunlar söylermiki siz telefondamı sordunuz

yok ben hemşireyim orda bı arkadaş gıttı almıştı belkı sağlık personelı olduğumuz ıcın ındırım yapmıştır ben daha almadım doğum hazıranda sana neresı 700 dedı

servet özkaya tıp merkezi canm ya başka bildiğin varsa yardımcı olursan çok sevinirim sadece 90 günlük ihtiyacm var

cok ılgınc bızım arkada sservet ozkayadan almıştı 300 e tuutrabıldıgıne para ıstıyolar valla dedıgım gıbı ıste bılgı hastanesı var veren bıde mamakta vene vıdı hastanesi ama dığer ozel hastanelerde verıyordur bılmıyorum kı su servet ozkayayla pazarlık felan yapın ya tuuturabıldıgıne fıyat ıstıyolar bence

bak bunu duydugum çok ii oldu direk pazarlığa gidelm o zaman madem böyle bi iş yapıolar ben herkese sabittir diye hiç düşünmedim bile

yanı tanıdığım 300 cıvarına lamıstı artık pazarlıkmı yapıyor yoksa sağlıkçımı dıye ındırım yapıolar bılmıyorum ama bıde venı vıdı hastansıyle gorusssene ordanda ıı bı fıyat cıkabılır gorus sonrada bana yaz cunku bende alacam:)

ben araştırmadayım buldukça haber vercm canm o zaman çok saol mamağada bakıcam

yenı bı yer daha öğrendim heyet raporu veren Keçiören bılgı tıp merkezi cekırge caddesı ıle fatıh caddesı kesısımı 300 tl ye verıolarmıs

biz aldık canm ordan şubatta 400e bide bağlum tıp merkeziyle ortadoğu tıp merkezi hasvak gün hastanesi veriyormuş

Gittiğimiz zaman danışma ilemi görüşüyoruz yoksa önceden sıra alıyomuyuz arkadaşlar bende heyet raporu alıcam b3beğim 3 aylık bırakıcak kimsem yok inş alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…