• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara heyet raporu

Merhaba kızlar benim de Doğum sonrası rapora ihtiyacım var bana da yardımcı olur musunuz

Boşuna uğraşmayı arkadaşlar, Ohal sebebi ile tüm hastanelere resmi yazı gönderilmiş ve %100 hastaya bile rapor vermiyorlar. Börek taşı düşüren kardeşim acılar içinde kıvranıyordu ama rapor veremiyoruz dediler. Kavga kıyamet ortalık karıştı, her doktor diğerine pas atıyor rapor için. Çok korkutmuşlar adamları.

Boşuna uğraşmayı arkadaşlar, Ohal sebebi ile tüm hastanelere resmi yazı gönderilmiş ve %100 hastaya bile rapor vermiyorlar. Börek taşı düşüren kardeşim acılar içinde kıvranıyordu ama rapor veremiyoruz dediler. Kavga kıyamet ortalık karıştı, her doktor diğerine pas atıyor rapor için. Çok korkutmuşlar adamları.

ohal 2 senedır var yenı mı yazı yollamıslar. ve bu donemde alanlar var yenı bır gelısme mı oldu acaba?

ohal 2 senedır var yenı mı yazı yollamıslar. ve bu donemde alanlar var yenı bır gelısme mı oldu acaba?

Yok canim ya adamini bulan her zaman aliyor Ohal de ömrü billah devam edecek degil ya secimden sonra bitecektir insallah

Arkadaşlar konu guncel bana da yardımcı olur musunuz nolur Ankara İstanbul yemin ederim çok büyük sevaba girersiniz daha zor şartlarda çalışmak için vatana millete faydalı olmak için istiyorum mesajlarınızı bekliyorum

Arkadaşlar konu guncel bana da yardımcı olur musunuz nolur Ankara İstanbul yemin ederim çok büyük sevaba girersiniz daha zor şartlarda çalışmak için vatana millete faydalı olmak için istiyorum mesajlarınızı bekliyorum

Bir onceki sayfada arkadas yazmis ya iki tane tıp merkezi canim.Onlara bi baksana
Gerci sen mesaji yazali da bi ay olmus Insallah halletmişsindir

Merhaba üzerinden baya geçmiş konunun yardımcı olursanız çok sevinrim düşük tehlikem var nereden rapor alabilirim

Back
X