- Konu Sahibi Busra Sahin27
-
ben ilk hamileliğim diye ve de doğum konusunda etrafımda devlet hastanesinde kötü tecrübe yaşamış olanlar var diye doğum paketinde ısrar ettim; ancak hamileliğiniz sorunsuz ilerliyorsa gayet de devlet hastanesine devam edebilirsiniz, ilk aylardaki kontroller standart zaten, sadece doktorlar çok uzun zaman ayırmayabilir iş yükleri ağır olabildiği için. Ayrıca özeldeki bazı doktorlar ve hastaneler doğum paketini hamileliğin son ayları için de yapabiliyorlar ve tüm paketten daha uygun bir fiyata gelebiliyor, isterseniz bir de o şekilde araştırın.
Anladım kızlar tşk ederim peki son iki ay seçilmesinin nedeni ne paketlerin yani o ana kadar herhangi bir teest vs olmuyor mu ultrasondan başka cunku işin içine testler fln girince özelde muayene cok tutuyoBende ankarada son 2 ay bakcam çok çok pahali
Doğum paketi son aylarda seçilmez, saçma olur.Anladım kızlar tşk ederim peki son iki ay seçilmesinin nedeni ne paketlerin yani o ana kadar herhangi bir teest vs olmuyor mu ultrasondan başka cunku işin içine testler fln girince özelde muayene cok tutuyo
benim söylediğim de son iki ay da değil biraz daha önce başlıyor son 3-4 ay falan. O zamana kadar testlerin çoğu yapılıyor diye biliyorum 2li 3lü 4lü taramalar, ayrıntılı ultrason vs. Son aylardaki paketlerde daha çok doktor muayeneleri, doğum, hastanede kalış ve bebeğin ilk muayeneleri dahil olur diye düşünüyorum. Siz yine de bir sigorta şirketlerine falan ayrıntılı sorun isterseniz. Bir de bu şekilde yapmak isterseniz test sonuçlarınızı hep saklayın ki doktorunuz takip yapabilsin.Anladım kızlar tşk ederim peki son iki ay seçilmesinin nedeni ne paketlerin yani o ana kadar herhangi bir teest vs olmuyor mu ultrasondan başka cunku işin içine testler fln girince özelde muayene cok tutuyo
Siz hangi hstaneye gidiyorsunuz ücreti nedirbenim söylediğim de son iki ay da değil biraz daha önce başlıyor son 3-4 ay falan. O zamana kadar testlerin çoğu yapılıyor diye biliyorum 2li 3lü 4lü taramalar, ayrıntılı ultrason vs. Son aylardaki paketlerde daha çok doktor muayeneleri, doğum, hastanede kalış ve bebeğin ilk muayeneleri dahil olur diye düşünüyorum. Siz yine de bir sigorta şirketlerine falan ayrıntılı sorun isterseniz. Bir de bu şekilde yapmak isterseniz test sonuçlarınızı hep saklayın ki doktorunuz takip yapabilsin.
Ben Aslıhan Yazıcıoğlu'na gidiyorum özel muayenehanesi var Çukurambar'da, doğumları da Koru ve Medicana'da yaptırıyor. Ben paket aldığımda 6500 liraydı kampanyalı olarak; ama bu konuda birisi yazmış 9000 olmuş galiba paketi en sonSiz hangi hstaneye gidiyorsunuz ücreti nedir
Zaten Çukurambar Koru'da yaptırıyor diye biliyorum sadece Sincan'da değil; bir de paket olduğu için indirim geçerli olmayabilir; ama Keçiören civarlarında da güzel hastaneler doktorlar falan var diye biliyorum, isterseniz bir Etlik Lokman Hekim'e bakın mesela.
Etlik lokman hekimde şuan bayağı korona varZaten Çukurambar Koru'da yaptırıyor diye biliyorum sadece Sincan'da değil; bir de paket olduğu için indirim geçerli olmayabilir; ama Keçiören civarlarında da güzel hastaneler doktorlar falan var diye biliyorum, isterseniz bir Etlik Lokman Hekim'e bakın mesela.
Nerden biliyorsunuz lokman hekimde çok korona olduğunu ben oraya gidiyorum. Geçen hafta gittim daha. Yeni binaya taşındı kadın doğum gayet sakin ve temizdi on beş dk da muayene olup çıktım beklemeden. Ankara zaten şu an koronanın en yoğun olduğu il.Etlik lokman hekimde şuan bayağı korona var
Merhaba Lokman hekimde hangi doktora muayene oluyorsunuz aceba?Nerden biliyorsunuz lokman hekimde çok korona olduğunu ben oraya gidiyorum. Geçen hafta gittim daha. Yeni binaya taşındı kadın doğum gayet sakin ve temizdi on beş dk da muayene olup çıktım beklemeden. Ankara zaten şu an koronanın en yoğun olduğu il.
Elif Terzi ye gidiyorum. 2015 ye ilk doğumumda aynı hastane ve aynı doktorla olmuştu. Çok memnun kaldım. Şu an yine ona gidiyorum.Merhaba Lokman hekimde hangi doktora muayene oluyorsunuz aceba?
Nerden biliyorsunuz lokman hekimde çok korona olduğunu ben oraya gidiyorum. Geçen hafta gittim daha. Yeni binaya taşındı kadın doğum gayet sakin ve temizdi on beş dk da muayene olup çıktım beklemeden. Ankara zaten şu an koronanın en yoğun olduğu il.
Muayene ücreti nedir ortadoğuya gitmeyi planliyorumElif Terzi ye gidiyorum. 2015 ye ilk doğumumda aynı hastane ve aynı doktorla olmuştu. Çok memnun kaldım. Şu an yine ona gidiyorum.
130 tlMuayene ücreti nedir ortadoğuya gitmeyi planliyorum
Ben paket satın alamayacağım corona dan dolayı zaten gidemiyoruz paketin anlamı yok son anda gidip doğururum 2 3 kerede kontrole giderim diye düşünüyorumDoğum paketi satın aldım 6600 TL. İlk hamileliğimi öğrendiğim anda burda başladım. Kızım da hem Zübeyde hanıma hem de lokman hekime gidiyordum ama şu ortamda çok fazla hastaneye gitmek istemediğim için sadece lokman hekime gidiyorum. Şu ana kadar sadece iki defa muayne oldum. Her hangi bi şeyde telefonla iletişime geçiyoruz tahlil sonuçlarınI da yine telefondan Öğreniyoruz.
Şu dönemde dediğinde mantıklı ama işte herşeye rağmen aylık kontrolleri Ve testleri de ihmal etmemek lazım. Sadece doğum fiyatları da yüksek 5250 TL sezeryan zaten tek başınaBen paket satın alamayacağım corona dan dolayı zaten gidemiyoruz paketin anlamı yok son anda gidip doğururum 2 3 kerede kontrole giderim diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?