canım paylaşımların için çok çok teşekkürler. okadar uğraşöışsın. mekanlarçok güzel. allah herkese öyle biyerde evlenmeyi nasip etsin. ama bütçe meselesi işteinşallah herşey gönlünce olur tatlım.
Ankara'da nikah salonları için bir başlık açılmış zaten ama kır düğünü ya da havuz başında düğün yapmak isteyenler için de bu başlığı açtım,sizler de fiyatını bildiğiniz mekanları paylaşırsanız çok iyi olur.Aslında çok yer var ama ben fiyatını bulamadıklarımı paylaşmıyorum,çünkü buradaki amaç fiyat olarak insanlara fikir verebilmek,sizden ricam mekan önerirken fiyat belirtme konusuna dikkat edin lütfen :) Bulduğum fiyatlar ortalama fiyatlardır,neticede düğününüzdeki farklılıklar fiyatı da değiştirecektir bunu unutmayalım lütfen.
Kızlar bulduğum fiyatların ortalama olduğunu söylemiştim ama ben dayanamadım ve mekanlara tek tek mail attım,şimdilik cvp gelen tek yer Köşk restaurant,onun bilgilerini paylaşacağım,fotoları yukarda olduğu için tekrar paylaşmıyorum,diğerleri de gelirse cvpları paylaşacağım tek tek.Yalnız çok tuzlu olduğunu fark ettim fiyatların,daha uygun yerleri bulmayı da ümit ediyorum.Sizler de desteğinizi esirgemeyin.Bu arada Köşk'ün yemekli fiyatları var sadece,yemeksiz fiyatı için de ayrıca mail attım yeniden,bakalım cvp gelecek mi?Neyse ben dayanamadığımdan hemen paylaşıyorum fiyatını.Belki bütçesi yetenlere fikir olur.
Evet gördüğünüz gibi foto,orkestra,giydirme,volkan ve pasta için ekstra para ödüyorsunuz.200 kişilik bir düğün 14bin tl yi buluyo en aşağıAma tabi ben bu fiyatları 200 kişi için istemiştim.Bazı yerler 250 kişi üzerinde olursa bunları da dahil ediyorlar fiyata,ekstra ücret almıyorlar.Ama tabi yine de konuşmak lazım.Sanırım düğünümü burda yapma hayali suya düştü Diğerlerini de cvp geldikçe paylaşacağım burada.
mrb kubur
düğününü hangi ayda yapacaksın
ben de kır güğünü ya da kır nikahı tarzı bir şey istiyorum ama haziran ayı yağmur olabilir düşüncesi yüzünden kapalı alanlara da bakıyorum
atlı spor külübü ve avenue bakabilirsin ikisi yakın zaten ama atlı spor külübü daha uygun fiyatları ve ikisininde ikram fotolarına baktım gayet nezihti
bizim başka bi yerde düğünümüz olacak.ama burda da bişe olacak,sizce bi gün kına bi gün nikah mı secmeliyim yoksa tek bi günde düğünün içinde nikah gecenin sonunda veya ilk başında nikahtan önce kınam mı yakılmalı?lütfen yardım
benim düğünüm kısmetse 16 Temmuzda Şehr-i Sima'da olucak, baştan beri istediğim bi yerdi içime sindi ama kesenin ağzını epey açtık o yüzden ayrıca kına falan yapmıcam hoş bi yemekli düğün bize yeter zaten tantanayı sevmem
yaa çok kötü olmuş bizde burda yapmayı çok istiyorduk bir arkadaşta çok pahalı değildir falan diyordu neyse başka yerlere bakacağız artık bu 2011 fiyatlarıysa 2012de artar bu fiyatlar :18::18:
merhaba,
Köşkte olan düğününüz nasıl geçti çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?