Merhabalar . Ben de doktor araştırıyorum cok kararsizim. Bende medicana ya gidiyorum yumurta takibi rahim filmi 2 aşılama yapıldı artik tüp bebek dedi doktorum ama Başka bir doktor mu yoksa devam mi etsem cok kararsizim . Tolga3 hocayı cok duydum bu sektör malesef ticaret haneye dönüşmüş fiyatlar da almis başını gitmisBize de ikiz doktorlar önerildi ahmet mehmet erdem.Ben uzun süre Batuhan Ozmende tedavi gördüm daha sonra Tolga Ecemis e gittim inanilmaz para göz bi klinikti basit bi amh testine 300 lira verdim yakın zamanda.Batuhan hoca cebecide prof o da tüp bebek yapıyor test tahlil ne gerekiyorsa devlette yaptırıyordu bu anlamda çok iyiydi tek kötü yanı hastayı yeterince konuşarak tatmin etmiyor ve bi sonraki gidişinde dosyanı görmeden seni tanımıyor.Biz de ağustostan bu yana ara verdik doğal yolla deneyelim diye ama sonuç olumsuz sanırım dikenli yollarda bi süre yürümemiz lazım eşimle ama dönüşte yollarımız papatyalarla dolacak.Eminim sizinle de olmayan herkes dileyen herkesle de o papatyali yolda karşılaşacağız.Insallah..Inanmak çok önemli. Rabbim herkese gönlündekini versin hayırlısıyla.