Doğuma Hazırlık Ankara kadın doğum uzmanı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bende ankarada son 2 ay bakcam çok çok pahali
Anladım kızlar tşk ederim peki son iki ay seçilmesinin nedeni ne paketlerin yani o ana kadar herhangi bir teest vs olmuyor mu ultrasondan başka cunku işin içine testler fln girince özelde muayene cok tutuyo

Anladım kızlar tşk ederim peki son iki ay seçilmesinin nedeni ne paketlerin yani o ana kadar herhangi bir teest vs olmuyor mu ultrasondan başka cunku işin içine testler fln girince özelde muayene cok tutuyo
Doğum paketi son aylarda seçilmez, saçma olur.
En başından 2 3 aylıkta alınmalı ki tüm testler dahil şekilde, doktorun gebeliği en başından dikkatlice takip edebilmesi için.
Son 2 ay doğum ücreti, hastane anlaşması olur.
1 er kere de işte ücretli muayenedir.

benim söylediğim de son iki ay da değil biraz daha önce başlıyor son 3-4 ay falan. O zamana kadar testlerin çoğu yapılıyor diye biliyorum 2li 3lü 4lü taramalar, ayrıntılı ultrason vs. Son aylardaki paketlerde daha çok doktor muayeneleri, doğum, hastanede kalış ve bebeğin ilk muayeneleri dahil olur diye düşünüyorum. Siz yine de bir sigorta şirketlerine falan ayrıntılı sorun isterseniz. Bir de bu şekilde yapmak isterseniz test sonuçlarınızı hep saklayın ki doktorunuz takip yapabilsin.

Siz hangi hstaneye gidiyorsunuz ücreti nedir

Siz hangi hstaneye gidiyorsunuz ücreti nedir
Ben Aslıhan Yazıcıoğlu'na gidiyorum özel muayenehanesi var Çukurambar'da, doğumları da Koru ve Medicana'da yaptırıyor. Ben paket aldığımda 6500 liraydı kampanyalı olarak; ama bu konuda birisi yazmış 9000 olmuş galiba paketi en son

Sıncan koru hastanesiyle aslında anlaşmamız var polis memuru indirimli ama ben ayvalığa oturuyorum çok uzak B baela
Zaten Çukurambar Koru'da yaptırıyor diye biliyorum sadece Sincan'da değil; bir de paket olduğu için indirim geçerli olmayabilir; ama Keçiören civarlarında da güzel hastaneler doktorlar falan var diye biliyorum, isterseniz bir Etlik Lokman Hekim'e bakın mesela.

Etlik lokman hekimde şuan bayağı korona var

Etlik lokman hekimde şuan bayağı korona var
Nerden biliyorsunuz lokman hekimde çok korona olduğunu ben oraya gidiyorum. Geçen hafta gittim daha. Yeni binaya taşındı kadın doğum gayet sakin ve temizdi on beş dk da muayene olup çıktım beklemeden. Ankara zaten şu an koronanın en yoğun olduğu il.

Merhaba Lokman hekimde hangi doktora muayene oluyorsunuz aceba?

Elif Terzi ye gidiyorum. 2015 ye ilk doğumumda aynı hastane ve aynı doktorla olmuştu. Çok memnun kaldım. Şu an yine ona gidiyorum.
Muayene ücreti nedir ortadoğuya gitmeyi planliyorum

Doğum paketi satın aldım 6600 TL. İlk hamileliğimi öğrendiğim anda burda başladım. Kızım da hem Zübeyde hanıma hem de lokman hekime gidiyordum ama şu ortamda çok fazla hastaneye gitmek istemediğim için sadece lokman hekime gidiyorum. Şu ana kadar sadece iki defa muayne oldum. Her hangi bi şeyde telefonla iletişime geçiyoruz tahlil sonuçlarınI da yine telefondan Öğreniyoruz.

Ben paket satın alamayacağım corona dan dolayı zaten gidemiyoruz paketin anlamı yok son anda gidip doğururum 2 3 kerede kontrole giderim diye düşünüyorum

Ben paket satın alamayacağım corona dan dolayı zaten gidemiyoruz paketin anlamı yok son anda gidip doğururum 2 3 kerede kontrole giderim diye düşünüyorum
Şu dönemde dediğinde mantıklı ama işte herşeye rağmen aylık kontrolleri Ve testleri de ihmal etmemek lazım. Sadece doğum fiyatları da yüksek 5250 TL sezeryan zaten tek başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…