- Konu Sahibi fataldanger
KPSS'ye hazırlanmak için düşündüğüm dershanelerden birisi. Nasıldır, iyi midir, eğitimi kaliteli midir, başarılı mıdır? Bilgisi, tecrübesi olanlar yardımcı olurlarsa çok ama çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızılaydaki de miKPSS'ye hazırlanmak için düşündüğüm dershanelerden birisi. Nasıldır, iyi midir, eğitimi kaliteli midir, başarılı mıdır? Bilgisi, tecrübesi olanlar yardımcı olurlarsa çok ama çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Evetkızılaydaki de mi
Egitimi nasil bilmem ama biraz kalabalik bi yerde
yerinde sıkıntı yok, gittim gördüm iyi geldi bana. ama eğitimi nasıldır onu merak ediyorum ben. hocaları iyi midir kiEgitimi nasil bilmem ama biraz kalabalik bi yerde
Yerini begenmeniz iyiyerinde sıkıntı yok, gittim gördüm iyi geldi bana. ama eğitimi nasıldır onu merak ediyorum ben. hocaları iyi midir ki
köklü müdür? benim aklımı kurcalayan da bu konuydu. Ya köklü değilse, ya merdivenaltı bir yerse diye kuşkularım olmuştu.Yerini begenmeniz iyi
Isemin egitimi nasil bilmiyorum ama koklu bir kurulus
internette yorumlar var oradan bakmanı öneririmköklü müdür? benim aklımı kurcalayan da bu konuydu. Ya köklü değilse, ya merdivenaltı bir yerse diye kuşkularım olmuştu.
Aksine internette hiçbir yoruma ulaşamadım. Yanlış mı arama yapıyorum acabainternette yorumlar var oradan bakmanı öneririm
bi de kitaplarını hazırlayan iyi hocalardı sanırm
Google yorumlar yok o zaman demekkiAksine internette hiçbir yoruma ulaşamadım. Yanlış mı arama yapıyorum acaba
Çok teşekkür ediyorum. İsem ve pegem arasında kaldım, karar vermemde yardımcı olabilir misiniz? Linkini koyduğunuz yere de tıkladım, pegemin puanı isemden daha yüksek. Fakat şöyle bir şey var ki pegem çok daha fazla oylanmış, yorum yapılmış; isemde ise sadece birkaç tane yorum ve değerlendirme var.İnternetteki yorumlar:
tıkla
zamanında pegem akademinin test kitaplarını çözüyordum. Şöyle diyim: Çok zorluyor. öyle böyle sormamışlar. Adamların normal testleri bile çok zorÇok teşekkür ediyorum. İsem ve pegem arasında kaldım, karar vermemde yardımcı olabilir misiniz? Linkini koyduğunuz yere de tıkladım, pegemin puanı isemden daha yüksek. Fakat şöyle bir şey var ki pegem çok daha fazla oylanmış, yorum yapılmış; isemde ise sadece birkaç tane yorum ve değerlendirme var.
Sizce bu iyi bir şey mi yoksa kötü bir şey mizamanında pegem akademinin test kitaplarını çözüyordum. Şöyle diyim: Çok zorluyor. öyle böyle sormamışlar. Adamların normal testleri bile çok zor
Bence kötü çünkü sınavda o kadar zorlamadılarSizce bu iyi bir şey mi yoksa kötü bir şey mi