Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler :)lider tıp merkezi veriyor hemen ama o da kuruma haber veriyor
lider tıp merkezi veriyor hemen ama o da kuruma haber veriyor
çünkü ohal dönemindeymişiz çalıştığınız kurumu arayıp soruyorlar ki bir itiraz falan çıkarsa başları yanmasın diyebu ne saçmalık yaa ne alaka nıye haber verıyor anlamadım
Boşuna uğraşmayı arkadaşlar, Ohal sebebi ile tüm hastanelere resmi yazı gönderilmiş ve %100 hastaya bile rapor vermiyorlar. Börek taşı düşüren kardeşim acılar içinde kıvranıyordu ama rapor veremiyoruz dediler. Kavga kıyamet ortalık karıştı, her doktor diğerine pas atıyor rapor için. Çok korkutmuşlar adamları.
ohal 2 senedır var yenı mı yazı yollamıslar. ve bu donemde alanlar var yenı bır gelısme mı oldu acaba?
arzu hanım bana da özelden yazabilir miisnizBenim de rapora ihtiyacım var bebeğim 5 aylık ve Doğum izni biteli iki kez aldım şimdi yine almalıyım. Yardımcı olur musunuz nereden aldınız acaba?
meraba şimdi asg tıp tepe tıp veriyorRapora ihtiyacim var neresi veriyor acaba
Arkadaşlar konu guncel bana da yardımcı olur musunuz nolur Ankara İstanbul yemin ederim çok büyük sevaba girersiniz daha zor şartlarda çalışmak için vatana millete faydalı olmak için istiyorum mesajlarınızı bekliyorum
Heyet Raporu konusunda yardımcı olabilir misimizhala ihtiyacınız varsa
Tepe tip merkeziMerhaba üzerinden baya geçmiş konunun yardımcı olursanız çok sevinrim düşük tehlikem var nereden rapor alabilirim
Çok teşekkürler fiyatlar hakkında aşağı yukarı bir fikriniz var mı?Tepe tip merkezi
Servet unsal tip merkezi
Baglum tip merkezi bunlardan yardimci oluyorlar ucret karsiligi da olsa degiyor tabi.